Salzo

Logo ontwerp Salzo
Logo | Grafisch ontwerp

Toen Ben Zoutewelle mij benaderde met de vraag om een logo te creëren voor het nieuwe merk Salzo, wist ik dat het iets speciaals moest worden. Salzo is een nieuw merk dat Ghanese delicatessen op de Nederlandse markt aanbiedt en zich richt op liefhebbers van unieke, exclusieve en kwalitatieve producten.

Het ontwerpproces was een avontuur op zich. Het doel was een logo te creëren dat niet alleen de waarden en producten van Salzo weerspiegelt, maar ook een brug slaat tussen de rijke Ghanese cultuur en de verfijnde Nederlandse markt. Het resultaat is een logo dat spreekt tot de verbeelding: een harmonieuze mix van oranje en groen die de essentie van Salzo vangt: kwaliteit, exclusiviteit en avontuur.

Geïnspireerd door de vorm van de plantain snack, heeft het ronde design van het logo een toegankelijke en herkenbare uitstraling. Het is een veelzijdig beeldmerk dat naadloos aansluit bij diverse toepassingen, van de website tot aan sociale media.

Hoewel Ben momenteel nog in de oriëntatiefase zit en de officiële website van Salzo nog in ontwikkeling is, belooft dit merk een spannende nieuwe toevoeging te zijn aan de culinaire scene.

Ben je op zoek naar een logo dat jouw merk echt laat spreken? Ik help je graag om een logo te maken dat jouw verhaal vertelt.

Benieuwd naar de samenwerking?

Meer voorbeelden