Bouwservice Verbeek

Bouwservice Verbeek

Ontwerp:
– logo en huisstijl
– briefpapier
– advertentie
– reclamebord
– visitekaartjes
– busbelettering

Website: Pakket volledig verzorgd
– Domeinnaam en hosting
– WordPress
– Veilige SSL verbinding
– Premium theme
– Onderhoud

Een bedrijf dat vakmanschap en maatwerk hoog in het vaandel heeft staan zoekt vanzelfsprekend naar een samenwerking waar deze kernwaarden herkenbaar zijn. Fijn om te horen dat de keuze dan op Ontwerp van C valt voor het ontwerpen van een nieuw logo, briefpapier, advertentie, reclamebord, visitekaartjes en busbelettering voor Bouwservice Verbeek.

Bouwservice Verbeek ontwikkelde zich in de loop der jaren van bouwbedrijf naar bouwservice. Deze ontwikkeling maakte Ontwerp van C op creatieve wijze zichtbaar door het idee en de kleuren van het oude logo als basis voor een nieuw logo te gebruiken. Hiermee blijft het bedrijf herkenbaar en is het logo tegelijkertijd een prachtig middelpunt van de vernieuwde uitstraling van Bouwservice Verbeek.

Website
Na de ontwikkeling van een nieuw logo en huisstijl, mocht ik een nieuwe website maken. Kort en bondig, met de juiste informatie. De website heeft een overzichtelijke referentiepagina, waar (potentiële) klanten een idee krijgen van de projecten van Bouwservice Verbeek.

 

Verbeek ontwerp huisstijl

Toe aan een nieuwe huisstijl & website voor jouw bedrijf?

Ontwerp van C
Mergen 13 Mill
Tel. 06-22747599

KvK 70731128
BTW nr: NL001760309B11

© 2020 webdesign & tekst: Ontwerp van C