Massagepraktijk Zenses

Massagepraktijk Zenses
BEKIJK WEBSITE LIVE

Logo en huisstijl
Visitekaartje, flyer, cadeaubon etc.

Website: Pakket: Volledig verzorgd
– Hosting
– WordPress
– Veilige SSL verbinding
– Sydney theme
– Teksten
– Gastenboek

De nieuwe massagepraktijk Zenses had bij de start nog geen logo of website. Wel had eigenaresse Marissa van Dijk al een getekende mandala die zij graag terug zou zien in het ontwerp. Ook gaf zij de voorkeur aan de kleuren roze en antraciet omdat deze terugkomen in het interieur van de massagepraktijk. Zo is de beleving van Zenses – lichamelijk en mentaal in balans – al in het logo en in de huisstijl te ervaren.
Ik maakte het logo, bouwde de website en zorgde voor de teksten en (rechtenvrije) afbeeldingen. De website is zo gebouwd dat Massagepraktijk Zenses deze zelf kan beheren. Tevens zorgde ik voor het ontwerp en drukwerk van visitekaartjes, flyers, cadeaubonnen en flyers voor huis-aan-huisverspreiding.

Toen ik in november 2016 mijn diploma masseur had gehaald, kon ik niet wachten tot ik officieel kon beginnen. Een massagepraktijkje aan huis. Dus wilde ik graag een logo gaan bedenken met daarbij een website en visitekaartjes. Ik wilde het gelijk goed aanpakken. Toevallig kwam ik in contact met Christ’l. Aangezien we niet bij elkaar in de buurt wonen, hebben we alles overlegd via telefoon en mail.

Ik begon met een mandela die ik graag in mijn logo wilde terugzien. Christ’l heeft, met die Mandela en die kleurencombinatie die ik graag wilde terugzien, iets heel moois ontworpen. We hadden steeds contact over het ontwerp en al gauw was er een mooi logo ontstaan. Met het logo en de kleuren als basis kon de website gemaakt worden en ook gelijk de visitekaartjes. De ontwerpen zien er allemaal geweldig uit en ik ben er tot op de dag van vandaag heel erg blij mee.

Aangezien ik zelf weinig verstand heb van het werk wat Christ’l doet, houdt zij achter de schermen mijn website in de gaten met updates en andere aanpassingen. Daarnaast kan ik ook bij haar terecht voor diverse reclamemateriaal.

Christ’l is erg kundig, professioneel en weet precies wat de klant wil. Als je iemand zoekt, die het hele pakketje voor jou bedrijf kan maken, raad ik je absoluut aan om eens met Christ’l te overleggen. Ik weet zeker dat je erg tevreden zult zijn over het resultaat.

Marissa van Dijk, Massagepraktijk Zenses
www.massagepraktijkzenses.nl

lees meer beoordelingen

Ook op zoek naar een logo, nieuwe huisstijl of een website? 
Of wil je een flyer laten ontwerpen en drukken?