Zondag 26 april en
maandag 27 april a.s.
Aldendrielpark Mill

Twee dagen feest voor jong & oud in het Aldendrielpark Mill

Welkom op OranjefeestenMill.nl

Koningsdag 2020 in Mill krijgt een nieuwe, gezellige, grootse en vooral voor jong en oud gratis toegankelijke invulling. En het beperkt zich niet alleen tot Koningsdag maandag 27 april, want in het kader van “alles staat er toch” maken we er ook op zondag 26 april alvast een feestje van. Dit alles in het Aldendrielpark in Mill wat op 26 en 27 april 2020 helemaal oranje zal kleuren!

Organisatie

De Oranjefeesten 2020 in het Aldendrielpark in Mill is een initiatief en organisatie van Stichting Kinderfeesten Mill en Stichting Carnaval Mill. Wij slaan de handen ineen, bundelen onze krachten, ideeën, kennis en ervaring om er voor een brede groep belangstellenden een supermooi Oranjefeest van te maken. Een achterliggende gedachte is ook om onze clubkas te spekken, zodat we nieuwe en huidige activiteiten kunnen blijven organiseren.

Maandag 27 april Koningsdag

Op Koningsdag, maandag 27 april start het allemaal in het park zoals gebruikelijk met de traditionele zaken als toespraak burgemeester, uitreiking jeugdlintjes, ons volkslied en aansluitend diverse leuke en gratis spelletjes voor de jeugd.

Na alle kinderactiviteiten gaat het programma die middag tot een eindje in de avond door met muziek. Dit met o.a. DJ Alex en the Tawny Brothers met o.a. Tijn van Dijk.

Zondag 26 april

De Oranjefeesten starten al op zondag 26 april. Die dag zorgen de heren van Brouwerij de Blauwe Knoop voor diverse speciaal bieren. Ook is er uiteraard volop andere drank verkrijgbaar en zorgen we voor gezellige muzikale omlijsting.

Het programma van de Oranjefeesten 2020 in Mill is nog in ontwikkeling. Like onze Facebookpagina en zie regelmatig deze site voor actuele ontwikkelingen en het definitieve programma!

Meer weten? Stuur dan een mailtje naar info@oranjefeestenmill.nl

Oranje Feesten Mill

Locatie: Aldendrielpark
Schoolstraat – 5451 NZ  Mill

Blijf op de hoogte en volg Oranje Feesten op Facebook

Deze website is gerealiseerd door één van de vrijwilligers van Oranje Feesten Mill
© 2020 | Ontwerp van C