Leaf Yoga

Leaf Yoga

Ontwerp:
– wikkelvouw folders
– briefpapier en factuur lay-out

Website: Pakket volledig verzorgd

– Domeinnaam en hosting
– WordPress
– Veilige SSL verbinding
– Premium theme
– Onderhoud

“Na de vakantie start ik met mijn yogastudio en dan wil ik graag dat mijn website klaar is en dat ik folders heb om te verspreiden.” Met deze vraag werd ik gebeld door Angelique Manders voor haar nieuwe yogastudio Leaf Yoga in Beek en Donk. Snel planden we een afspraak om kennis te maken en de wensen te bespreken. Door het gesprek kreeg ik een goed beeld van Angelique en haar wensen en kon ik een website maken die helemaal bij haar past.

Zo wilde Angelique graag dat mensen een whatsappberichtje konden sturen om zich aan te melden voor een (proef)les. Ook is er een plugin geïnstalleerd, zodat Facebooknieuws automatisch op de website getoond wordt. Hierdoor hoeft ze zelf geen nieuws te plaatsen op haar website en blijft de pagina altijd up-to-date.

Het was een korte tijd om alles te realiseren, maar gelukkig konden we snel schakelen. Angelique zorgde zelf voor de teksten en de foto’s voor haar website en flyer en ondertussen zorgde ik voor de bouw van de website en het ontwerp van de folders.

Voor de vakantie waren alle ontwerpen klaar. Ondertussen werden de flyers gedrukt en zorgde Angelique zelf voor de verspreiding hiervan in Beek en Donk en omstreken.

De communicatie met Christ’l verliep zeer prettig. Met weinig woorden wist ze meteen wat ik wilde. Ik ben ontzettend blij met het resultaat van mijn flyer en website.

Angelique Manders

Leaf Yoga