RT Praktijk Mill

RT Praktijk Mill

Website

WordPress website
Domeinnaam en hosting
– Maatwerk ontwerp
Veilige TLS/SSL-verbinding
Premium thema
– Basis SEO
Onderhoud

Logo

Met ruime ervaring als leerkracht en Ambulante Onderwijskundige Begeleiding, startte Ester Verberk haar remedial teaching praktijk. Ester wist wat ze wilde uitstralen en wilde dit graag vertaalt hebben naar een professionele, overzichtelijke website met bijpassend logo. 

In het logo is een hand verwerkt. Deze staat voor de beschermende omgeving. De cirkel staat voor eenheid en verbinding. Alles is met elkaar verbonden. Het kind staat centraal. Het krijgt de hulp die het nodig heeft om te kunnen ontwikkelen, groeien en zich veilig voelen. De kleur groen en de roze-rodekleur komen weer terug in de website wat de herkenbaarheid versterkt.

Ester schreef zelf de teksten van de website. Daarbij zorgde ik voor een duidelijke structuur, zodat ouders gemakkelijk de informatie kunnen vinden. Met een evenwichtige balans tussen tekst en beeld.

Ben je op zoek naar een remedial teacher in de buurt van Mill? Of ben je benieuwd naar het resultaat? Kijk dan eens op de website van RT Praktijk Mill.

Christ’l heeft het in zich om goed te luisteren, te vragen en te adviseren, waardoor je samen tot het gewenste eindresultaat komt!

volledige recensie >

Ester Verberk

RT Praktijk Mill

Logo ontwerp remedial teaching praktijk Mill
website ontwerp remedial teaching praktijk
error: Alert: Deze content is beschermd !!