Giesbers lastechniek

Giesbers Lastechniek

Ontwerp:
– logo

Ontwerp en drukwerk:
– stickers voor op gereedschap
– visitekaartjes

E-mailhosting
– Bedrijfs e-mail
– landingspagina

Giesbers lastechniek had nog geen logo. Voor de start van het bedrijf wilde eigenaar Andy graag een logo met een professionele uitstraling. Het logo mocht een subtiele link zijn met lastechniek. Ook was er een voorkeur voor een combinatie met de kleur rood. Daarnaast wilde Andy graag eigenheid in het logo.

Met deze ideeën ging ik aan de slag. Het is voor mij altijd een leuke uitdaging om een logo te creëren wat past bij het bedrijf en de persoonlijkheid van de opdrachtgever.

Uiteindelijk volgde er een aantal voorbeelden waar uit gekozen kon worden. Het uiteindelijke ontwerp is ontstaan door de A van Andy om te vormen tot een beeldmerk met de combinatie van een subtiel lasvonkje. De cirkels symboliseren de samenwerking tussen Giesbers lastechniek en de bedrijven die de diensten inhuren.

Naast het logo, verzorgde Ontwerp van C ook het ontwerp en levering drukwerk van de visitekaartjes, en diverse maten stickers om gereedschap te labelen.
Om online bereikbaar en vindbaar te zijn heeft Giesbers lastechniek gekozen voor e-mailhosting met een eenvoudige landingspagina.

“Vanaf het eerste gesprek heb ik alles uit handen gegeven. Dat heeft mij veel tijd bespaard en het resultaat is pico bello.

[meer]
Andy Giesbers

Giesbers lastechniek