Bewust-Zijn met Ilze

Nieuwe website praktijk Bewust-Zijn met ilze
Logo | Grafisch ontwerp | Webdesign | Website

Bewust-Zijn met Ilze is een coachpraktijk voor volwassenen en kinderen. Ilze helpt mensen om weer in hun kracht te staan en verbinding te maken met hun ware zelf, zodat ze weer kunnen genieten van het leven en kunnen stralen.

Aan het begin van haar ondernemersreis kwam Ilze bij mij. Ze wilde een logo, een website en een visitekaartje om goed van start te gaan met haar bedrijf. Samen bespraken we haar voorkeuren, kleurencombinaties en lettertypes. Vervolgens kreeg ik de vrije hand om iets moois te ontwerpen dat bij Ilze paste. Het logo symboliseert de weg naar het hart en het bewustzijn. De zonnestralen staan voor stralen, genieten en energie. De rustige, aardse kleuren vertegenwoordigen verandering en transformatie.

Na het logo-ontwerp kwam Ilze bij mij voor een ‘Website met Karakter-sessie’, waarbij we bepaalden wat er op haar website moest komen en wat haar doelgroep wilde lezen. Daarna ging ik aan de slag met haar website. De website heeft een heldere structuur die komend jaar nog kan worden uitgebreid, zodat Ilze bijvoorbeeld haar aanbod uitgebreider kan presenteren.

Wil je ook weer in je kracht staan en weer kunnen genieten? Kijk dan eens op de website: www.bewustzijnmetilze.nl

Ben je op zoek naar een nieuw logo, een inspirerende website of een uniek visitekaartje? Wil je ook een nieuwe huisstijl met een passend logo en visitekaartje? En een website met een heldere boodschap die het gevoel overbrengt dat jij jouw klanten wilt geven? Neem dan vrijblijvend contact met me op. Ik help je graag verder! 

.

Meer voorbeelden