Mill Agri Trading

Mill Agri Trading

Website
– WordPress
– Veilige SSL verbinding
– Premium theme
– Onderhoud

Mill Agri Trading had al een website die gebouwd was in WordPress. Tijdens de stage van onze zoon Kay bij Mill Agri, mocht hij aan de website werken. Ondanks de aanpassingen, bleef het een website zonder structuur en uitstraling. Die ook nog eens heel lastig te bewerken viel. Het advies van Christ’l: De website om te zetten naar een premium thema met een themebuilder. En dat was het startsein voor de opdracht.

Mill Agri Trading houdt zich bezig met de verkoop van fourage producten, afzet in mest en bemiddeling. Door gebruik te maken van de kleuren van het logo van Mill Agri en de foto’s van het bedrijf, creëerden we een uitstraling die bij het bedrijf past.

Helaas kon Kay door de lockdown niet naar school. Een mooie gelegenheid om dit project samen aan te pakken! Tijdens de bouw van deze website kon Kay kennis maken met het vakgebied van zijn moeder. Het was heerlijk om er zo samen mee bezig te zijn. Kay heeft besloten dat zijn passie hier niet ligt, maar hij vond het zeker leuk en leerzaam om te doen. We zijn trots op het eindresultaat.

 

Beoordelingen Trustoo website grafisch ontwerp

Ontwerp van C
Mergen 13 Mill
Tel. 06-22747599

KvK 70731128
BTW nr: NL001760309B11

NLGW erkend webdesigner

aangesloten bij NLWG brancheorganisatie voor Nederlandse Webdesigner
© 2021 webdesign & tekst: Ontwerp van C