Systeemtherapie Relatief

Systeemtherapie Relatief

– Blog/berichtenpagina

“Een nieuwe website. Een website die meer van mij is. En dat het duidelijk is wat ik doe. Niet alleen voor cliënten, maar ook voor andere therapeuten, want ik ben ook supervisor.” Dat was de opdracht van Trees den Brok van Systeemtherapie Relatief in Cuijk.

Het begon met het maken van nieuwe foto’s. En overleg natuurlijk. Kristel Beelen van Mooi en mooi fotografie maakte foto’s in de mooie natuur rondom landgoed Tongelaar. Perfect passend bij Trees. Een fijne basis voor het ontwerp van een website.

Tijdens de realisatie van de nieuwe website bleef de bestaande website online. Achter de schermen bouwde ik aan de nieuwe lay-out. De teksten werden gecontroleerd en waar nodig aangepast. Met vakkennis en informatie over gezins- en relatietherapie, maar wel zo dat het duidelijk is voor de cliënt. Een maatwerk design met de uitstraling die perfect past bij de praktijk.

 

Christ’l doet wat ze zegt, zegt wat ze doet en is transparant in wat ze gedaan heeft. Ze heeft daarnaast een goed en ruim netwerk wat weer erg handig is voor andere vragen aangaande mijn praktijk.

Trees den Brok

Systeemtherapie Relatief

Wil jij ook een website die de sfeer van jouw bedrijf uitstraalt?