Als ondernemer weet je dat een website het kloppend hart van je online aanwezigheid is. Maar wat als dat hart niet wordt gezien? Precies, dan mis je de kansen die voor het oprapen liggen. Een website zonder bezoekers is als een winkel zonder klanten. Het is niet genoeg om alleen een mooie website te hebben; je moet mensen laten zien waar je bent. En daarom heb ik deze online cursus ontwikkeld.

In deze pilot, genaamd “Meer bezoekers naar je website”, gaan we samen aan de slag met het zetten van digitale wegwijzers die niet alleen de aandacht trekken, maar ook de juiste mensen naar jouw website leiden. Van het delen van je expertise tot het creëren van een netwerk van natuurlijke links, en van het optimaliseren van je website navigatie tot het bereiken van nieuwe doelgroepen – we gaan het allemaal ontdekken.

Dus, ben je klaar om je website te transformeren van een stille showroom naar een dynamisch kruispunt? Meld je aan voor deze pilot en ontdek hoe je met praktische stappen je online aanwezigheid kunt versterken!

Wat ga je leren?

 1. Ontdek hoe je expertise kan delen en een netwerk van natuurlijke links kan opbouwen.
 2. Leer de geheimen om een naadloze navigatie-ervaring op je website te creëren.
 3. Vind uit hoe je linkbuilding integreert om je marketingdoelen te versterken.
 4. Kom erachter hoe je nieuwe doelgroepen bereikt en waardevolle connecties maakt.
 5. Ontdek hoe je inhoud creëert die lezers boeit en natuurlijk links aantrekt.
 6. Leer hoe je sociale media kan inzetten om je bereik te vergroten en interactie te stimuleren.
 7. Ontdek de kracht van IVA en leer hoe jij deze voor jou kan laten werken.

Aanmelden voor de pilot

De voordelen:

 • Gefaseerde informatie: De cursus duurt totaal 12 weken, tijdens deze weken ontvang je het cursusmateriaal in delen. Je wordt dus niet direct overladen met de complete informatie.
 • Praktische vaardigheden: Bij elke video ontvang je een opdracht, zodat je de informatie direct in de praktijk kan toepassen.
 • Professionele begeleiding: Je ontvangt deskundige begeleiding van mijzelf. Ik leid je stap voor stap door het proces.
 • Persoonlijke begeleiding: Tijdens de pilot kun je je vragen stellen die ontstaan bij het implementeren van de strategieën, welke ik tijdens de Q&A-sessies zal beantwoorden.
 • Slechts € 25, de prijs van een 💐bosje bloemen!

  Cursusstructuur:

  • Elke 2 weken ontvang je een nieuwe video met uitleg over een specifiek onderwerp. Deze video’s bevatten praktische tips en inzichten om je websiteverkeer te vergroten.
  • Bijbehorende opdracht: Na elke video krijg je een gerichte opdracht om toe te passen wat je hebt geleerd.
  • Q&A-sessie: Elke twee weken vindt er een interactieve Q&A-sessie plaats. Hier kun je je vragen stellen, ervaringen delen en feedback ontvangen.
  • Flexibel tempo: Je hebt de vrijheid om de cursus in je eigen tempo te volgen. Je krijgt toegang tot de video-uitleg en de opdrachten, die je op een later tijdstip kunt voltooien, zodat je de cursus kunt aanpassen aan jouw persoonlijke schema en leerritme.

  Meer weten? Bekijk de Veel gestelde vragen hieronder!

  Wil jij ontdekken hoe je dit toepast en zo je website naar een hoger niveau tilt? Schrijf je dan in voor deze cursus en begin met het bouwen van je online aanwezigheid.

  Hoe fijn zou het zijn als jouw website een klantenmagneet wordt? Meld je nu aan en start met het aantrekken van meer bezoekers naar je website!

  Symbolische investering, groots resultaat

  Voor de prijs van een bosje bloemen – slechts € 25 – doe jij mee met deze waardevolle cursus. Maar laat je niet misleiden door de bescheiden investering; wat je terugkrijgt, is enorm. Wekenlang ontvang je elke twee weken een nieuwe video vol praktische stappen om je online aanwezigheid te versterken. Plus, je krijgt persoonlijke begeleiding tijdens de Q&A sessies.

  Haal het maximale uit je website

  Stel je voor wat een verschil het kan maken voor jouw bedrijf wanneer je de tools en kennis hebt om je online aanwezigheid te transformeren. Het is niet alleen een investering in de groei van je bedrijf, maar ook in jezelf als ondernemer.

  Ben jij klaar om te investeren in de toekomst van jouw bedrijf? Schrijf je vandaag nog in. Samen gaan we voor meer bezoekers naar jouw website.

  Je hoeft geen marketingexpert te zijn

  Na bijna 100 websites te hebben gebouwd, heb ik gezien dat veel ondernemers enthousiast beginnen, maar zodra hun website live is, in een afwachtende modus gaan. Marketing is misschien niet jouw favoriete onderdeel van het ondernemen. En dat begrijp ik helemaal. Maar zelfs met een paar kleine toepassingen kun je al veel bereiken. En het beste van alles? Eenmaal geleerd en toegepast, kun je deze kennis steeds opnieuw gebruiken om je online aanwezigheid te versterken en je bedrijf te laten groeien. 

  Laten we dit samen ontdekken en jouw website transformeren van een passieve naar een actieve speler op het digitale toneel. Investeer wekelijks een half uurtje van je tijd en haal er altijd je voordeel uit!

  Christ'l van Ontwerp van C Mill
  Cursus Meer bezoekers naar je website met korting

  Veel gestelde vragen over de cursus

  Voor wie is deze cursus geschikt?

  Deze cursus is ideaal voor ondernemers en professionals die hun online aanwezigheid willen versterken en meer bezoekers naar hun website willen trekken. Of je nu net begint met je online bedrijf of al enige tijd actief bent, als je wilt leren hoe je jouw website effectiever kunt maken en je doelgroep kunt vergroten, dan is deze cursus voor jou.

  Of je nu een kleine lokale ondernemer bent, een freelancer, een startende webshop eigenaar, of een marketingprofessional die meer wil leren over websiteverkeer genereren, deze cursus biedt praktische kennis en strategieën die direct toepasbaar zijn, ongeacht je ervaringsniveau.

  Ben jij klaar om jouw online aanwezigheid te versterken en meer succes te behalen met je website? Schrijf je vandaag nog in en begin jouw reis naar meer websitebezoekers en groei.

  Heb je vragen over de cursus of twijfel je of dit de juiste cursus voor jou is? Neem dan gerust contact met me op!

  Wat voor soort resultaten kan ik verwachten na het volgen van deze cursus?

  Na het voltooien van deze cursus zou je moeten kunnen profiteren van een verbeterde online aanwezigheid, meer verkeer naar jouw website kunnen genereren en uiteindelijk jouw online doelstellingen effectiever kunnen bereiken.

   Wanneer start de training?

   De eerste les ontvang je op 13 mei om 10.00 uur. Je krijgt toegang tot de video-uitleg en de opdracht, die je op een later tijdstip kunt voltooien, zodat je de cursus kunt aanpassen aan jouw persoonlijke schema en leerritme. De cursus duurt 12 weken en loopt tot aan de bouwvak. Je hebt de vrijheid om de cursus in je eigen tempo te volgen. 

    Hoeveel tijd kost me deze cursus

    Investeer elke week ongeveer een half uurtje van je tijd om de opdrachten te maken. Deze tijd is exclusief de tijd voor de Q&A-sessies.

    Moet je bij de Q&A aanwezig zijn?

    Hoewel het niet verplicht is om bij de Q&A-sessies aanwezig te zijn, raad ik wel aan om deel te nemen als je kunt. Tijdens deze sessies heb je de kans om vragen te stellen, ervaringen te delen en directe feedback te ontvangen van mij en medecursisten. Dit kan enorm waardevol zijn voor het begrijpen en toepassen van de inhoud van de cursus. Als je niet in staat bent om live deel te nemen, worden de sessies opgenomen en beschikbaar gesteld voor alle deelnemers, zodat je ze op een later tijdstip kunt bekijken. Eventuele vragen kun je vooraf indienen, zodat je antwoord krijgt op je vraag.

    Wanneer zijn de Q&A sessies?

    Om de 2 weken op donderdagavond om 19.00 uur. Je ontvangt altijd een aankondiging vooraf en een uitnodiging op de dag zelf. Kun je er niet live bij zijn? Geen probleem! Je kunt vooraf je vragen indienen en je ontvangt de opnames in je mail, zodat je ze op een later tijdstip terug kunt kijken!

    Hoe lang duurt de cursus en hoe is deze gestructureerd?
    • Duur van de cursus: De cursus loopt tot aan de bouwvak, wat een duidelijk eindpunt biedt voor de deelnemers om zich op te richten.
    • Frequentie van nieuwe content: Elke 2 weken ontvang je een nieuwe video met uitleg over een specifiek onderwerp. Deze video’s zijn ontworpen om praktische tips en inzichten te bieden die je kunnen helpen bij het vergroten van jouw websiteverkeer.
     Dus week 1: Je ontvangt de video en een gerichte opdracht
     Week 2: Q&A waarin je je vragen kunt stellen en je feedback kan vragen.
     Week 3: Je ontvangt de video en een gerichte opdracht
     Week 4: Q&A
     (… etc.)
    • Opdrachten: Na elke video krijg je een gerichte opdracht om toe te passen wat je hebt geleerd. Dit hands-on aspect van de cursus stelt je in staat om de theoretische kennis direct in de praktijk te brengen en je vaardigheden te ontwikkelen.
    • Interactieve Q&A-sessie: In de 2e week vindt er een interactieve Q&A-sessie plaats. Tijdens deze sessie heb je de mogelijkheid om vragen te stellen, ervaringen te delen en feedback te ontvangen. Dit biedt een waardevolle gelegenheid voor interactie en verdieping van het begrip van de behandelde onderwerpen.

    Deze gestructureerde aanpak zorgt ervoor dat de cursus niet alleen informatief is, maar ook praktisch toepasbaar en interactief, waardoor je een dieper begrip kunnen ontwikkelen en concrete resultaten kunnen behalen in het vergroten van hun websiteverkeer.

    Zijn er vereisten voor het hebben van een bepaald type website om de cursus te kunnen gebruiken?

    De cursus is ontworpen om ondernemers te helpen die al een website hebben maar mogelijk nog niet weten hoe ze meer verkeer naar hun website kunnen leiden. Of je nu een kleine onderneming hebt met een eenvoudige website of een groter bedrijf met een uitgebreide online aanwezigheid, de cursus is geschikt voor diverse typen websites.

    Tijdens de cursus zullen verschillende mogelijkheden worden besproken om meer verkeer naar jouw website te leiden. Sommige van deze mogelijkheden vereisen mogelijk tijd en inspanning, zoals het starten van een blog. Echter, het is belangrijk op te merken dat geen van deze activiteiten verplicht is. Bijvoorbeeld, hoewel ik het belang van bloggen zal benadrukken als een effectieve manier om verkeer te genereren, is het nooit verplicht om een blog op jouw website te starten. Het uiteindelijke besluit over welke strategieën te implementeren ligt bij jou, passend bij jouw zakelijke doelen en mogelijkheden.