Huisje op Wielen

Huisje op Wielen

De nieuwe website van caravanverhuur Huisje op Wielen uit het Noord-Brabantse Zeeland is een lust voor het oog, al zeg ik het zelf. Helder en passend bij de retro, hippe caravans die ze verhuren.

Je kan de caravans huren als je wil gaan kamperen. Maar deze geweldige vintage caravans zijn ook erg leuk voor als je gaat trouwen. Of wat dacht je van een caravan als publiekstrekker op een markt of een beurs?

Samen bedachten we een plan hoe we dit duidelijk op de website konden positioneren. Daarvoor maakte ik icoontjes passend bij het al bestaande logo van Huisje op Wielen.

Lia zorgde zelf voor de teksten. Met de professionele foto’s zorgde dit voor een perfecte basis van het ontwerp van de website.

Benieuwd naar het resultaat? Of wil je zelf een vintage caravan huren? Kijk dan eens op de website van Huisje op Wielen.

“…Ik krijg veel complimenten over de duidelijke, overzichtelijke website en mooie styling. Christ’l heeft de sfeer die ik in mijn hoofd had op de juiste manier op het web gekregen!”

volledige recensie >

Lia van Thiel

Huisje op Wielen