Ik ben Christ’l

Laat ik me eerst even voorstellen: mijn volledige naam is Christ’l van der Burgt. Het creatieve brein achter Ontwerp van C. En ja hoor, die ‘komma-in-de-lucht’ hoort daar echt te staan. 

Ik ben webdesigner en grafisch ontwerper. Het is mijn passie om een mooi ontwerp en functionaliteit samen te laten komen. In mijn werk kan ik mijn passie en creativiteit kwijt. Ik geniet ervan als ik bezig ben met een website of een huisstijl. 

Verder kan ik mezelf het beste omschrijven als een creatieve duizendpoot. Een echte beelddenker met een brede interesse voor alles wat het leven mooi en gezellig maakt.

Wereldverbeteraar

Samen met mijn man heb ik al vele reizen gemaakt. Ik vind het heerlijk om te reizen. Nieuwe dingen ontdekken en mensen ontmoeten. Verhalen van mensen interesseren mij enorm. Vertel me over je ideeën, motivaties en drijfveren, ik kan er geen genoeg van krijgen! Heerlijk vind ik het om te luisteren naar de passie van ondernemers. Nieuwe mensen, nieuwe culturen, nieuwe verhalen. Daar word ik blij van!

Daarnaast meen ik dat de wereld altijd een beetje mooier kan. Dat lijkt een groot doel, maar een elk groot doel kan je ook met kleine stappen zetten. Laat iedereen doen waar hij of zij goed in is. Vanuit kracht en passie wordt alles mooier.

Zelf maak ik natuurlijk ook graag mooie dingen. Of het nu een website is, een logo of een ander ontwerp. Ik vertaal graag de passie en het verhaal in het ontwerp. Geen standaard template, maar echt iets van jou, op maat gemaakt.

In veel dingen ben ik precies en eis vaak veel van mezelf. Iets ‘zomaar’ doen gaat niet. Als ik ergens voor ga, ga ik er voor de volle 100% voor. Dat is niet altijd makkelijk voor mezelf. Maar voor het maken van websites en creatieve ontwerpen best een handige eigenschap! 

Jezelf laten zien

Zelf zit graag achter mijn computer. En jij misschien ook. Maar als ondernemer mag je jezelf laten zien. Ik weet hoe moeilijk het is om jezelf te laten zien. Als kind was is heel verlegen. Toen ik net begon als ondernemer kwam dit gevoel weer even terug. Gelukkig heb ik inmiddels veel geleerd. Kennis en expertise heb je om te gebruiken. Om over te brengen. Je kan stralen met een website of ontwerp wat bij je past. Met kleur, vormgeving en gevoel.

Ben jij er klaar voor?
Of je nu al precies weet wat je wil of nog helemaal geen idee hebt, ik help je graag verder!

 

Waarom kiezen voor Ontwerp van C

Wil jij een unieke website die aansluit bij jouw bedrijf? Een logo en een huisstijl waar iedereen je aan herkent? Of andere ontwerpen waar jouw logo op te vinden is? Dan is het belangrijk dat we 'een klik' hebben. Ik ga graag met je in gesprek om uit te vinden of ik jouw ideeën en passie kan vertalen naar een ontwerp.

Samenwerken met mij betekent dat je samenwerkt met iemand die voor de volle 100% ervoor gaat. Mijn doel is namelijk om jou blij te maken met een website of ontwerp wat echt bij je past. Daarbij werk ik ook niet voor jou, maar met jou! Zodat ze jouw boodschap overbrengen. Daarbij kijk ik naar de technische kant, maar ook naar de (neuro)marketing achter het ontwerp. Door mijn kennis van zowel web- als grafisch ontwerp, zorg ik dat het totaalplaatje naadloos bij elkaar aansluit.

Samen aan de slag?

Ik vind het leuk om van je te horen! Of je nu al precies weet wat je wil of nog helemaal geen idee hebt, ik help je graag verder. Neem contact met me op om een gesprek te plannen om de ideeën, mogelijkheden en keuzes te bespreken.

“Ik help startende ondernemers, zzp-ers en kleine bedrijven met het opzetten van een effectieve website en passende huisstijl. De passie en de drijfveren van anderen omzetten in ontwerpen dat is wat ik het liefste doe.”

Dit is Christ’l

Ontwerpen met passie, iets moois creëren waar jij blij van wordt, dat is wat ik graag doe. Meedenken met jouw branding: een logo of een website vertelt wat de drijfveren van jouw bedrijf zijn en wat jouw passie is.

Wil je dat jouw boodschap blijft hangen bij je klant? Raak dan de juiste snaar.

Meer lezen over mij? Lees dan het interview wat onlangs verscheen in het magazine bewustzijnenzo.

Tevreden klanten

Kopjes thee èn koffie

ideeën

Mijn Creaties

 

Werken met beelden, woorden, technologie en media in combinatie met een creatief brein wat nooit stilstaat. Zo kom ik tot mijn ontwerpen voor logo’s, kleurgebruik en webdesign. Visueel denken en daarbij een project van begin tot eind voor te stellen. Dit tot een samenhangende boodschap te vormen. En daarbij wil ik ook nog eens de wereld een beetje mooier maken.

  • Webdesign
  • Huisstijl ontwerp
  • Branding

Een website is méér dan
een online visitekaartje.
Het design geeft jou
en je bedrijf identiteit.