Zuiver en Puur Praktijk

Referentie Manon van Bakel Zuiver en Puur praktijk voor Ontwerp van C
Webdesign | Website

Zuiver en Puur Praktijk is een praktijk die gericht is op vrouwen die vastlopen in hun leven. De praktijk wordt gerund door Manon, een echte vakvrouw met passie voor haar werk. Sinds een paar jaar help ik Manon met het onderhoud en kleine aanpassingen voor de website. Nu had de website een flinke update nodig. Ik kreeg de opdracht om haar website een nieuwe look te geven, het aanbod overzichtelijk weer te geven en te koppelen aan een betaalsysteem zodat klanten gemakkelijk en veilig hun sessies of trainingen kunnen boeken.

Het was een uitdagend project, dat meer tijd kostte dan we hadden verwacht. Het was dus even doorbikkelen in de kerstvakantie om het toch op tijd af te krijgen. Maar het resultaat mag er zijn: Een frisse, moderne en gebruiksvriendelijke website die de visie en de diensten van Zuiver en Puur praktijk goed weergeeft.

Wil je ook een leven vol zelfvertrouwen, energie en positiviteit? Kijk dan eens op de site van Zuiver en Puur Praktijk: www.zuiverenpuurpraktijk.nl

Heeft jouw website ook een update nodig? En wil jij ook een website die jouw visie en diensten goed weergeeft? Neem dan contact met me op voor een vrijblijvend gesprek.

Dit is wat Manon zei over mijn werk:

De website heeft nu een fijne duidelijk opbouw en een professionele uitstraling, maar straalt nog steeds de warmte uit die ik zo belangrijk vind. Ik ben echt super blij met het eindresultaat. Christ’l super bedankt voor de fijne samenwerking en al jouw effort hiervoor.”

Meer voorbeelden