Ik ben Christ’l

Laat ik me eerst even voorstellen: mijn volledige naam is Christ’l van der Burgt. Het creatieve brein achter Ontwerp van C. En ja hoor, die ‘komma-in-de-lucht’ hoort daar echt te staan. Ik kan mezelf het beste omschrijven als een creatieve duizendpoot. Een echte beelddenker met een brede interesse voor alles wat het leven mooi maakt.

Wereldverbeteraar

Verhalen van mensen interesseren mij enorm. Ideeën, motivatie en drijfveren, ik kan er geen genoeg van krijgen! Heerlijk vind ik het om te luisteren naar de passie van ondernemers. Nieuwe mensen, nieuwe culturen, nieuwe verhalen. Daar word ik blij van.

Daarnaast meen ik dat de wereld altijd een beetje mooier kan. Dat lijkt een groot doel, maar een elk groot doel kan je ook met kleine stappen zetten. Laat iedereen doen waar hij of zij goed in is. Vanuit kracht en passie wordt alles mooier.

Zelf maak ik natuurlijk ook graag mooie dingen. Of het nu een website is, een logo of een ander ontwerp. Ik vertaal graag de passie en het verhaal in het ontwerp. Geen hapklare brok, maar echt iets van jou.

In veel dingen ben ik precies en eis vaak veel van mezelf. Iets ‘zomaar’ doen gaat niet. Iets moet perfect en anders doe ik het liever niet. Ik blijf altijd gericht op het eindresultaat. Ik geef het toe, dit is niet altijd gemakkelijk. Maar voor het maken van websites en creatieve ontwerpen best een mooie eigenschap! 

Jezelf laten zien

Zelf zit ik het liefst achter mijn computer. En jij misschien ook. Maar als ondernemer mag je jezelf laten zien. Ik weet hoe moeilijk het is om jezelf te laten zien. Als kind was is heel verlegen. Toen ik net begon als ondernemer kwam dit gevoel weer even terug. Gelukkig heb ik inmiddels veel geleerd. Kennis en expertise heb je om te gebruiken. Om over te brengen. Je kan stralen met een website of ontwerp wat bij je past. Met kleur, vormgeving en gevoel.

Ben jij klaar om jezelf te laten zien op het World Wide Web?
Ook al weet je misschien nog niet precies waar te beginnen, ik help je graag!

 

“Ik help startende ondernemers, zzp-ers en kleine bedrijven met het opzetten van een effectieve website en passende huisstijl. De passie en de drijfveren van anderen omzetten in ontwerpen dat is wat ik het liefste doe.”

Dit is Christ’l

Ontwerpen met passie, iets moois creëren waar jij blij van wordt, dat is wat ik graag doe. Meedenken met jouw branding: een logo of een website vertelt wat de drijfveren van jouw bedrijf zijn en wat jouw passie is.

Wil je dat jouw boodschap blijft hangen bij je klant? Raak dan de juiste snaar.

Meer lezen over mij? Lees dan het interview wat onlangs verscheen in het magazine bewustzijnenzo.

Tevreden klanten

Kopjes koffie

ideeën

Mijn Creaties

 

Werken met beelden, woorden, technologie en media in combinatie met een creatief brein wat nooit stilstaat. Zo kom ik tot mijn ontwerpen voor logo’s, kleurgebruik en webdesign. Visueel denken en daarbij een project van begin tot eind voor te stellen. Dit tot een samenhangende boodschap te vormen. En daarbij wil ik ook nog eens de wereld een beetje mooier maken.

  • Webdesign
  • Huisstijl ontwerp
  • Branding

Neem contact met me op

Wil jij een unieke website die aansluit bij jouw bedrijf? Een logo en een huisstijl waar iedereen je aan herkent? Of andere ontwerpen waar jouw logo op te vinden is?

Ik vind het leuk om van je te horen.
Als je hieronder je gegevens achterlaat, dan reageer ik meestal binnen 24 uur.

Neem contact met me op

Wil jij een unieke website die aansluit bij jouw bedrijf? Een logo en een huisstijl waar iedereen je aan herkent? Of andere ontwerpen waar jouw logo op te vinden is?

Ik vind het leuk om van je te horen.
Als je hieronder je gegevens achterlaat, dan reageer ik meestal binnen 24 uur.

Een website is méér dan
een online visitekaartje.
Het design geeft jou
en je bedrijf identiteit.

Beoordelingen Trustoo website grafisch ontwerp

Ontwerp van C
Mergen 13 Mill
Tel. 06-22747599

KvK 70731128
BTW nr: NL001760309B11

NLGW erkend webdesigner

aangesloten bij NLWG brancheorganisatie voor Nederlandse Webdesigner
© 2021 webdesign & tekst: Ontwerp van C