Hoe je een website met karakter maakt (en een gratis workshop kunt winnen!)

๎ธ
Win een workshop Website met Karakter

Door Christ'l van der Burgt

"Ik ben Christ'l van der Burgt, webdesigner, grafisch ontwerper en eigenaar van Ontwerp van C. Gedreven, leergierig, betrokken en een harde werker die vol passie ergens voor gaat. Ik leg graag karakter in mijn ontwerpen. Niet dat van mij, maar dat van mijn klant. Ik vertaal graag de passie en het verhaal in een mooi ontwerp. Connectie en impact maken voor de juiste doelgroep vind ik daarbij belangrijk."

Heb je al plannen gemaakt voor het nieuwe jaar? Wil je een nieuwe website maken of je bestaande website verbeteren? Dan heb ik een leuk cadeautje voor je!

Vandaag, 28 november ben ik jarig en dat vier ik met een ๐ŸŽ‰ winactie! Ik geef een workshop โ€œWebsite Met Karakterโ€ weg, waarin we samen aan de slag gaan met de boodschap van je website. Ik je leer hoe je een website maakt die jouw persoonlijkheid, stijl en boodschap uitstraalt. Zo start je het nieuwe jaar met een website die jouw klanten aanspreekt en overtuigt!

Wat is een website met karakter?

Een website met karakter is een website die jouw unieke verhaal vertelt. Een website die laat zien wie je bent, wat je doet en waar je voor staat. Een website die jouw doelgroep aantrekt, inspireert en overhaalt om actie te ondernemen.

Een website met karakter is geen standaard template of een saaie brochure. Het is een website die jouw eigenheid laat zien, je onderscheidt van de concurrentie en je verbindt met je ideale klant.

Een website met karakter is een website die werkt voor jou, maar vooral ook voor je klant!

Wat houdt de workshop โ€œWebsite Met Karakterโ€ in?

De workshop โ€œWebsite Met Karakterโ€ is een 1-op-1 workshop, die zowel online als op mijn kantoor in Mill kan plaatsvinden. We gaan tijdens deze workshop in 7 stappen samen aan de slag met een goede basis voor jouw website. Na de workshop ga je naar huis met een helder beeld en heb je een perfecte basis voor je website. Daarnaast ontvang je werkbladen vol kennis en tools die direct toepasbaar zijn in de praktijk. Zodat je echt karakter in je website stopt en daarmee de juiste klanten aantrekt. We hebben een template wat je voor je website kan gebruiken, maar ook voor al je online en offline communicatie.

De workshop โ€œWebsite Met Karakterโ€ is geschikt voor iedereen die een nieuwe website wil of een bestaande website wil verbeteren. Het maakt niet uit of je een beginner of een gevorderde bent, of je een WordPress website hebt of een ander systeem gebruikt. Ik pas de workshop aan jouw niveau en wensen aan.

De workshop โ€œWebsite Met Karakterโ€ heeft een waarde van โ‚ฌ 397,-, maar jij kunt hem gratis winnen! Meer weten? Kijk dan op https://www.ontwerpvanc.nl/workshop-website-met-karakter/

Hoe kun je de workshop โ€œWebsite Met Karakterโ€ winnen?

Wil je kans maken op deze geweldige workshop? Dan hoef je alleen maar het volgende te doen:

  • Vertel me in de comments op Instagram, Facebook of LinkedIn waarom jij deze workshop nodig hebt. Wees zo creatief mogelijk!
    Plaats je reactie bij het bericht van de winactie.
  • Help me dit bericht te verspreiden en like mijn pagina als je dat nog niet hebt gedaan.
  • Ken je iemand die deze workshop ook goed kan gebruiken? Tag diegene dan hieronder.

Ik kies op 12 december 2023 de winnaar uit alle reacties. De winnaar krijgt van mij persoonlijk bericht en mag zelf kiezen wanneer hij of zij de workshop wil volgen. Ik vraag de winnaar ook om toestemming om zijn of haar naam te vermelden op mijn website en social media.

Begin het jaar goed!

Dit is je kans om het nieuwe jaar goed te beginnen met een website met karakter! Doe mee aan deze winactie en wie weet ben jij de gelukkige winnaar van deze fantastische workshop!

Ik kijk uit naar je reactie en wens je veel succes!

๐Ž๐ง๐ญ๐ฐ๐ž๐ซ๐ฉ ๐ฏ๐š๐ง ๐‚ – ๐–๐ž๐›๐ฌ๐ข๐ญ๐ž๐ฌ ๐ฆ๐ž๐ญ ๐ค๐š๐ซ๐š๐ค๐ญ๐ž๐ซ
๐™’๐™–๐™ฉ ๐™Ÿ๐™š ๐™ค๐™ซ๐™š๐™ง๐™—๐™ง๐™š๐™ฃ๐™œ๐™ฉ, ๐™ ๐™ง๐™ž๐™Ÿ๐™œ ๐™Ÿ๐™š ๐™ฉ๐™š๐™ง๐™ช๐™œ

Anderen bekeken ook

Door Christ'l van der Burgt

"Ik ben Christ'l van der Burgt, webdesigner, grafisch ontwerper en eigenaar van Ontwerp van C. Gedreven, leergierig, betrokken en een harde werker die vol passie ergens voor gaat. Ik leg graag karakter in mijn ontwerpen. Niet dat van mij, maar dat van mijn klant. Ik vertaal graag de passie en het verhaal in een mooi ontwerp. Connectie en impact maken voor de juiste doelgroep vind ik daarbij belangrijk."
๎ธ
๎ธ

Volg op sociale media