Ik ben Christ’l

Ik ben Christ’l van der Burgt, het creatieve brein achter Ontwerp van C. De ‘komma-in-de-lucht’ in mijn naam hoort daar echt te staan. Mijn ouders vonden dat deze gewone naam net een beetje anders mocht zijn. Alhoewel ik het als kleuter enorm lastig vond om mijn naam te schrijven, weerspiegelt het nu ook wie ik ben en wil zijn: gewoon, maar toch onderscheidend.

Als webdesigner en grafisch ontwerper ben ik gedreven, leergierig, betrokken en een harde werker die vol passie ergens voor gaat. Ik leg graag karakter in mijn ontwerpen. Niet dat van mij, maar dat van mijn klant. Ik streef ernaar een mooi ontwerp en functionaliteit samen te laten komen. Ik vertaal graag de passie en het verhaal in het ontwerp.

Mijn missie is ‘Christ’l Clear’

Ik wil jou als ondernemer helpen om jezelf te laten zien aan de wereld. Om je te laten ontdekken dat je niet alleen een ondernemer bent, maar ook een geweldig persoon met een passie, een karakter, een missie en een schat aan kwaliteiten in je vakgebied. Dit alles vertaal ik naar een ontwerp dat jouw essentie vangt; een ontwerp waarin je jezelf herkent, waarin je jouw grootsheid kunt betreden en waarmee je aan de wereld kunt tonen: ‘Dit ben ik, dit is mijn bedrijf! Hier ben ik trots op en hier sta ik voor.’

Christ'l van Ontwerp van C Mill

Ik help ondernemers met een effectieve website die niet alleen hun unieke verhaal en passie uitdraagt, maar hen ook in staat stelt om met vertrouwen te groeien en de juiste klanten aan te trekken die hun visie delen.

Jezelf laten zien

Op een website hoort een foto van jou als eigenaar van je bedrijf. Eerlijk is eerlijk: ik had ook niet meteen de juiste foto’s op mijn website staan. En ach… wanneer heb je dat wel? Ik zit zelf ook liever achter de camera dan ervoor. En ik zit liever achter mijn laptop dan dat ik bij jou op je laptop verschijn. Maar ondertussen ben ik stiekem best een beetje trots. Want dit ben ik. Dat verlegen meisje, altijd een van de kleinste van de klas, wat betekende dat je achteraan in het rijtje stond. Dat verlegen meisje, dat vroeger in de klas zo vlug een rood hoofd kreeg. Nu ben ik ondernemer en durf te gaan staan voor wie ik ben en waar ik in geloof. Vind ik het lastig om mezelf te laten zien en horen? Oh jawel! Dat blijft. Maar het wordt wel steeds gemakkelijker. Met mijn 1.63 m en schoenmaat 36 ben ik misschien niet groot, maar door het ondernemerschap voel ik me groter dan ooit.

Waarom kiezen voor Ontwerp van C

Omdat samenwerken met mij betekent dat je iemand hebt die net zo toegewijd is aan jouw succes als jij. Ik werk niet voor jou, maar mét jou, om een naadloze boodschap te creëren die zowel technisch als marketingtechnisch klopt. Door mijn kennis van zowel web- als grafisch ontwerp, zorg ik dat het totaalplaatje naadloos bij elkaar aansluit.

Ben jij er klaar voor?

Ben je klaar om samen met mij jouw verhaal te vertellen? Neem contact op en zet de eerste stap naar een ontwerp dat niet alleen jouw persoonlijkheid uitstraalt, maar ook de groei van je onderneming stimuleert!

Ben je klaar om samen met mij jouw unieke verhaal te vertellen en je website naar een hoger niveau te tillen? Neem contact op en ontdek hoe we samen jouw visie kunnen realiseren.

Ontwerpen met Karakter

Ontwerpen met passie, iets moois creëren waar jij blij van wordt, dat is wat ik graag doe. Meedenken met jouw branding: een logo of een website vertelt wat de drijfveren van jouw bedrijf zijn en wat jouw passie is.

Wil je dat jouw boodschap blijft hangen bij je klant? Raak dan de juiste snaar.

Tevreden klanten

Kopjes thee èn koffie

ideeën

Een website is méér dan een online visitekaartje; het is een podium waarop jouw unieke identiteit en de essentie van je bedrijf schitteren.