Balans voetreflex praktijk

Balans voetreflexpraktijk
BEKIJK WEBSITE LIVE

Logo
Website – Pakket: Volledig verzorgd
– Hosting
– Wordpress
– Veilige SSL verbinding
– Premium theme
– Whatsapp reactie
– Google Analytics

Linda van den Oever wilde een website en een logo voor haar voetreflexpraktijk. Ze wilde dit graag als totaalconcept uitbesteden, zodat alles op elkaar afgestemd kon worden.

Bij voetreflextherapie wordt het hele lichaam via de voeten in balans gebracht. Linda wilde een een design dat hiervoor zou staan. Met een zachtgroene kleur en een klavertje vier als basis was de opdracht voor het ontwerpen van een logo al heel duidelijk uitgezet.

Nadat het logo en de huisstijl van Balans voetreflexpraktijk bepaald was, kon er gestart worden met de website. Linda koos voor een totaalpakket inclusief hosting. De lay-out van de website is gebouwd in WordPress. Linda zorgde zelf voor de teksten. Ook de foto’s van de website zijn door Linda zelf aangeleverd.  

Een paar maanden geleden zag ik op Facebook de website van Christ’l voorbij komen. Ik ben meteen gaan kijken en naar aanleiding daarvan heb ik Christ’l opdracht gegeven om voor mij een logo en website te ontwerpen. Ik had zelf al in gedachten hoe mijn logo er uit moest komen te zien en Christ’l heeft dit voor mij vertaald naar een logo op papier. Voor de uitstraling van de website heb ik aangegeven wat ik mooi vond en hier is Christ’l mee aan de slag gegaan. Ze heeft de website vervolgens helemaal naar mijn wensen en ideeën gemaakt. Ik ben super blij met het mijn website!
Christ’l bedankt voor de fijne samenwerking.

Linda van den Oever, Balans voetreflexpraktijk
www.balansvoetreflexpraktijk.nl

lees meer beoordelingen

Wil jij ook een nieuwe website en logo?