Koningsdag 27 april 2019

Aldendrielpark Mill

De weersverwachting is niet zo best. Daarom hebben we besloten het Oranje Terras Mill niet door te laten gaan. We wensen iedereen een fijne Koningsdag.

Het idee..

Al een aantal jaar horen wij geluiden van mensen dat ze graag in Mill willen blijven met Koningsdag. Lekker op een terrasje zitten, maar ook dat er iets te doen is. We zien nu dat na het programma van Stichting Kinderfeesten het plein helemaal leegloopt, “ aldus Bas de Veer, één van de initiatiefnemers van het Oranje Terras in Mill. Samen met Ad Heijs bedacht hij het plan om een terras te openen. “Met een snackwagen en een bar en natuurlijk een springkussen zodat ouders met kinderen ook wat langer kunnen blijven zitten.”

In eerste instantie was het de bedoeling om ook een tent te plaatsen, zodat het bij regenachtig weer ook door kon gaan. Door de hoge kosten, heeft de organisatie besloten dit niet te doen en het alleen door te laten gaan bij goed weer. Ad: “We hebben geen budget en daarnaast zijn de opbrengsten voor het goede doel. Daarom willen we de kosten ook zo laag mogelijk houden.”

Blijf op de hoogte en volg
Oranje Terras Mill op Facebook

Deze website is gerealiseerd door één van de vrijwilligers van Oranje Terras Mill
© 2019 | Ontwerp van Christ’l