Bescherm je website met een veiligheidspakket

Website onderhoud en security

Door Christ'l van der Burgt

"Ik ben Christ'l van der Burgt, webdesigner, grafisch ontwerper en eigenaar van Ontwerp van C. Gedreven, leergierig, betrokken en een harde werker die vol passie ergens voor gaat. Ik leg graag karakter in mijn ontwerpen. Niet dat van mij, maar dat van mijn klant. Ik vertaal graag de passie en het verhaal in een mooi ontwerp. Connectie en impact maken voor de juiste doelgroep vind ik daarbij belangrijk."

De veiligheid van je website is van het grootste belang. Het laatste wat je wil is dat jouw website gehackt wordt en gebruikt wordt voor frauduleuze activiteiten of als platform voor schadelijke praktijken. Veel ondernemers hebben echter geen tijd of expertise om zich bezig te houden met de dagelijkse beveiliging en monitoring van hun site. Je kunt dan kiezen voor een veiligheidspakket om jouw website veilig en probleemloos te houden. Maar wat houdt dit precies in? Lees verder om te ontdekken hoe mijn veiligheidspakketten ervoor zorgen dat jouw website veilig en probleemloos blijft.

Welke werkzaamheden horen bij het veiligheidspakket?

Heel kort gezegd zorg ik ervoor dat jouw website veilig blijft. Net zoals een automonteur zorgt dat jouw auto veilig blijft. Alleen is dit bij mijn geen jaarlijkse APK, maar een dagelijkse controle en 24/7 monitoring.

Wat krijg je binnen een beveiligingspakket:

✔ Je site is beveiligd tegen hackers en bots/scripts
✔ Je website wordt doorlopend gescand op de veiligheid
✔ Er wordt een back-up gemaakt van je website voor als er iets gebeurt op de server.
✔ 24/7 monitoring van je website op de laadsnelheid, de uptime en de logboeken.

Als ik wat wil wijzigen aan mijn website, is dat inclusief?

Dat ligt aan het pakket dat je kiest. Bij pakket Premium zijn wijzigingen inclusief*. Bij pakket Basic is dit niet inbegrepen.

Het komt soms voor dat bepaalde plug-ins ineens niet goed samenwerken. Of dat de ontwikkelaar van een plug-in een fout in de code heeft geschreven. Ook kan een serverupdate soms voor problemen zorgen. Wanneer er iets met de website gebeurt tijdens het updaten, dan los ik dat kosteloos voor je op. Dit wordt meestal duidelijk meteen tijdens de nacontrole van de updates.

Zelf voor een veilige website zorgen?

Dat kan! Zorg dan dat je gebruikmaakt van een goede security plug-in. Ik maak zelf gebruik van Solid Suite Pro (voorheen Ithemes Security Pro), bestaande uit drie krachtige tools Solid Security, Central en BackUp. Dit is een uitstekende manier om je website te beschermen. De plug-in heeft zo’n 35 functies waarmee bijvoorbeeld hacks kunt voorkomen. Maar ook het herkennen van zwakke plekken. De basisversie is gratis. Maar…ik raad je ten zeerste aan om te kiezen voor de Pro versie. Voor € 199 per jaar kun je jouw website beschermen en ben je verzekerd van een veilige website. Daarnaast kun je met al je problemen terecht bij de geweldige support van SolidWP.

Heb je interesse in veilig en betrouwbaar WordPress onderhoud? Boek dan een gratis kennismaking, of bekijk de pakketten.

Anderen bekeken ook

Door Christ'l van der Burgt

"Ik ben Christ'l van der Burgt, webdesigner, grafisch ontwerper en eigenaar van Ontwerp van C. Gedreven, leergierig, betrokken en een harde werker die vol passie ergens voor gaat. Ik leg graag karakter in mijn ontwerpen. Niet dat van mij, maar dat van mijn klant. Ik vertaal graag de passie en het verhaal in een mooi ontwerp. Connectie en impact maken voor de juiste doelgroep vind ik daarbij belangrijk."

Volg op sociale media