Laat zien wie je bent
en waar jouw bedrijf voor staat

Huisstijl & branding

Je huisstijl vormt de identiteit van je bedrijf en is de basis van alle communicatie. Een huisstijl is meer dan gewoon een goed logo. Je ziet de huisstijl terug op je website, visitekaartjes, briefpapier en misschien zelfs op shirts of pennen die je laat bedrukken. Samen met jou ga ik op zoek naar een perfecte uitstraling van jouw bedrijf. Wat maakt jou uniek? Hoe sluit jij aan bij de wensen van jouw doelgroep? Deze antwoorden vormen woord en beeld om tot een uniek ontwerp te komen. Geef met je huisstijl je persoonlijkheid en passie weer en laat een onuitwisbare indruk achter!

Laat zien wie je bent

Je naambekendheid vergroten doe je door aanwezig te zijn. Je bereikt een groot publiek met een reclamebord, spandoek, een poster of een flyer. Met unieke en persoonlijke ontwerpen raken voorbijrijders bekend met jouw logo, je product en je locatie. Eenvoudige reclame met een uitstraling die bij jouw bedrijf past. Wil je jouw reclame nog beter op laten vallen? Denk aan een spandoek in raamwerk van RVS voor een chique, professionele uitstraling of de juist stoerdere mogelijkheden met (corten)staal. Ook voor andere reclame-uitingen in combinatie met metaal, zoals bloembakken of bewegwijzering zorg ik voor een passend idee dat aansluit bij jouw wensen en stijl.

Nieuwsgierig geworden naar mijn ideeën voor jouw bedrijf? 

Een paar maanden terug heb ik Christ’l gevraagd om voor mijn bedrijf een professionele uitstraling te creëren.
Vanaf het eerste gesprek heb ik alles uit handen gegeven en de volste vertrouwen gehad dat alles er pico bello uit kwam te zien. En dat was ook zo.
Christ’l is heel erg meedenkend en heeft mij voorzien van o.a. het logo, ontwerp voor stickers + visitekaartjes en e-mailhosting met landingspagina waar ik erg blij mee ben.
Dit resultaat heeft mij veel positieve reacties opgeleverd en veel tijd bespaard.
Andy Giesbers

Giesbers Lastechniek