Kuijpers Gevelisolatie

Nieuwe website en logo voor bouwsector
Logo | Grafisch ontwerp | Webdesign | Website

Gerwin Kuijpers, een vakman die sinds 2018 als zzp’er actief is in de bouwsector, heeft zich de afgelopen drie jaar gespecialiseerd in gevelisolatie voor nieuwbouwprojecten.

Ondanks zijn expertise had Gerwin nog geen professioneel logo en online aanwezigheid om zijn diensten te etaleren. Dit project omvatte daarom het creëren van een sterk visueel merk en een professionele website die zijn vakmanschap en specialisatie weerspiegelt. Het resultaat is een op maat gemaakt logo en een gebruiksvriendelijke website die niet alleen zijn werk in de schijnwerpers zet, maar ook zijn ambitie ondersteunt om meer lokale aannemers en metselbedrijven in de regio te bereiken.

Het logo van Kuijpers Gevelisolatie, ontworpen voor veelzijdig gebruik zoals op werkkleding en reclame, symboliseert met een huis-motief de focus op gevelisolatie. De groene hoofdkleur benadrukt duurzaamheid en versterkt de herkenbaarheid van het merk.

Website

Na de ontwikkeling van een nieuw logo en huisstijl, mocht ik een nieuwe website maken. Deze website is kort en bondig, alles op één pagina. Gerwin kan hiermee effectiever zichzelf presenteren naar bouwbedrijven, aannemers en metselbedrijven in de regio. Benieuwd naar het eindresultaat? Of zoek je een onderaannemer die de gevelisolatie op nieuwbouwprojecten kan verzorgen? Kijk dan op de website van Kuijpers Gevelisolatie.

Benieuwd naar de samenwerking?

Zeer tevreden met de website die gemaakt is. Ze luistert heel goed naar de wensen en zet dit probleemloos over. Bedankt Christ’l voor de mooie samenwerking.

Meer voorbeelden