Coolbox Mill

Coolbox koelunit verhuur Mill
BEKIJK WEBSITE LIVE

Ontwerp aanhangers
Visitekaartje
Bouwhekbanner

Website: Pakket volledig verzorgd
– Hosting
– Veilige SSL verbinding
– WordPress
– Teksten
– Premium theme

De eerste ‘coole’ opdracht voor Coolbox koelunit verhuur Mill, was het ontwerpen van een koelaanhanger. Niet zomaar belettering, maar een opdracht met een duidelijk doel: bij het zien van de aanhanger moet duidelijk zijn dat Coolbox Mill niet alleen koelunits verhuurt, maar ook de mogelijkheid biedt om deze gevuld af te leveren bij particulieren of evenementen. Coolbox Mill werkt hiervoor samen met Albert Heijn v.d. Ven Mill en ook dit moest terug te zien zijn in het ontwerp. Als voorbereiding voor het ontwerp werden foto’s gemaakt van de inhoud, welke ik daarna kon bewerken. Door deze in het ontwerp te plaatsen lijkt het alsof je in (of door) de aanhanger kijkt. De aanhanger werd vervolgens aan drie zijden gewrapt door Festa. Met geweldig resultaat! Ad Heijs rijdt trots door Mill en omgeving en ook als ontwerper is het telkens weer genieten om de koelaanhanger op een feest of evenement te zien.

Na deze geweldige samenwerking mocht ik ook de website van Coolbox Mill omzetten in dezelfde stijl als de aanhanger. De hosting en domeinnaam werden verhuisd en Coolbox Mill kreeg een volledig ‘custom-designed’ website in responsive design: geschikt voor alle apparaten, dus ook voor tablet en telefoon.

Ik had bij Christ’l de opdracht neerlegt om een nieuwe website te maken voor Coolbox. Nadat ze een eerste ontwerp had gemaakt zijn we samen om de tafel gegaan voor de finishing touch. Het fijne was dat ze begreep wat ik graag anders zag en veranderde dat dezelfde dag nog. Het is een super mooie website geworden waar ik veel leuke reacties op heb gekregen. Ik kan Ontwerp van Christ’l bij iedereen aanbevelen, niet alleen voor het maken van een website maar ook voor het ontwerpen van een bedrukking op bedrijfswagen, aanhanger enz.

Ad Heijs, Coolbox Mill
www.coolboxmill.nl

lees meer beoordelingen