Liberty Yoga & Pilates Cuijk

Liberty Yoga & Pilates Cuijk

– Blog
– Ontwerp yoga-iconen

Liberty Yoga & Pilates Cuijk was toe aan een nieuwe website. De vorige website was jaren geleden gemaakt en niet goed geschikt voor weergave op telefoon of tablet. Een responsive en duidelijke website was de belangrijkste wens voor de nieuwe website. Een website die de professionaliteit laat zien. Met uitgebreide informatie over de ervaring en de opleidingen van de docent, Louisa van Geenen-Schimmer. “De website mag wel wat onderscheidend zijn, net zoals mijn lessen,” aldus Louisa. Aan mij de eer om deze uitdaging aan te gaan!

Ook de veelzijdigheid van deze gepassioneerde docent was een uitdaging! Louisa geeft naast pilates, 4B en Qigong/Thai-Chi, maar liefst 6 verschillende soorten yoga. Om de navigatie duidelijk te maken, maakte ik het ontwerp voor yoga-iconen. Louisa had al veel mooi foto’s die samen met de kleuren van het logo de basis werden van de website.

Verder maakte ik de basis voor een blog, met een duidelijke handleiding zodat Louisa deze zelf bij kan houden.

Liberty Yoga & Pilates is gevestigd in Cuijk. Wil jij yogalessen volgen of door bewegen leren om bewuster in het leven te staan? Neem eens een kijkje op de website van Liberty yoga pilates.

“Christ’l blijft constant meedenken. Ook na de lancering van de website blijft ze betrokken. Mijn website valt op. Ik heb veel bezoekers.

Volledige recensie >
Louisa van Geenen-Schimmer

Liberty Yoga & Pilates