LCS entertainment

Nieuwe website DJ Lucas LCS entertainment Mill
Webdesign | Website

Beleef een onvergetelijk feest waar je zelf ook van geniet! Lucas van der Heijden, eigenaar en DJ van LCS Entertainment, is jouw specialist in muziek en licht voor allerlei feesten en evenementen. Al op jonge leeftijd droomde hij van een eigen bedrijf in licht en geluid. Hij had zelfs al een website gebouwd, maar sommige onderdelen waren niet helemaal naar Lucas’ wens. Nu zet hij de volgende stap met een professionele website waarbij alle puntjes op de ‘i’ zijn gezet.

Lucas worstelde met de tekst en techniek van zijn website, die niet goed werkte op alle apparaten. Samen hebben we gekeken naar wat er al was en wat er aangepast moest worden. We hebben ons gericht op de boodschap van de website: wie is de doelgroep, wat bieden we aan en wat willen we bereiken?

Met deze informatie heb ik een doelgroepgerichte tekstopzet gemaakt voor de website. Lucas ging aan de slag met het maken van een prachtige video en leverde nieuwe foto’s aan. Het resultaat? Een mooie samenwerking en een schitterende website.

De site heeft nu een heldere structuur met een duidelijk overzicht van ons aanbod, de werkwijze en de contactmogelijkheden. Geen technisch gedoe meer, en de website wordt op alle formaten perfect weergegeven. Lucas kan zich nu weer volledig richten op het organiseren van de leukste feestjes voor zijn klanten.

Zin in een knalfeest om nooit te vergeten? Bezoek snel de website van LCS Entertainment en boek jouw feest vandaag nog: www.lcsentertainment.com

Wil je ook een knallende website zonder gedoe? Neem dan contact met mij op en we bespreken samen hoe we jouw website kunnen verbeteren.

Meer voorbeelden