Enercoaching

Enercoaching Anneke Hendriks
Ontwerp: – logo en huisstijl – briefpapier en factuur lay-out Ontwerp en drukwerk: – visitekaartje/afsprakenkaartje Website: Pakket volledig verzorgd – Domeinnaam en hosting – WordPress – Veilige SSL verbinding – Galerij met schilderijen – Premium theme – Onderhoud

Een ontwerp dat dicht bij de eigenaresse en haar praktijk staat, dat was een duidelijk opdracht voor de nieuwe website van Anneke Hendriks. Want tijden veranderen en zo ook de praktijk. Door de combinatie van coaching en energetische therapie paste de bestaande website niet meer bij de werkzaamheden. Naast de ontwerpwerkzaamheden, mocht ik ook meedenken over de nieuwe domeinnaam. Een leuke maar lastige opgave! Enercoaching is ontstaan door een combinatie van het woord Energetisch en Coaching. 

Anneke maakt ook intuïtieve schilderijen. Eén van de schilderijen is uitgekozen als basis voor de website en de huisstijl. Het schilderij symboliseert de kracht en gave van Anneke. In combinatie met een krachtig logo was het een perfecte basis om mee te ontwerpen. De stijlvolle kleuren geven een fris en helder resultaat. Op de website staat naast de informatie over haar praktijk, ook een overzichtelijk portfolio waar haar schilderijen te zien zijn.

 

Wil jij ook alles in één hand zodat alles op elkaar afgestemd is?