In balans met Ilse

In balans met Ilse
BEKIJK WEBSITE LIVE

Logo
Visitekaartjes
Website – Pakket: Volledig verzorgd

– Hosting
– Wordpress
– Veilige SSL verbinding
– Premium theme

Eigenaresse Ilse Janssen kwam bij mij voor een totaalpakket: een logo, visitekaartjes en een website, zodat alles op elkaar afgestemd zou zijn. In haar praktijk verhelpt Ilse lichamelijke klachten en blokkades. Na een afspraak voel je je ontspannen en helemaal in balans. En deze boodschap wilde ze ook voor de website en huisstijl.

Ilse had zelf al een mooi voorbeeld geschilderd. Met een grafisch programma tekende ik alle lijnen van het logo. Ook het geschilderde effect werd toegepast in de kleuren van de chakra’s. De achterzijde van de visitekaartjes werd gedrukt als afsprakenkaartje.

Voor het ontwerp van de website kozen we voor een prominente plaats van het logo. Zelf zorgde Ilse voor de teksten en Yvon Dankbaar maakte foto’s bij Ilse in de ruimte waar de behandelingen plaatsvinden. Helemaal in balans.

Via een vriendin kwam ik bij Christ’l terecht. Ik twijfelde nog of ik zelf een website zou maken maar ik ben uiteindelijk erg blij dat het in zulke goede handen terecht is gekomen. Christ’l heeft heel goed gekeken en geluisterd naar wat ik wilde, het resultaat heeft mijn verwachtingen overtroffen.
Ik zou Christ’l aanbevelen omdat ze laagdrempelig is, veel geduld heeft (ik had tijd nodig om te weten wat ik wilde en hoe) en omdat ik nu weet dat de website voldoet aan de huidige criteria (privacyrichtlijnen etc.)

Ilse Janssen, In Balans met Ilse
www.inbalansmetilse.nl

lees meer beoordelingen

Ben jij op zoek naar een logo, visitekaartjes of een website? Informeer gerust naar de mogelijkheden.

visitekaartje met adres en logo

afsprakenkaartje