Onderhoud website

Security

Geen omkijken meer naar je website

Geen zorgen meer over je website. En altijd online. Met een onderhoudscontract hoef je zelf nergens meer aan te denken. Ik voer alle onderhoud uit en zorg dat jouw website veilig blijft. Want de veiligheid van je website is belangrijk. Met een verouderde plug-in kan het zomaar gebeuren dat je website niet meer werkt.

Je website elke dag veilig al voor € 0,39

De veiligheid van je website is belangrijk. WordPress is ontzettend populair. Veel websites draaien op WordPress en daarom worden er veel toepassingen (plug-ins) ontwikkeld voor dit CMS. Maar net zoals bij je smartphone, moet ook een WordPress website regelmatig bijgewerkt worden.

Updates zorgen voor nieuwe mogelijkheden op een website. Maar daarnaast zorgen ze er ook voor dat lekken of gebreken opgelost worden. Hierdoor wordt je website veilig en heb je minder kans om gehackt te worden. Doe je dit niet, dan is jouw website een interessanter doelwit om een lek te vinden. Interessant om te weten is dat wanneer een website gehackt wordt, dit in meer dan 80% te wijten is aan ‘achterstallig onderhoud’, waarbij de website draaide op een verouderde versie van WordPress, thema of plug-in.

Daarnaast is het ook belangrijk om de juiste veiligheidsmaatregelen te nemen en regelmatig een backup te maken van je website.

  • Je site is beveiligd tegen hackers en bots/scripts
  • Je website blijft up-to-date. Dit zijn updates van WordPress, het thema en de plug-ins
  • Je website wordt doorlopend gescand op de veiligheid
    Er wordt een back-up gemaakt van je website voor als er iets gebeurt op de server
    24/7 monitoring van je website op de laadsnelheid, de uptime en de logboeken
  • ✔ Ontstaan er problemen tijdens het updaten? Dan wordt dit voor je opgelost. Hier merk jij verder niets van.
  • ✔ Gratis installatie van iThemes Security Pro op jouw WordPress website
  • ✔ Gratis (tekst)aanpassingen* bij de pakketten Onderhoudspakket Extra en Onderhoud All-In. Bij Onderhoud Medium of Small is dit niet inbegrepen.

Security en onderhoudspakketten – Geen omkijken meer naar je website vanaf €0,39 per dag.

Onderhoud voor grote websites en webshops: op aanvraag

*Bedragen zijn exclusief 21% BTW. Betaling per kalender jaar

Zelf aan de slag met de veiligheid

Onderhoud aan je website kun je ook zelf leren. Ik heb hiervoor een cursus ontwikkeld.

Welk pakket of welke training bij jouw past hangt natuurlijk af van je persoonlijke voorkeur. Ben jij technisch en werk je nauwkeurig, dan is de training Onderhoud Zelf’ voor jou geschikt. Twijfel je hieraan, dan kun je waarschijnlijk beter kiezen voor ‘Onderhoud Gemak waarbij ik zorg dat alles goed voor je ingesteld staat. Voor alle trainingen geldt dat je daarna zelf regelmatig (liefst wekelijks) je website gaat onderhouden. Als dit minder goed bij je past, adviseer ik je om voor een onderhoudspakket te kiezen.
Het up-to-date houden van je website is één van de belangrijkste maatregelen die je kunt nemen om kwaadwillende ‘buiten de deur’ te houden.

Twijfel je wat voor jouw website de beste keuze is? Of welke training het beste bij jou past? Neem gerust contact met me op. Ik help je graag.