Praktijk SOS

Nieuw logo en Aanpassen website Praktijk SOS Spinding Cuijk
Logo | Grafisch ontwerp | Webdesign | Website

Toen Sosiela van PraktijkSOS uit Cuijk bij mij aanklopte voor een nieuw logo, zag ik direct een uitdaging. Haar bestaande logo voldeed niet meer aan de huidige eisen, maar essentiële elementen zoals de handen, de sleutel en het slotje moesten behouden blijven. Deze symbolen vertellen namelijk het verhaal van Sosiela’s missie: zij heeft de sleutel tot de oplossing voor haar cliënten. Met haar programma’s biedt ze een helpende hand bij emotionele en psychische klachten, burn-out, en het versterken van zelfvertrouwen en zelfbeeld. Dit weerspiegelt haar identiteit en missie.

Het ontwerp dat ik maakte was direct een schot in de roos. Dit was ook het startsein voor een volgende opdracht: de vernieuwing van haar website om het nieuwe logo en het vernieuwde aanbod te weerspiegelen. Met volledig vertrouwen in mijn visie gaf Sosiela mij carte blanche: “Maak er maar een mooie website van.” En dat deed ik. Een fris design dat naadloos aansluit bij haar logo, huisstijl en vooral bij waar PraktijkSOS voor staat: mensen helpen om weer de beste versie van zichzelf te worden.

Ben je benieuwd hoe dit eruitziet? Bezoek dan de website van PraktijkSOS en laat je inspireren. Wil je ook een website die jouw verhaal vertelt en je bezoekers aanspreekt? Neem dan contact met me op voor een vrijblijvend gesprek.

Logo en website

Meer voorbeelden