Ik leef voluit

Ik leef voluit
BEKIJK WEBSITE LIVE

Logo
Website – Pakket: Volledig verzorgd
– Hosting
– Veilige SSL verbinding
– WordPress
– Premium theme
– Mailchimp integratie
– Social Media sharing
– Extra landingpagina’s
– Handleidingen voor zelf bijhouden van blog/website

De programma’s van Ik leef voluit werden al op Facebook gepresenteerd. Hedwig Kanters vroeg mij om een bijpassende website en logo voor haar te maken. Omdat Hedwig al een praktijk Access to body and mind heeft, is het idee voor het logo van Ik leef voluit afgeleid van het logo van de praktijk. De blaadjes (of hartjes) uit het logo komen terug in het nieuwe logo. Verder staat het woord ‘ik’ in een cirkel. Want daar draait het om bij de programma’s van Ik leef voluit! Dat vrouwen weer in hun kracht mogen staan en voor zichzelf gaan kiezen.

Hedwig had al prachtige foto’s laten maken. Speciaal voor de website en voor Social Media. Deze werden ook het uitgangspunt van mijn ontwerp voor deze website. De stralende, sprankelende uitstraling die de bezoeker de boodschap geeft om ja te zeggen tegen jezelf. Hedwig schreef zelf haar teksten voor de website, waardoor de boodschap die zij wil vertellen rechtstreeks uit haar hart komt.

In de toekomst zal de website nog uitgebreid worden met diverse onderdelen, zoals bijvoorbeeld een blog welke door Hedwig zelf bijgehouden kan worden.

Een prachtige website in responsive design, dus ook geschikt voor tablet en telefoon. Daar zeg je toch JA tegen!

Wil jij ook een nieuwe website en logo?