De Cappuccino Man

– Schrijven van enkele teksten
– Kleine webshop koffiebonen

Ontwerp

– Logo
– Visitekaartjes
– Stickers voor flightcase/trolley

De toevoeging van de activiteiten en een naamsverandering waren de aanleiding om bij mij aan te kloppen voor een nieuw logo en website. Eerder was Dennis bekend als de barista van Carry’s Coffee. Daarmee maakte hij al veel mensen blij met heerlijke koffie en stond hij op menig evenement. Hospitality, gastvrijheid en beleving. Enkele kernwoorden die de service van Dennis omschrijven. Met de uitbreiding als cocktailshaker zijn deze kernwaarden nog sterker aanwezig. Dennis biedt de gasten nu nog meer mogelijkheden en meer beleving.

Onder de nieuwe naam De Cappuccino Man komt hij graag op je evenement of thuis voor koffie en cocktails. Maar daarmee zat ook meteen de uitdaging voor het logo. De naam laat ons al denken aan koffie. Daarom is het logo een combinatie van een koffieboon en een cocktailglas geworden. Strak, helder en rustig. Een logo wat perfect past op de mobiele barista of op kleding. Een logo wat zorgt voor een chique uitstraling die aansluit bij de beleving.

Ook de nieuwe website is in dezelfde sfeer neergezet. Robuust als koffie en prikkelend als een cocktail. Met heldere bewoordingen worden de mogelijkheden uiteengezet. Met een kleine webshop is het ‘Cappuccino Man’-moment nu ook thuis of op het werk te beleven. De koffiebonen van De Cappuccino Man worden op locatie bezorgd.

 

“Met de kennis en kunde van Christ’l was er geen twijfel over het eindresultaat. Dit was precies wat ik bedoelde.”

Volledige recensie >

Dennis Bonneveld

De Cappuccino Man

logo ontwerp voor barista cocktailshaker De Cappuccino Man
logo ontwerp voor barista cocktailshaker De Cappuccino Man
voorbeeld t-shirt met logo