Bouwservice Verbeek

Bouwservice Verbeek

Ontwerp:
– logo en huisstijl
– briefpapier
– advertentie
– reclamebord
– visitekaartjes
– busbelettering

Een bedrijf dat vakmanschap en maatwerk hoog in het vaandel heeft staan zoekt vanzelfsprekend naar een samenwerking waar deze kernwaarden herkenbaar zijn. Fijn om te horen dat de keuze dan op Ontwerp van C valt voor het ontwerpen van een nieuw logo, briefpapier, advertentie, reclamebord, visitekaartjes en busbelettering voor Bouwservice Verbeek.

Restyling huisstijl
Bouwservice Verbeek ontwikkelde zich in de loop der jaren van bouwbedrijf naar bouwservice. Deze ontwikkeling maakte Ontwerp van C op creatieve wijze zichtbaar door het idee en de kleuren van het oude logo als basis voor een nieuw logo te gebruiken. Hiermee blijft het bedrijf herkenbaar en is het logo tegelijkertijd een prachtig middelpunt van de vernieuwde uitstraling van Bouwservice Verbeek.

Website
Na de ontwikkeling van een nieuw logo en huisstijl, mocht ik een nieuwe website maken. Kort en bondig, met de juiste informatie. De website heeft een overzichtelijke referentiepagina, waar (potentiële) klanten een idee krijgen van de projecten van Bouwservice Verbeek.

 

Omdat wij staan voor service en kwaliteit hebben we Ontwerp van C gevraagd voor ons nieuwe logo en de website.”

[meer]
Petra en Ronnie Verbeek

Bouwservice Verbeek

Verbeek ontwerp huisstijl