De Slaaperij

De Slaaperij restyling website en logo
Logo | Grafisch ontwerp | Webdesign | Website

Onlangs heb ik de website aangepast voor De Slaaperij, een Bed & Breakfast in Wilbertoord. Ze bieden drie prachtige huisjes aan, midden in de natuur. Ik ken de eigenaren, Wim en Hedwig Kanters, al jaren. In 2018 ontwierp ik voor hen de website en het logo voor De Slaaperij.
In juni 2023 werd de B&B flink uitgebreid & openden zij twee nieuwe accommodaties. Op de website wilde ze natuurlijk deze nieuwe huisjes te laten zien. Dus werd ik benaderd door dochter Meike Kanters van Moorzi, met de vraag of ik de website wilde aanpassen. Waarbij ze ook graag hun tips voor leuke activiteiten in de omgeving wilden updaten. En ze wilden een online boekingssysteem toevoegen, zodat hun gasten gemakkelijk hun verblijf konden reserveren. Ook qua vormgeving hebben we veranderingen doorgevoerd: de huisstijlkleuren werden aangepast, zodat deze in lijn zijn met de socials.
Deze uitdaging ging ik natuurlijk graag aan. De website past nu precies bij de huisjes: mooi en stijlvol. Een echte Website met Karakter. Benieuwd hoe het is geworden? Kijk dan op www.deslaaperij.nl

Wil je ook een Website met Karakter? Neem dan contact met me op, en laten we samen iets moois maken. 

Meer voorbeelden