Ik ben pas tevreden als jij dat bent

Wat anderen zeggen – samenwerken met Ontwerp van C

Wanneer je met passie en vol enthousiasme gewerkt hebt aan een ontwerp of website is het geweldig om het resultaat in de praktijk te zien. Om met trots het resultaat te mogen presenteren of opleveren. Maar het allerleukste is een tevreden klant.

Benieuwd wie Ontwerp van C is? Of nieuwsgierig naar mijn ontwerpen? Ik maak graag een keer kennis met je!

Ik had een site nodig voor onze Bed & Breakfast Prima Toeven, gelegen in t mooie buitengebied van Mill. Ik kwam uit bij Ontwerp van C. Ik kreeg gevoel dat Christ’l wel zou begrijpen wat ik voor sfeer uit zou willen stralen. Samen zijn we aan het werk gegaan en daar is deze mooie website uitgekomen. Ik hou van fotograferen dus wilde graag alle foto’s zelf maken. Helaas heeft de bouw van de B&B wat langer geduurd doordat corona de kop op stak. Maar Christ’l heeft zeer veel geduld gehad. Uiteindelijk kon ik net voor de eerste gasten kwamen toch nog de foto’s maken van de kamer. En kon onze mooie site online. Ook staat er een reserveringsmodule op en binnen 4 dagen hab ik al verschillende reserveringsaanvragen gekregen en vele reacties dat de website echt heel mooi is geworden. Hij straalt de natuurlijke rust en de landelijk Brabantse sfeer uit die we graag wilde weergeven.
Dus ben je ook op zoek? Ontwerp van C👍

Marjan Dollevoet
B&B Prima Toeven

Een paar maanden terug heb ik Christ’l gevraagd om voor mijn bedrijf een professionele uitstraling te creëren.
Vanaf het eerste gesprek heb ik alles uit handen gegeven en de volste vertrouwen gehad dat alles er pico bello uit kwam te zien. En dat was ook zo.
Christ’l is heel erg meedenkend en heeft mij voorzien van o.a. het logo, ontwerp voor stickers + visitekaartjes en e-mailhosting met landingspagina waar ik erg blij mee ben.
Dit resultaat heeft mij veel positieve reacties opgeleverd en veel tijd bespaard.

Andy Giesbers
Giesbers Lastechniek

Mijn opdracht voor mijn nieuwe yogastudio Leaf Yoga heb ik bij Ontwerp van C neergelegd. De communicatie met Christ’l verliep zeer prettig. Ze heeft echt prachtwerk geleverd. Met weinig woorden wist ze meteen wat ik wilde. Ik ben zo blij met het resutlaat van mijn flyer en website. Echt een aanrader. Christ’l kei bedankt voor de samenwerking.

Angelique Manders
Yogastudio Leaf Yoga

Ik begon met me eigen bedrijf Reijnen metsel&tegelwerk. Hier hoort natuurlijk een logo ontwerp bij. Ik hoorde erg goede verhalen over Christ’l zodat de keuze voor haar niet zo moeilijk was.
Ze ging aan de slag om een ontwerp te maken wat bij me past. Ze maakte verschillende ontwerpen en ik wist al snel welke het zou worden. Ik kon nog wat kleine aanpassingen laten doen en daarna was mijn logo klaar.
Toen het ontwerp op de werkbus kwam heb ik heel veel positieve reacties gekregen dat het een strak en stijlvol ontwerp is, daarom raad ik iedereen aan om met Christ’l samen te werken.

Luuk Reijnen
Luuk Reijnen metsel en tegelwerk

Voor mijn praktijk wilde ik geen doorsnee website, geen eenheidsworst, maar een onderscheidende website die mij moest vertegenwoordigen en die mijn uitstraling kreeg. Ik kende maar één persoon met wie ik dit doel kon bereiken, namelijk Christ’l! Ze pikte mijn gevoel snel op. Haar inlevingsvermogen is groot, dus we zaten meteen op dezelfde golflengte. Mijn afwijkende smaak ‘moest kunnen’ en zo kwam in no time deze bijzondere website tot stand. Ik vind mijn website helemaal de warmte, geborgenheid en betrokkenheid uitstralen, die ik wilde. De sfeer van de website laat niet alleen zien ‘wat’ ik doe, maar ook ‘wie’ ik ben. Ik vertrouwde volledig op Christ’l en samen waren we een uniek en enthousiast team. Ik kan iedereen Christ’l aanraden, want ze heeft alle kwaliteiten om elke soort website te creëren.
Kei bedankt Christ’l, het is helemaal Top!!!

Leonie Walschot
Leonie Walschot energetisch therapeut

Een paar maanden geleden zag ik op Facebook de website van Christ’l voorbij komen. Ik ben meteen gaan kijken en naar aanleiding daarvan heb ik Christ’l opdracht gegeven om voor mij een logo en website te ontwerpen. Ik had zelf al in gedachten hoe mijn logo er uit moest komen te zien en Christ’l heeft dit voor mij vertaald naar een logo op papier. Voor de uitstraling van de website heb ik aangegeven wat ik mooi vond en hier is Christ’l mee aan de slag gegaan. Ze heeft de website vervolgens helemaal naar mijn wensen en ideeën gemaakt. Ik ben super blij met het mijn website! Christ’l bedankt voor de fijne samenwerking.

Linda van den Oever, Balans voetreflexpraktijk
www.balansvoetreflexpraktijk.nl

Via een vriendin kwam ik bij Christ’l terecht. Ik twijfelde nog of ik zelf een website zou maken maar ik ben uiteindelijk erg blij dat het in zulke goede handen terecht is gekomen. Christ’l heeft heel goed gekeken en geluisterd naar wat ik wilde, het resultaat heeft mijn verwachtingen overtroffen.
Ik zou Christ’l aanbevelen omdat ze laagdrempelig is, veel geduld heeft (ik had tijd nodig om te weten wat ik wilde en hoe) en omdat ik nu weet dat de website voldoet aan de huidige criteria (privacyrichtlijnen etc.)

Ilse Janssen, In Balans met Ilse
www.inbalansmetilse.nl

Ik werkte al samen met Christ’l aan de carnavalskrant van Mill en haar precisie, enthousiasme en vernieuwende ideeën spraken me erg aan. Toen ik hoorde dat ze websites maakte was mijn keuze snel gemaakt. Ik had mijn ontwerp en lay-out al een heel eind klaar. Christ’l heeft dit nagebouwd in WordPress als lay-out voor mijn website. Ze heeft de puntjes op de i gezet en verbeteringen aangebracht waar ik heel blij mee ben! Wat ik heel fijn vond is de mogelijkheid om zelf te leren hoe je bijvoorbeeld foto’s op de website kunt zetten en tekst kunt aanpassen. Christ’l stuurt dan een handleiding, een duidelijk stappenplan waarmee je goed kunt werken en als je nog vragen hebt kun je altijd bij haar terecht. Ik ben heel tevreden over het proces en het uiteindelijke resultaat.

Karin Peters, Veerkracht Mill
www.veerkrachtmill.nl

Ik had allerlei ideeën voor een eigen website, maar ik wist verder niet goed waar en hoe te beginnen. Christ’l is vanaf het begin een ontzettende grote hulp geweest: ze was een klankbord en hielp mee mijn ideeën verder vorm te geven. Het is fijn met haar samen te werken; wat ze zegt, doet ze en dat doet ze tevens binnen afzienbare tijd. Je kunt van haar op aan. Ze geeft allerlei tips en adviezen, waarvan ik er een aantal dankbaar heb opgevolgd. Ik ben blij met het resultaat!

Eveneens ben ik blij met de service die ik nu nog ontvang om de website up to date te houden. Christ’l, ga zo door met je goede werk!

Suzan Verstraten, Kindercoaching met hoofd en hart
www.kindercoachinghoofdhart.nl

Ik had bij Christ’l de opdracht neerlegt om een nieuwe website te maken voor Coolbox. Nadat ze een eerste ontwerp had gemaakt zijn we samen om de tafel gegaan voor de finishing touch. Het fijne was dat ze begreep wat ik graag anders zag en veranderde dat dezelfde dag nog. Het is een super mooie website geworden waar ik veel leuke reacties op heb gekregen.

Ik kan Ontwerp van Christ’l bij iedereen aanbevelen, niet alleen voor het maken van een website maar ook voor het ontwerpen van een bedrukking op bedrijfswagen, aanhanger enz.

Ad Heijs, Coolbox Mill
www.coolboxmill.nl

We kennen Christ’l al heel lang en wisten dus dat ze zeer creatief, adequaat en zeer perfectionistisch is. Christ’l ontwerpt dan ook al jaren de posters, flyers, banners enz. voor Carnaval, Kermis, Pasen en alle andere evenementen door het jaar heen voor ons. Christ’l handelt zeer professioneel om tot een zeer mooi eindresultaat te komen. Goed meedenken en goed naar onze wensen luisteren vinden wij belangrijk. Ook organisatie van de Millse Pulling is zeer content met de ontwerpen van Christ’l. We hopen nog lang van de diensten gebruik te mogen maken. Ga zo door.

Patrick, Stephan en Hanneke Weren
Grand Café Zalen ‘t Lagerhuis Mill

 

Ik had al langere tijd plannen om een een website te maken. Maar ik wist niet goed hoe ik dit aan moest pakken. Hiervoor heb ik Christ’l benaderd. We zijn toen samen gaan zitten om alles door te spreken en te bekijken hoe ik het zou willen. Binnen zéér korte tijd had Christ’l een mooie website gemaakt. Deze kon ik gemakkelijk zelf nog aanvullen met technische details en foto’s. Om mijn naamsbekendheid extra te vergroten heeft Christ’l een reclameposter en visitekaartjes ontworpen. Deze omschrijft in één oogopslag wat mijn werkzaamheden zijn en waarvoor je mij kunt benaderen. Ik raad Christ’l aan voor het ontwerpen van een website, maar ook voor het ontwerpen van allerlei ander reclamemateriaal, zoals visitekaartjes, hekwerkbanners, stickers etc.
Ga zo door!

Koen van Houtum, Van Houtum Mill
www.vanhoutummill.nl

Toen ik in november 2016 mijn diploma masseur had gehaald, kon ik niet wachten tot ik officieel kon beginnen. Een massagepraktijkje aan huis. Dus wilde ik graag een logo gaan bedenken met daarbij een website en visitekaartjes. Ik wilde het gelijk goed aanpakken. Toevallig kwam ik in contact met Christ’l. Aangezien we niet bij elkaar in de buurt wonen, hebben we alles overlegd via telefoon en mail. Ik begon met een mandela die ik graag in mijn logo wilde terugzien. Christ’l heeft, met die Mandela en die kleurencombinatie die ik graag wilde terugzien, iets heel moois ontworpen. We hadden steeds contact over het ontwerp en al gauw was er een mooi logo ontstaan. Met het logo en de kleuren als basis kon de website gemaakt worden en ook gelijk de visitekaartjes. De ontwerpen zien er allemaal geweldig uit en ik ben er tot op de dag van vandaag heel erg blij mee. Aangezien ik zelf weinig verstand heb van het werk wat Christ’l doet, houdt zij achter de schermen mijn website in de gaten met updates en andere aanpassingen. Daarnaast kan ik ook bij haar terecht voor diverse reclamemateriaal. Christ’l is erg kundig, professioneel en weet precies wat de klant wil. Als je iemand zoekt, die het hele pakketje voor jou bedrijf kan maken, raad ik je absoluut aan om eens met Christ’l te overleggen. Ik weet zeker dat je erg tevreden zult zijn over het resultaat.

Marissa van Dijk, Zenses Body & Feet
www.zensesbodyandfeet.nl

Ik voel me enthousiast, tevreden, dolblij en weet ik veel wat al niet meer met mijn nieuwe logo, huisstijl en website.

Heel erg bedankt Christ’l voor jouw leuke ideeën, snelle hulp, fijne meedenken en geweldige aanpak.

Jij was jij voor mij van onSQATbare waarde.

Annette Ermers, SQA-T
www.sqa-t.nl

Ontwerp van C
Mergen 13 Mill
Tel. 06-22747599

KvK 70731128
BTW nr: NL001760309B11

© 2020 webdesign & tekst: Ontwerp van C