Laat zien wie je bent
en waar jouw bedrijf voor staat

Huisstijl & branding

Je huisstijl vormt de identiteit van je bedrijf en is de basis van alle communicatie. Een huisstijl is meer dan gewoon een goed logo. Je ziet de huisstijl terug op je website, visitekaartjes, briefpapier en misschien zelfs op shirts of pennen die je laat bedrukken. Samen met jou ga ik op zoek naar een perfecte uitstraling van jouw bedrijf. Wat maakt jou uniek? Hoe sluit jij aan bij de wensen van jouw doelgroep? Deze antwoorden vormen woord en beeld om tot een uniek ontwerp te komen. Geef met je huisstijl je persoonlijkheid en passie weer en laat een onuitwisbare indruk achter!

Laat zien wie je bent

Je naambekendheid vergroten doe je door aanwezig te zijn. Je bereikt een groot publiek met een reclamebord, spandoek, een poster of een flyer. Met unieke en persoonlijke ontwerpen raken voorbijrijders bekend met jouw logo, je product en je locatie. Eenvoudige reclame met een uitstraling die bij jouw bedrijf past. Wil je jouw reclame nog beter op laten vallen? Denk aan een spandoek in raamwerk van RVS voor een chique, professionele uitstraling of de juist stoerdere mogelijkheden met (corten)staal. Ook voor andere reclame-uitingen in combinatie met metaal, zoals bloembakken of bewegwijzering zorg ik voor een passend idee dat aansluit bij jouw wensen en stijl.

Nieuwsgierig geworden naar mijn ideeën voor jouw bedrijf? 

't Lagerhuis Mill

We kennen Christ’l al heel lang en wisten dus dat ze zeer creatief, adequaat en zeer perfectionistisch is. Christ’l ontwerpt dan ook al jaren de posters, flyers, banners enz. voor Carnaval, Kermis, Pasen en alle andere evenementen door het jaar heen voor ons. Christ’l handelt zeer professioneel om tot een zeer mooi eindresultaat te komen. Goed meedenken en goed naar onze wensen luisteren vinden wij belangrijk.

Ook organisatie van de Millse Pulling is zeer content met de ontwerpen van Christ’l. We hopen nog lang van de diensten gebruik te mogen maken. Ga zo door.

Patrick, Stephan en Hanneke Weren,
Grand Café Zalen ‘t Lagerhuis Mill

Bekijk meer referenties

Massage praktijk Zenses

Toen ik in november 2016 mijn diploma masseur had gehaald, kon ik niet wachten tot ik officieel kon beginnen. Een massagepraktijkje aan huis. Dus wilde ik graag een logo gaan bedenken met daarbij een website en visitekaartjes. Ik wilde het gelijk goed aanpakken. Toevallig kwam ik in contact met Christ’l. Aangezien we niet bij elkaar in de buurt wonen, hebben we alles overlegd via telefoon en mail. Ik begon met een mandela die ik graag in mijn logo wilde terugzien. Christ’l heeft, met die Mandela en die kleurencombinatie die ik graag wilde terugzien, iets heel moois ontworpen. We hadden steeds contact over het ontwerp en al gauw was er een mooi logo ontstaan. Daarna volgde ook de website, de visitekaartjes en diverse andere reclamematerialen. Het zag er allemaal geweldig uit en ik ben er tot op de dag van vandaag heel erg blij mee. Christ’l is erg kundig, professioneel en weet precies wat de klant wil. Als je iemand zoekt, die het hele pakketje voor jou bedrijf kan maken, raad ik je absoluut aan om eens met Christ’l te overleggen. Ik weet zeker dat je erg tevreden zult zijn over het resultaat.

Marissa van Dijk, Massagepraktijk Zenses
www.massagepraktijkzenses.nl

Bekijk meer referenties

SQA-T

Ik voel me enthousiast, tevreden, dolblij en weet ik veel wat al niet meer met mijn nieuwe logo, huisstijl en website. Heel erg bedankt Christ’l voor jouw leuke ideeën, snelle hulp, fijne meedenken en geweldige aanpak. Volgens mij was jij voor mij van onSQATbare waarde.

Annette Ermers, SQA-T www.sqa-t.nl

Bekijk meer referenties

Ontwerp van C
Mergen 13 Mill
Tel. 06-22747599

KvK 70731128
BTW nr: NL001760309B11

© 2020 webdesign & tekst: Ontwerp van C