Isac Examens

Isac Examens

– FAQ-pagina ‘veel gestelde vragen’
– Inschrijfformulieren voor examens

Isac Examens verzorgt examens voor brandmeldinstallaties, ontruimingsinstallaties, brandpreventie deskundige 1 en NEN-normen. Het doel van de website is het informeren van examenkandidaten over de examens en de examendata. Een ander belangrijk doel is het ontvangen van inschrijvingen voor de examens.

De vorige website van Isac Examens was gebouwd in een ander systeem, daardoor was het lastig om de inschrijvingen te beheren en zelf de informatie op de website aan te passen. We kozen ervoor de site om te bouwen naar een WordPress-website. Met behoud van de uitstraling en huisstijl bouwde ik het maatwerk ontwerp van de website. Dit was gelijk het moment om de navigatie aan te pakken en een duidelijke pagina met veel gestelde vragen (FAQ) te maken.

Na oplevering van de site volgde een korte uitleg van het gebruik van WordPress en het Premium thema. Hiermee is het voor de medewerkers van Isac Examens gemakkelijk om de examensdata en de informatie zelf aan te passen. Ook het koppelen van de juiste inschrijfformulieren werkt op een eenvoudige manier. Het dagelijkse werkproces is hierdoor een stuk vereenvoudigd. Benieuwd naar het resultaat? Of ben je op zoek naar een van de examens? Neem dan een kijkje op de website van Isac Examens.

Christ’l heeft geluisterd naar onze wensen en dit mogelijk gemaakt. Fijn contact en duidelijke uitleg. kortom zeer tevreden en een aanrader.

[meer]
Debby van de Laar

Isac Examens