Leonie Walschot

Leonie Walschot
BEKIJK WEBSITE LIVE

Logo
Website – Pakket: Volledig verzorgd

– Hosting
– Wordpress
– Veilige SSL verbinding
– Premium theme

Een maatwerk website en een logo voor de praktijk in Sint Anthonis. Met deze opdracht kwam Leonie Walschot bij Ontwerp van C. Leonie wilde voor haar homepage gebruik maken van een mooie, door haar zelf genomen foto. Bij het zien van deze foto was meteen duidelijk dat dit de sfeer zou worden voor de overige pagina’s van de website. 

Tijdens het gesprek bespraken we niet alleen het logo en de website, maar ook kwam het onderwerp op de werking van ammoliet*. Leonie draagt een hangertje wat ingelegd is met ammoliet. Op dat moment wist ik dat dit de basis moest worden voor een logo. 

Leonie leverde zelf de foto’s en de teksten voor de website. 

*Wil je weten wat ammoliet is? Kijk dan op de website van Leonie Walschot.

Voor mijn praktijk wilde ik geen doorsnee website, geen eenheidsworst, maar een onderscheidende website die mij moest vertegenwoordigen en die mijn uitstraling kreeg. Ik kende maar één persoon met wie ik dit doel kon bereiken, namelijk Christ’l! Ze pikte mijn gevoel snel op. Haar inlevingsvermogen is groot, dus we zaten meteen op dezelfde golflengte. Mijn afwijkende smaak ‘moest kunnen’ en zo kwam in no time deze bijzondere website tot stand. Ik vind mijn website helemaal de warmte, geborgenheid en betrokkenheid uitstralen, die ik wilde. De sfeer van de website laat niet alleen zien ‘wat’ ik doe, maar ook ‘wie’ ik ben. 
Ik vertrouwde volledig op Christ’l en samen waren we een uniek en enthousiast team. Ik kan iedereen Christ’l aanraden, want ze heeft alle kwaliteiten om elke soort website te creëren.
Kei bedankt Christ’l, het is helemaal Top!!!

Leonie Walschot, praktijk voor energetische therapie
www.leoniewalschot.nl

lees meer beoordelingen

Wil jij ook een nieuwe website en logo?