Ik ben Christ’l

Laat ik me eerst even voorstellen: mijn volledige naam is Christ’l van der Burgt. Het creatieve brein achter Ontwerp van C. De ‘komma-in-de-lucht’ in mijn naam hoort daar echt te staan. Mijn ouders vonden dat deze gewone naam net een beetje anders mocht zijn. Alhoewel ik het als kleuter enorm lastig vond om mijn naam te schrijven, omschrijft het nu ook wie ik ben en wil zijn. Gewoon, maar wel op een eigen manier.

Ik ben webdesigner en grafisch ontwerper. Gedreven, leergierig, betrokken en een harde werker die vol passie ergens voor gaat. Ik leg graag karakter in mijn ontwerpen. Niet dat van mij, maar dat van mijn klant. Ik wil een mooi ontwerp en functionaliteit samen te laten komen. Ik vertaal graag de passie en het verhaal in het ontwerp. 

Verder kan ik mezelf het beste omschrijven als een creatieve duizendpoot. Een echte beelddenker met een brede interesse voor alles wat het leven mooi en gezellig maakt.

Hier word ik blij van!

Samen met mijn man heb ik al vele reizen gemaakt. Ik vind het heerlijk om te reizen. Nieuwe dingen ontdekken en mensen ontmoeten. Verhalen van mensen interesseren mij enorm. Vertel me over je ideeën, motivaties en drijfveren, ik kan er geen genoeg van krijgen! Heerlijk vind ik het om te luisteren naar de passie van ondernemers. Nieuwe mensen, nieuwe culturen, nieuwe verhalen. Daar word ik blij van!

Daarnaast meen ik dat de wereld altijd een beetje mooier kan. Dat lijkt een groot doel, maar elk groot doel kan je ook met kleine stappen zetten. Laat iedereen doen waar hij of zij goed in is. Vanuit kracht en passie wordt alles mooier.

Christ'l van Ontwerp van C Mill

Zelf maak ik natuurlijk ook graag mooie dingen. Of het nu een website is, een logo of een ander ontwerp. Ik vertaal graag de passie en het verhaal in het ontwerp. Geen standaard template, maar echt iets van jou, op maat gemaakt. Een ontwerp met jouw karakter.

In veel dingen ben ik precies en eis vaak veel van mezelf. Iets ‘zomaar’ doen gaat niet. Als ik ergens voor ga, ga ik er voor de volle 100% voor. Dat is niet altijd makkelijk voor mezelf. Maar voor het maken van websites en creatieve ontwerpen best een handige eigenschap! 

Jezelf laten zien

Zelf zit ik graag achter mijn computer. En jij misschien ook. Maar als ondernemer mag je jezelf laten zien. Ik weet hoe moeilijk het is om jezelf te laten zien. Als kind was is heel verlegen. Toen ik net begon als ondernemer kwam dit gevoel weer even terug. Gelukkig heb ik inmiddels veel geleerd. Kennis en expertise heb je om te gebruiken. Om over te brengen. Je kan stralen met een website of ontwerp wat bij je past. Met kleur, vormgeving en gevoel.

 

Waarom kiezen voor Ontwerp van C

Wil jij een unieke website die aansluit bij jouw bedrijf? Een logo en een huisstijl waar iedereen je aan herkent? Of andere ontwerpen waar jouw logo op te vinden is? Dan is het belangrijk dat we 'een klik' hebben. Ik ga graag met je in gesprek om uit te vinden of ik jouw ideeën en passie kan vertalen naar een ontwerp.

Samenwerken met mij betekent dat je samenwerkt met iemand die voor de volle 100% ervoor gaat. Mijn doel is namelijk om jou blij te maken met een website of ontwerp wat echt bij je past. Daarbij werk ik ook niet voor jou, maar met jou! Om jouw boodschap duidelijk over te brengen bij je klant. Daarbij kijk ik naar de technische kant, maar ook naar de (neuro)marketing achter het ontwerp. Door mijn kennis van zowel web- als grafisch ontwerp, zorg ik dat het totaalplaatje naadloos bij elkaar aansluit.

Ben jij klaar om te knallen?

Wil jij een unieke website? Wil jij dat jouw boodschap vertaalt wordt in een uniek ontwerp? Ik vind het leuk om van je te horen! Of je nu al precies weet wat je wil of nog helemaal geen idee hebt, ik help je graag verder. Neem dan vrijblijvend contact met me op. Dan kijken we samen hoe we dit op een originele manier de wereld in kunnen knallen!

“Ik help startende ondernemers, zzp-ers en kleine bedrijven met het opzetten van een effectieve website en passende huisstijl. De passie en de drijfveren van anderen omzetten in ontwerpen dat is wat ik het liefste doe.”

Ontwerpen met karakter

Ontwerpen met passie, iets moois creëren waar jij blij van wordt, dat is wat ik graag doe. Meedenken met jouw branding: een logo of een website vertelt wat de drijfveren van jouw bedrijf zijn en wat jouw passie is.

Wil je dat jouw boodschap blijft hangen bij je klant? Raak dan de juiste snaar.

Meer lezen over mij? Lees dan het interview wat onlangs verscheen in het magazine bewustzijnenzo.

Tevreden klanten

Kopjes thee èn koffie

ideeën

Een website is méér dan
een online visitekaartje.
Het design geeft jou
en je bedrijf identiteit.