Balans in huis

Balans in huis

Website

WordPress website
– Maatwerk ontwerp
Veilige TLS/SSL verbinding
Premium theme
Onderhoud

Ontwerp:
vectorlogo
– visitekaartjes

Overige:
Google Mijn Bedrijf

Anita de Kleijn was op zoek naar iemand die haar website kon realiseren voor Balans in huis. Bij Balans in huis kun je terecht voor persoonlijk interieuradvies en ontwerp. Anita wilde een website die dezelfde sfeer uitstraalt als haar werk. Met rust en balans en een duidelijk portfolio.

Tijdens het gesprek hadden we meteen ‘een klik’. Wat heerlijk om op een lijn te liggen met een creatieve, enthousiaste ondernemer. Anita leverde zelf de teksten en de foto’s aan, waarna het ontwerp voor de website werd gebouwd.

Naast de website mocht ik ook haar zelf ontworpen logo omzetten naar een vectorbestand, zodat het te gebruiken is voor belettering op een auto. Ook maakte ik het drukbestand voor het visitekaartje en leverde het drukwerk hiervoor. Alles in balans, niet alleen in huis, maar ook in de huisstijl van Balans in huis.

Balans in huis is gevestigd in Wijchen. De missie van Anita is dat iedereen een fijn interieur verdient. Ben jij op zoek naar een aanpassing of een nieuw interieur? Neem dan eens een kijkje op haar website.

 

Het is een waanzinnig mooie website geworden die er professioneel uitziet en soepel loopt. Christ’l wist precies de sfeer te vangen die ik voor ogen had.”

[meer]
Anita de Kleijn

Balans in huis