Loop niet langer verkoop mis met de betaalpagina’s van Kennis.shop

Automatiseer betaalpagina's

Door Christ'l van der Burgt

"Ik ben Christ'l van der Burgt, webdesigner, grafisch ontwerper en eigenaar van Ontwerp van C. Gedreven, leergierig, betrokken en een harde werker die vol passie ergens voor gaat. Ik leg graag karakter in mijn ontwerpen. Niet dat van mij, maar dat van mijn klant. Ik vertaal graag de passie en het verhaal in een mooi ontwerp. Connectie en impact maken voor de juiste doelgroep vind ik daarbij belangrijk."

Ben je op zoek naar een manier om je online verkoop te boosten? Een goed ontworpen betaalpagina kan het verschil maken tussen een bijna-verkoop en een betalende klant. In dit artikel onthul ik hoe Kennis.shop je helpt om een betaalpagina te creëren die niet alleen functioneel is, maar ook je merk versterkt. Ook vertel ik waarom ik als webdesigner Kennis.shop aanraad voor ondernemers die kennis en diensten aanbieden.

In dit artikel:

  1. Wat is een betaalpagina
  2. Het belang van een aantrekkelijke betaalpagina
  3. Wat maakt een betaalpagina effectief
  4. Is een betaalpagina geschikt als webshop?
  5. Waarom ik werk met Kennis.shop
  6. Korting op de aanschaf

Wat is een betaalpagina

Een betaalpagina is de plek waar de magie gebeurt: waar de koopknop transformeert in een ‘dankjewel’ pagina. Het is de pagina die verschijnt nadat een klant de beslissing heeft genomen om te kopen. Hier wil je dat de bezoeker de laatste stap zet en de aankoop afrondt. Het is dus essentieel dat deze pagina soepel werkt.
Een goed ontworpen betaalpagina kan de doorslag geven en zorgen dat een klant van ‘misschien’ naar ‘zeker weten’ gaat. Het is de plek waar je de klant overtuigt van de waarde van je product of dienst.

Meer verkopen met je website

Het belang van een aantrekkelijke betaalpagina 

De betaalpagina is de laatste stap voor een klant om tot aankoop over te gaan. Het is daarom essentieel dat deze pagina overtuigend en gebruiksvriendelijk is ontworpen. Een slecht functionerende of onprofessioneel ogende betaalpagina kan ervoor zorgen dat een klant afhaakt, zelfs op het laatste moment.

Een goed ontworpen betaalpagina biedt ook de mogelijkheid voor een upsell. Dit betekent dat je naast je hoofdproduct een extra product kunt aanbieden tegen een aantrekkelijke prijs, wat de verkoop kan stimuleren en de waarde van elke transactie kan verhogen.

Wat maakt een betaalpagina effectief

Een effectieve betaalpagina is snel, toegankelijk en gestroomlijnd. Het presenteert de voordelen helder en nodigt uit tot de aankoop met overtuigende elementen zoals testimonials en FAQ’s. Bovendien biedt het kansen voor extra verkoop door middel van upsells.

Waarom ik werk met Kennis.shop

Als webdesigner kan ik ook zelf betaalpagina’s maken. Maar dan werk je altijd met een wat zwaarder systeem zoals WooCommerce. De betaalpagina’s van Kennis.shop hebben een doordachte lay-out en zijn gemakkelijk zelf te maken. Daar heb je mij niet voor nodig! Dat betekent dat jij lekker omzet kan maken, zonder telkens mij in te hoeven huren. Daarnaast genereert het systeem automatisch een factuur, dus dat scheelt je weer werk. Handig hè!

Heb je een e-book gemaakt en wil je dat verkopen? Heb je een retrait op de planning staan waar mensen zich voor kunnen inschrijven? Je maakt je betaalpagina en hup, de betalingen kunnen binnenkomen. Heb jij ActiveCampaign, MailBlue of MailTribe als mailsysteem? Dat is helemaal een gouden combinatie. Koppel het aan je mailsysteem en je e-book of cursus wordt vanzelf, geautomatiseerd, naar je klant verzonden. Zonder dat jij daarvoor iets hoeft te doen!

Exclusief van mij bij aanschaf van Kennis.shop

Ben je klaar om je digitale producten met gemak te verkopen? Profiteer nu van mijn speciale kortingscode voor 10% korting op Kennis.shop met de code 10VIACHRISTL. Bovendien ontvang je een gratis onboarding sessie van mij persoonlijk, waarin we samen Kennis.shop optimaal instellen. Zo kun je zonder zorgen en snel starten met het aanbieden van jouw unieke content via Kennis.shop

Anderen bekeken ook

Door Christ'l van der Burgt

"Ik ben Christ'l van der Burgt, webdesigner, grafisch ontwerper en eigenaar van Ontwerp van C. Gedreven, leergierig, betrokken en een harde werker die vol passie ergens voor gaat. Ik leg graag karakter in mijn ontwerpen. Niet dat van mij, maar dat van mijn klant. Ik vertaal graag de passie en het verhaal in een mooi ontwerp. Connectie en impact maken voor de juiste doelgroep vind ik daarbij belangrijk."

Volg op sociale media