De Kleurstudio

– Logo naar vectorbestand

Website voor interieur- en winkelstyling.

Met jaren ervaring in de interieurbranche besloot Ans Becks om zelf te starten met De Kleurstudio. Bij De Kleurstudio kun je terecht voor winkelstyling en interieuradvies. Ook het maken van een kleurplan voor je huis of bedrijf behoort tot de mogelijkheden. Dat Ans creatief is, was al meteen duidelijk. Ze had zelf haar logo ontworpen. Om ervoor te zorgen dat dit verwerkt kan worden op alle reclame-uitingen, paste ik het aan en zette ik het om naar een vectorbestand.

Na een brainstormsessie ging Ans zelf aan de slag met de teksten en ook de foto’s werden zorgvuldig gekozen en aangeleverd. Waar het in het begin nog niet helemaal duidelijk was hoe het aanbod op de website moest komen, werd dit gedurende het proces van samenwerken duidelijk. Met als resultaat een mooie, rustige en heldere website, waarbij duidelijk uiteengezet is wat het aanbod van Ans is.

Ben je zelf op zoek naar een nieuw interieur, maar kom je er niet uit? Of zoek je iemand om je etalage of winkel aan te kleden en te stylen?  Neem eens een kijkje op de website van De Kleurstudio.

“Ik vind je een professionele, warme vrouw met kennis van zaken waarmee het fijn samenwerken is. Zo door blijven gaan Christ’l, je bent een vakvrouw! 

Bekijk recensies >

Ans Becks

De Kleurstudio