Isorropia

Website voor pedicure en voetreflexpraktijk
Webdesign | Website

Heb je wel eens nagedacht over de gezondheid van je voeten? Je voeten dragen jou je hele leven, maar meestal krijgen ze pas aandacht als ze pijnlijk worden. Dat is jammer, want je voeten zijn de toegang tot je hele lichaam en geest. Door de voeten te masseren en te verzorgen, kun je de balans in je lichaam en geest herstellen.
Onlangs ging de website van Isorropia online. Isorropia is een praktijk voor voetreflexologie en pedicure, waarvoor ik de website mocht maken. Alice vond het spannend om te starten met een website. Want wat laat je zien van jezelf? Hoe ga je beginnen? Hoe breng ik mijn visie over? Ze vertelde: “Persoonlijke aandacht vind ik heel belangrijk, daarom geef ik graag deskundig advies en een behandelplan op maat.”
Samen zijn we gaan kijken naar de mogelijkheden en zo ontstond er ook een plan op maat voor haar website. Alice vond het onder andere belangrijk dat de mensen haar op een eenvoudige manier kunnen bereiken.
De website heeft nu een heldere, duidelijke opzet die aansluit bij de betekenis van Isorropia, wat Grieks is voor balans. Maar waarbij ook haar persoonlijkheid en visie duidelijk naar voren komt. Mensen kunnen eenvoudig een afspraak maken via Whatsapp en ontdekken wat Alice voor hen kan betekenen.

Alice was erg blij met het resultaat en schreef: “Christ’l heeft echt goed aangevoeld wie ik ben en ik ben er ontzettend trots op hoe ze me heeft gepresenteerd. Ze luistert goed naar je wensen en ze denkt met je mee.” Ben je benieuwd naar het resultaat? Bekijk dan hier de website van Isorropia: www.isorropia.nl

Wil jij ook een website met een heldere boodschap, die het gevoel overbrengt dat jij jouw klanten wil geven? Een website met karakter. Neem dan contact met me op voor een vrijblijvend gesprek.

Dit is wat Alice zei over mijn werk:

Christ’l heeft echt goed aangevoeld wie ik ben en ik ben er ontzettend trots op hoe ze me heeft gepresenteerd. Ze luistert goed naar je wensen en ze denkt met je mee. Ik zou haar zeker aanraden aan iedereen die een mooie website wil hebben.

Meer voorbeelden