Ik ben pas tevreden als jij dat bent

Samenwerken met Ontwerp van C

Wanneer je met passie en vol enthousiasme gewerkt hebt aan een ontwerp of website is het geweldig om het resultaat in de praktijk te zien. Om met trots het resultaat te mogen presenteren of opleveren. Maar het allerleukste is een tevreden klant.

Reviews van klanten

Onderstaande reviews zijn afkomstig van Google, Trustoo, Facebook of LinkedIn beoordelingen en toegestuurd per mail. Echte recensies waar ik natuurlijk apetrots op en heel erg dankbaar voor ben.

Benieuwd wat Ontwerp van C voor jouw bedrijf kan betekenen? Of nieuwsgierig naar mijn ontwerpen? Ik maak graag een kennis met je!

Maximale Google score 5 sterren

Wat anderen zeggen over onze samenwerking

Met Christ'l samenwerken was voor mij erg prettig. Christ'l is een enthousiast, vrolijk en creatief mens. Ze heeft het talent om de juiste vragen te stellen en te luisteren. Ik wilde een website die bij mijn bedrijf en persoon paste. Christ'l maakte direct tijd voor mij vrij en in een relatief kort gesprek voelde ze perfect aan wat mijn wensen waren. Ze heeft erg snel geleverd, en mij voorzien van diverse tips en trucs. Ik ben superblij met mijn website: www.inkrachtmanagement.nl

Aanbeveling geplaatst op LinkedIn

Moniek Bens

Inkrachtmanagement

Christ’l deed al langer het onderhoud en de kleine aanpassingen aan mijn website www.zuiverenpuurpraktijk.nl. Toen ik mijn website een flinke update wilde geven wist ik dat ik bij Christ’l moet zijn. Ze heeft altijd supergoede ideeën en denkt heel fijn mee. Het was een flinke klus. Toch was ze steeds direct beschikbaar, konden we steeds snel schakelen. En hebben we samen achter de schermen een prachtige website gebouwd. De website heeft nu een fijne duidelijk opbouw, maar ook een hele professionele uitstraling, maar straalt nog steeds de warmte uit die ik zo belangrijk vind. Ik ben echt superblij met het eindresultaat. Christ’l super bedankt voor de fijne samenwerking en al jouw effort hiervoor.

Recensie geplaatst op Google

Manon van Bakel

Zuiver en Puur Praktijk

Ik heb Ontwerp van C heb ingeschakeld voor het maken van mijn website. Ik kende haar al en ik wist dat ze goed werk zou leveren. Ze heeft mijn verwachtingen overtroffen met een prachtige website die precies past bij mij en mijn bedrijf. De website heeft een mooie uitstraling en de tekst is duidelijk en begrijpelijk. Ik heb veel positieve reacties gekregen. Christ’l heeft echt goed aangevoeld wie ik ben en ik ben er ontzettend trots op hoe ze me heeft gepresenteerd. Ze luistert goed naar je wensen en ze denkt met je mee. Ik zou haar zeker aanraden aan iedereen die een mooie website wil hebben.

Alice van Rens

Isorropia voetreflex en pedicure

Vorig jaar heeft Christ’l mij geholpen met het ontwerpen van mijn logo en het bouwen van van de website. Ik had werkelijk geen idee hoe zo iets werkt. Zonder haar zat ik nu nog steeds tegen een blanco pagina aan te staren!
Nu, een dik jaar later heeft ze ook prachtige ontwerpen gemaakt voor mijn visitekaartjes, flyers, banners, stickers, cadeaubonnen en alles wat in mijn hoofd opkomt. Ik vertel haar wat ik wil, en zij maakt het!
Ze is echt mijn computer-engel. In verbinding ontwerpen, samen met haar klant. Dat is haar kracht!
Lisette Smeets

Equi Feri

Christ'l wist meteen wat ik bedoelde en heeft mijn wensen uitstekend uitgevoerd. Haar persoonlijke benadering is erg prettig. Ik ben dus niet alleen supertevreden over haar kennis, maar ook over het fijne contact dat we met elkaar hadden. Superfijn is dat Christ'l snel bereikbaar is en dat de lijntjes kort zijn! Ik ben heel blij met mijn nieuwe website! Ik zou haar zeker aanbevelen!

Recensie geplaatst op Trustoo en Facebook

Anke van den Heuvel

Schoonheidsspecialiste en medisch pedicure

Christ'l heeft voor mij een nieuwe website gemaakt waarbij het voor mij belangrijk is dat potentiële klanten direct contact kunnen leggen om hun vragen te stellen.
Bij het eerste gesprek gaf Christ'l al meteen het gevoel dat ze begreep wat ik bedoelde en al brainstormend kwamen we op mooie ideeën zoals de nieuwe handelsnaam 123laserscannen.nl
Het resultaat is mooi geworden en ik heb de eerste aanvragen al binnengekregen via de website.
Als je een nieuwe website wilt dan ga naar Christ'l, ze kan wensen snel omzetten in een website.
 
Arno Verwegen

123laserscannen.nl

Onze website had een upgrade nodig. We wilden dat deze beter uitstraalde waar we voor staan en waar we goed in zijn. Na een kort gesprek met Christ'l over onze ideeën, de uitstraling en wat wij belangrijk vinden heeft ze dit tot uiting gebracht in onze nieuwe website. Gelijk op de homepage zie je wat we doen. Dat vonden wij heel belangrijk. Wat ik vooral fijn vond, is de wijze van communiceren. Snelle, korte lijnen. Christ'l heeft aan een half woord genoeg. De website is helemaal naar wens. Het straalt echt uit waar wij voor staan als bedrijf. 😀

Recensie geplaatst op Trustoo

Mark van den Bungelaar

Smets Zeefdruk

"Nadat ik 20 jaar uitgesteld had om mijn website af te maken heb ik op aandringen van vrouw en kinderen de eerste de beste webdesigner die op mijn scherm verscheen gemaild. Ik had geluk, want Christ'l is echt de beste! Een zeer gezellig kennismakingsgesprek. Met enkele steekwoorden en foto's van Kristel Beelen maakte Christ'l er de prachtige site van. Dit had ik 20 jaar eerder moeten doen."

Recensie geplaatst op Trustoo

Jan Thijssen

Ruwvoer Distributie Centrum Gassel

Christ'l heeft voor ons de website gemaakt voor onze fietsenverhuur, www.fietsverhuuroostbrabant.nl.
We zijn bij Christ'l uitgekomen doordat ze naar volle tevredenheid al 2 websites voor ons heeft gemaakt. (www.deslaaperij.nl en www.ikleefvoluit.nl

Christ'l voelt heel goed aan wat je wil en wat bij je past en kan dit heel mooi digitaal vertalen. Zo krijg je je persoonlijke website die jouw werk/aanbod heel mooi neerzet, zoals jij het bedoeld. Onze website ziet er erg "fris" uit en is makkelijk in gebruik voor onze klanten. Dus zeer tevreden!!

Recensie geplaatst op Facebook

Hedwig Kanters

Fietsverhuur Oost-Brabant

Tijdens mijn duik in het diepe (ondernemingsplan schrijven, start van onderneming/praktijk in deze roerige tijden) was ik aan het oriënteren voor de marketing strategie. Daarbij ontdekte ik dat voor mijn praktijk de “mond op mond” reclame, toch veruit de grootste vis zal gaan zijn. Maar die kan je niet zomaar opstarten, daarvoor zou ik eerst mij eigen neer moeten zetten “in de markt”, zoals dat heet. (ik ben zelf niet zo commercieel ingesteld, in mijn plan staat ook dat ik geen sellingpoint heb maar een helpingpoint!) Ik kan zelf wel iets met pc’s (heb nog de website gemaakt van mijn zoons voetbalteam, lang geleden) en had ook veel ideeën hoe ik mij neer wilde zetten. Als ik iets geleerd heb in het leidinggeven laatste 30 jaar, dan is het wel delegeren / uitbesteden waar nodig. “Schoenmaker blijf bij je leest”, zeg ik altijd. Dus kwam ik via het blad BewustzijnEnzo bij Ontwerp van C voor een essentiële website. Één van de gouden grepen in mijn opstart! Professioneel en heel erg toegepast op mijzelf. (Mijn ideeën kwamen tot zijn recht) Ze luistert ECHT goed naar je wensen, top!
Nu staat mijn logo (omdat een website en marketingstrategie niet zonder kan) en mijn website als een huis, een professioneel huis. Natuurlijk twijfelde ik in begin, mede omdat ik veel zelf kan, over de prijs. Maar de prijs-kwaliteitverhouding is het meer dan waard. Het logo bijv. zit zo sterk in elkaar, dat ik er tientallen jaren mee vooruit kan, ook na de veranderingen! Ontzettend tevreden en dankbaar naar C!!

Recensie geplaatst op Facebook.

Ruud ten Hacken

Welzijn in Menszijn

Heb Christ'l van Ontwerp van C via internet gevonden en haar enthousiasme sprak mij meteen aan. Ik heb haar gevraagd of ze voor mij een logo wilde ontwerpen waarin meteen duidelijk is dat De Cappuccino Man zowel voor de Koffie als de Cocktail staat. Al snel kwam Christ'l met een ontwerp aan en het was meteen goed voor mij. Dit is precies wat ik bedoelde. Modern, hip en lekker fris. Vervolgens heb ik Christ'l ook gevraagd of zij voor mij de bijbehorende internetsite wilde ontwerpen. Met de kennis en kunde van Christ'l was er uiteraard geen twijfel over het eindresultaat. Veel leuke en enthousiaste reacties op mijn nieuwe website was het gevolg.

Wanneer jezelf ook van plan bent om je huidige bedrijf een nieuwe stijl en uitstraling mee te geven adviseer ik Christ'l van Ontwerp van C.

Neem contact met haar en laat haar met je meedenken; het gewenste eindresultaat komt vanzelf.

Recensie geplaatst op Trustoo

Dennis Bonneveld

De Cappuccino Man

In eerste instantie had ik de website zelf gemaakt. Maar na een aantal jaren wilde ik mijn sterke eigen identiteit en stijl waarin je mijn yogastudio herkent, beter naar voren laten komen. Daarnaast wilde ik dat de site makkelijker en overzichtelijker werd voor de bezoeker, veiliger en geschikt voor de telefoon. Ik wilde een website er anders uitzag dan de zee van identieke websites die ik voorbij zag komen tijdens mijn zoektocht. Daarnaast was ik op zoek naar een websitebouwer waar ik gezien, gehoord maar ook gevoeld zou worden. Vooral dat laatste vind ik erg belangrijk bij mijn bedrijf.

Christ’l kwam bij de yogastudio langs. Ze wilde zien hoe de beleving voelen en kennismaken met mij als mens en ondernemer. Ik had zelf een idee hoe ik de website zou willen. Christ’l dacht mee en werkte mooie dingen uit. Echt een aanvulling op mijn eigen creativiteit en stijl.

Christ'l blijft constant meedenken. Ook na de lancering van de website blijft ze betrokken en ze heeft altijd de knop AAN staan. Zelfs op onverwachte momenten. Mijn website valt op. Ik heb veel bezoekers, waardoor ik aanmeldingen krijg waar ik ook serieus mee kan werken.
Aandacht, verbonden, identiteit en inspiratie zijn kenmerkend voor haar bedrijf en werkwijze. Ik zeg top!

Recensie ontvangen via mail

Louisa van Geenen

Liberty Cuijk

Voor het opstarten van mijn eigen praktijk wist ik wat ik wil, wat ik belangrijk vind en welke sfeer het moet uitstralen. Maar om dat dan te vertalen naar een professionele en overzichtelijke website en bijpassend logo moest ik op zoek naar iemand die dat samen met mij / voor mij kon doen. Omdat ik al meerdere mooie websites en logo's voorbij had zien komen van Ontwerp van C heb ik contact gezocht met Christ'l. En vanaf ons eerste telefoongesprek wist ik dat Christ'l deze vertaalslag zou kunnen maken. Christ'l heeft het in zich om goed te luisteren, te vragen en te adviseren, waardoor je samen tot het gewenste eindresultaat komt! Ik ben dan ook heel erg blij met mijn website www.rtpraktijkmill.nl en het logo. Niet alleen tevreden met het eindresultaat, maar ook met de hele fijne samenwerking!

Recensie geplaatst op Trustoo

Ester Verberk

RT Praktijk Mill

Na het internet afgespeurd te hebben, ben ik bij Christ’l terecht gekomen. Ze sprak me aan omdat ze voor veel lokale ondernemers al een mooie website had gebouwd. De persoonlijke benadering viel me op, in haar beschrijvingen op haar website. Daar was ik naar op zoek. Het is meteen duidelijk wat ze hierin voor je kan betekenen. Mijn twijfel was met name of dat ik mijn idee wat in mijn hoofd zat over www.huisjeopwielen.nl over kon brengen op Christ’l. Dat is meer dan gelukt. Onduidelijkheden werden meteen door een telefoontje of mailtje opgepakt, en aangepast, om zo te komen tot een prachtig eindproduct. Ik krijg veel complimenten over de duidelijke overzichtelijke website en mooie styling. Ik raad je zeker aan om met Christ’l samen te werken omdat ze voor een leek duidelijk uit kan leggen wat er nodig is om een website te bouwen, en welke keuzes je daarin hebt. Ze heeft mijn plaatje wat in mijn hoofd zat op de juiste manier op het web gekregen!

Recensie geplaatst op Trustoo

Lia van Thiel

Huisje op Wielen

Christ’l heeft mijn website gebouwd en ik ben heel blij met het resultaat. Zij heeft vanaf het begin goed geluisterd naar mijn wensen en ervoor gezorgd dat mijn website in een zeer korte tijd klaar was. Verder denkt ze mee en reageert ze snel op wijzigingen. Ze is deskundig en geeft makkelijk te volgen uitleg. Daarnaast is ze altijd professioneel in haar communicatie.  Haar persoonlijke benadering en toewijding maakt haar uniek. Ik zou haar zeker aanbevelen.

Recensie geplaatst op Trustoo

Ronda Steur

rLs Leefstijlcoaching

Christ’l heeft geluisterd naar onze wensen en dit mogelijk gemaakt voor onze website www.isac-examens.nl.
Fijn contact en duidelijke uitleg. kortom zeer tevreden en een aanrader.

Recensie geplaatst op Trustoo

Debby van de Laar

Isac Examens

Het telefonische contact was gelijk heel goed. De offerte was heel duidelijk gespecificeerd en dat was prettig. Het persoonlijke contact was gelijk open en voelde goed. Omdat ik een digibeet ben nam Christ'l me bij de hand. Geen vraag was teveel. Reacties waren heel snel, zo ook de aanpassingen. Christ'l, heeft mijn logo en visitekaartjes naar het juiste bestand gezet. Maar het meest blij ben ik dat ze zo goed de juiste sfeer wist te vangen. Het is een waanzinnig mooie website geworden die er professioneel uitziet en soepel loopt. Het contact met Christ'l is vanaf het begin heel fijn geweest. Ze gaf me het gevoel dat geen vraag te veel was en ik kreeg alle ruimte om het op mijn tempo te doen. Supertevreden over zowel haar professionele manier van werken als ook het contact dat we hadden.
 

Recensie geplaatst op Trustoo

Anita de Kleijn

Balans in huis

Christ'l heeft voor mij de website gemaakt voor mijn praktijk Systeemtherapie Relatief te Cuijk. Ik ben er erg blij mee en heb al veel leuke reacties gekregen. Het was prettig werken met haar. Christ'l doet wat ze zegt, zegt wat ze doet en is transparant in wat ze gedaan heeft. Ook de factuur was precies kloppend. Echt fijn om met haar samen te werken. Het voelde meer dan samenwerken dan dat ze een opdracht voor me uitvoerde. Ze heeft daarnaast een goed en ruim netwerk wat weer erg handig is voor andere vragen aangaande mijn praktijk. Supertevreden over de samenwerking.
 

Trees den Brok

Systeemtherapie Relatief

Bij het opstarten van mijn praktijk voor VoetreflexPlus therapie was op zoek naar iemand voor het ontwerpen en bouwen van mijn website. Tijdens mijn zoektocht op internet kwam ik bij ‘Ontwerp van C’ terecht. De mooie kleuren en uitstraling van de website en van Christ’l als persoon spraken mij meteen aan. Na mijn eerste contact met Christ’l had ik direct een goed gevoel en heb haar zonder enige twijfel de opdracht gegeven. Wat ik erg fijn vind aan het werken met Christ’l is dat ik mijn eigen tempo kon aanhouden bij het aanleveren van teksten en ik haar tussendoor zo vaak kon appen als ik wilde. Christ’l is een fijne persoon om mee te werken, ze is laagdrempelig en reageert snel op vragen. Daarnaast is ze zeer professioneel en deskundig. Ze denkt mee en geeft goede adviezen.
Mijn website ‘Reflex Your Health’ is nu klaar en ben superblij en trots! Ik heb al veel complimenten gekregen van vrienden, collega’s, medestudenten en cliënten. Dus zoek je net als ik een creatieve ontwerper, die met je meedenkt om de website te maken die bij jou past, dan kan ik Christ’l van harte aanbevelen!
Dankjewel Christ’l voor de fijne samenwerking en dit prachtige resultaat!
 
Ilse Elich

Reflex Your Health

Ons bedrijf was toe aan een nieuwe website met portfolio. Omdat wij staan voor service en kwaliteit hebben we Ontwerp van C gevraagd dit voor ons te verzorgen. We wilden graag herkenning van ons oude logo, dit heeft Christ’l op een creatieve wijze opgelost. Samen hebben we tekst en foto’s voor de website gemaakt. Een mooie samenwerking en we zijn trots op het resultaat! Ook benieuwd? Kijk snel www.bouwserviceverbeek.nl.
 

Petra en Ronnie Verbeek

Bouwservice Verbeek

Christ'l heeft voor BewustZijnenzo Magazine het perfecte logo gemaakt. Ik ben super blij met dit logo. Ze luisterde naar mijn verhaal, ving de woorden op. Met haar creatieve brein maakte ze van mijn verhaal een prachtig logo. Ze is een gevoelsmens is en ze heeft de gave om gevoel te laten zien in haar ontwerp. Ik ben super blij hoe mijn logo is geworden nu, door haar creativiteit. Ontwerp van C kan ik iedereen aanbevelen.
 
Diana Peters

BewustZijnenzo Magazine

Ik had een site nodig voor onze Bed & Breakfast Prima Toeven, gelegen in t mooie buitengebied van Mill. Ik kwam uit bij Ontwerp van C. Ik kreeg gevoel dat Christ'l wel zou begrijpen wat ik voor sfeer uit zou willen stralen. Samen zijn we aan het werk gegaan en daar is deze mooie website uitgekomen. Ik hou van fotograferen dus wilde graag alle foto’s zelf maken. Helaas heeft de bouw van de B&B wat langer geduurd doordat corona de kop op stak. Maar Christ'l heeft zeer veel geduld gehad. Uiteindelijk kon ik net voor de eerste gasten kwamen toch nog de foto’s maken van de kamer. En kon onze mooie site online. Ook staat er een reserveringsmodule op en binnen 4 dagen hab ik al verschillende reserveringsaanvragen gekregen en vele reacties dat de website echt heel mooi is geworden. Hij straalt de natuurlijke rust en de landelijk Brabantse sfeer uit die we graag wilde weergeven.
Dus ben je ook op zoek? Ontwerp van C👍
 
Marjan Dollevoet

B&B Prima Toeven

Een paar maanden geleden zag ik op Facebook de website van Christ'l voorbij komen. Ik ben meteen gaan kijken en naar aanleiding daarvan heb ik Christ'l opdracht gegeven om voor mij een logo en website te ontwerpen. Ik had zelf al in gedachten hoe mijn logo er uit moest komen te zien en Christ'l heeft dit voor mij vertaald naar een logo op papier. Voor de uitstraling van de website heb ik aangegeven wat ik mooi vond en hier is Christ'l mee aan de slag gegaan. Ze heeft de website vervolgens helemaal naar mijn wensen en ideeën gemaakt. Ik ben super blij met het mijn website! Christ'l bedankt voor de fijne samenwerking.

 
Linda van den Oever

Balans Voetreflexpraktijk

Ik had bij Christ’l de opdracht neergelegd om een nieuwe website te maken voor Coolbox Mill. Nadat ze een eerste ontwerp had gemaakt zijn we samen om de tafel gegaan voor de finishing touch. Het fijne was dat ze begreep wat ik graag anders zag en veranderde dat dezelfde dag nog. Het is een super mooie website geworden waar ik veel leuke reacties op heb gekregen.

Ik kan Ontwerp van C bij iedereen aanbevelen, niet alleen voor het maken van een website maar ook voor het ontwerpen van een bedrukking op bedrijfswagen, aanhanger enz.

Recensie ontvangen via mail

Ad Heijs

Coolbox Mill

Voor mijn praktijk wilde ik geen doorsnee website, geen eenheidsworst, maar een onderscheidende website die mij moest vertegenwoordigen en die mijn uitstraling kreeg. Ik kende maar één persoon met wie ik dit doel kon bereiken, namelijk Christ’l! Ze pikte mijn gevoel snel op. Haar inlevingsvermogen is groot, dus we zaten meteen op dezelfde golflengte. Mijn afwijkende smaak ‘moest kunnen’ en zo kwam in no time deze bijzondere website tot stand. Ik vind mijn website helemaal de warmte, geborgenheid en betrokkenheid uitstralen, die ik wilde. De sfeer van de website laat niet alleen zien ‘wat’ ik doe, maar ook ‘wie’ ik ben. Ik vertrouwde volledig op Christ’l en samen waren we een uniek en enthousiast team. Ik kan iedereen Christ’l aanraden, want ze heeft alle kwaliteiten om elke soort website te creëren.
Kei bedankt Christ’l, het is helemaal Top!!!

 
Leonie Walschot

Praktijk Leonie Walschot New Health4Life

Een aantal maanden geleden heb ik Christ’l / Ontwerp van C, gevraagd om voor mij een website en logo te maken. Ik doe veel op gevoel en dat gaf heel duidelijk aan dat dat een goede keuze zou zijn. Inmiddels is mijn website klaar en mijn gevoel heeft me niet in de steek gelaten. Het is zo ontzettend mooi geworden, precies zoals ik gehoopt had. Dit had iemand anders niet beter kunnen doen. Ik ben zo blij dat Christ’l mijn ideeën visueel heeft weten te vertalen. Christ’l heeft super fijn en creatief meegedacht en gevoeld in het proces en geduld gehad met mijn ideeën die soms van hot naar her gingen 😉 Ik ben dan ook super blij met het resultaat.
 

Recensie geplaatst op Facebook

Nina van der Burgt

Gezond en Bewust

Dank je wel Christ’l voor mijn prachtige nieuwe website vitaalonline. De prettige samenwerking, je geduld en bovenal je toewijding heeft voor dit mooie resultaat gezorgd. Geweldig! Het heeft mijn verwachting overtroffen.

Jolanda van Niftrik

Praktijk Jolanda van Niftrik

Ik begon met me eigen bedrijf Reijnen metsel&tegelwerk. Hier hoort natuurlijk een logo ontwerp bij. Ik hoorde erg goede verhalen over Christ’l zodat de keuze voor haar niet zo moeilijk was.
Ze ging aan de slag om een ontwerp te maken wat bij me past. Ze maakte verschillende ontwerpen en ik wist al snel welke het zou worden. Ik kon nog wat kleine aanpassingen laten doen en daarna was mijn logo klaar.
Toen het ontwerp op de werkbus kwam heb ik heel veel positieve reacties gekregen dat het een strak en stijlvol ontwerp is, daarom raad ik iedereen aan om met Christ’l samen te werken.

 
Luuk Reijnen

Luuk Reijnen metsel en tegelwerk

Ik werkte al samen met Christ’l aan de carnavalskrant van Mill en haar precisie, enthousiasme en vernieuwende ideeën spraken me erg aan. Toen ik hoorde dat ze websites maakte was mijn keuze snel gemaakt. Ik had mijn ontwerp en lay-out al een heel eind klaar. Christ’l heeft dit nagebouwd in WordPress als lay-out voor mijn website. Ze heeft de puntjes op de i gezet en verbeteringen aangebracht waar ik heel blij mee ben! Wat ik heel fijn vond, is de mogelijkheid om zelf te leren hoe je bijvoorbeeld foto’s op de website kunt zetten en tekst kunt aanpassen. Christ’l stuurt dan een handleiding, een duidelijk stappenplan waarmee je goed kunt werken en als je nog vragen hebt kun je altijd bij haar terecht. Ik ben heel tevreden over het proces en het uiteindelijke resultaat.

Recensie ontvangen via mail

Karin Peters

Veerkracht Mill

Wat een topper die Christ’l.
Wat een goede ideetjes heeft ze en ze staat je bij met raad en daad!
Een zeer fijne samenwerking.
 
Marie-Louise Konings

Piko Style

We kennen Christ’l al heel lang en wisten dus dat ze zeer creatief, adequaat en zeer perfectionistisch is. Christ’l ontwerpt dan ook al jaren de posters, flyers, banners enz. voor Carnaval, Kermis, Pasen en alle andere evenementen door het jaar heen voor ons. Christ’l handelt zeer professioneel om tot een zeer mooi eindresultaat te komen. Goed meedenken en goed naar onze wensen luisteren vinden wij belangrijk. Ook organisatie van de Millse Pulling is zeer content met de ontwerpen van Christ’l. We hopen nog lang van de diensten gebruik te mogen maken. Ga zo door.

Recensie ontvangen via mail

Patrick, Stephan en Hanneke Weren

Grand Café Zalen 't Lagerhuis Mill

Een paar maanden terug heb ik Christ’l gevraagd om voor mijn bedrijf een professionele uitstraling te creëren.
Vanaf het eerste gesprek heb ik alles uit handen gegeven en de volste vertrouwen gehad dat alles er pico bello uit kwam te zien. En dat was ook zo.
Christ’l is heel erg meedenkend en heeft mij voorzien van o.a. het logo, ontwerp voor stickers + visitekaartjes en e-mailhosting met landingspagina waar ik erg blij mee ben.
Dit resultaat heeft mij veel positieve reacties opgeleverd en veel tijd bespaard.
 
Andy Giesbers

Giesbers Lastechniek

Ik had al langere tijd plannen om een een website te maken. Maar ik wist niet goed hoe ik dit aan moest pakken. Hiervoor heb ik Christ’l benaderd. We zijn toen samen gaan zitten om alles door te spreken en te bekijken hoe ik het zou willen. Binnen zéér korte tijd had Christ’l een mooie website gemaakt. Deze kon ik gemakkelijk zelf nog aanvullen met technische details en foto’s. Om mijn naamsbekendheid extra te vergroten heeft Christ’l een reclameposter en visitekaartjes ontworpen. Deze omschrijft in één oogopslag wat mijn werkzaamheden zijn en waarvoor je mij kunt benaderen. Ik raad Christ’l aan voor het ontwerpen van een website, maar ook voor het ontwerpen van allerlei ander reclamemateriaal, zoals visitekaartjes, hekwerkbanners, stickers etc.

Recensie ontvangen via mail

Koen van Houtum

Van Houtum Mill

Goede Doelen Mill was op zoek om op een of andere manier de collectanten en sponsors te bedanken in dit bijzondere jaar met de Corona perikelen. We hadden goede berichten gehoord over Ontwerp van C: Dat ze meedenkt, openstaat voor suggesties van de opdrachtgever en dit verwerkt in een mooi ontwerp. Samen met Christ’l kwamen we al snel op het idee een ansichtkaart te ontwerpen. Daarna kwam Christ’l met een prachtig ontwerp en een mooie tekst. Ook andere bestuursleden waren enthousiast. Na een paar dagen, bijzonder snel, was het drukwerk al klaar. Ze waren in het echt nog mooier! We konden meteen aan de slag om alles te bezorgen bij de collectanten, die zeer verrast waren en het ook heel mooi vonden. We hebben veel leuke berichtjes gekregen en niets dan lof. Dus wij als Goede Doelen Mill kunnen Christ’l van Ontwerp van C, van harte aanbevelen. Fijne samenwerking met een prachtig resultaat.
 
Bestuursleden

Stichting Goede Doelen Mill

Via een vriendin kwam ik bij Christ’l terecht. Ik twijfelde nog of ik zelf een website zou maken maar ik ben uiteindelijk erg blij dat het in zulke goede handen terecht is gekomen. Christ’l heeft heel goed gekeken en geluisterd naar wat ik wilde, het resultaat heeft mijn verwachtingen overtroffen.
Ik zou Christ’l aanbevelen omdat ze laagdrempelig is, veel geduld heeft (ik had tijd nodig om te weten wat ik wilde en hoe) en omdat ik nu weet dat de website voldoet aan de huidige criteria (privacyrichtlijnen etc.)

Ilse Janssen

In Balans met Ilse

Toen ik in november 2016 mijn diploma masseur had gehaald, kon ik niet wachten tot ik officieel kon beginnen. Een massagepraktijkje aan huis. Dus wilde ik graag een logo gaan bedenken met daarbij een website en visitekaartjes. Ik wilde het gelijk goed aanpakken. Toevallig kwam ik in contact met Christ’l. Aangezien we niet bij elkaar in de buurt wonen, hebben we alles overlegd via telefoon en mail. Ik begon met een mandela die ik graag in mijn logo wilde terugzien. Christ’l heeft, met die Mandela en die kleurencombinatie die ik graag wilde terugzien, iets heel moois ontworpen. We hadden steeds contact over het ontwerp en al gauw was er een mooi logo ontstaan. Met het logo en de kleuren als basis kon de website gemaakt worden en ook gelijk de visitekaartjes. De ontwerpen zien er allemaal geweldig uit en ik ben er tot op de dag van vandaag heel erg blij mee. Aangezien ik zelf weinig verstand heb van het werk wat Christ’l doet, houdt zij achter de schermen mijn website in de gaten met updates en andere aanpassingen. Daarnaast kan ik ook bij haar terecht voor diverse reclamemateriaal. Christ’l is erg kundig, professioneel en weet precies wat de klant wil. Als je iemand zoekt, die het hele pakketje voor jou bedrijf kan maken, raad ik je absoluut aan om eens met Christ’l te overleggen. Ik weet zeker dat je erg tevreden zult zijn over het resultaat.

Recensie ontvangen via mail

Marissa van Dijk

Zenses Body & Feet

Ik had allerlei ideeën voor een eigen website, maar ik wist verder niet goed waar en hoe te beginnen. Christ’l is vanaf het begin een ontzettende grote hulp geweest: ze was een klankbord en hielp mee mijn ideeën verder vorm te geven. Het is fijn met haar samen te werken; wat ze zegt, doet ze en dat doet ze tevens binnen afzienbare tijd. Je kunt van haar op aan. Ze geeft allerlei tips en adviezen, waarvan ik er een aantal dankbaar heb opgevolgd. Ik ben blij met het resultaat!

Eveneens ben ik blij met de service die ik nu nog ontvang om de website up to date te houden. Christ’l, ga zo door met je goede werk!

Recensie ontvangen via mail

Suzan Verstraten

Mijn opdracht voor mijn nieuwe yogastudio Leaf Yoga heb ik bij Ontwerp van C neergelegd. De communicatie met Christ’l verliep zeer prettig. Ze heeft echt prachtwerk geleverd. Met weinig woorden wist ze meteen wat ik wilde. Ik ben zo blij met het resultaat van mijn flyer en website.
Echt een aanrader. Christ’l kei bedankt voor de samenwerking.
Angelique Manders

Ik voel me enthousiast, tevreden, dolblij en weet ik veel wat al niet meer met mijn nieuwe logo, huisstijl en website.
Heel erg bedankt Christ’l voor jouw leuke ideeën, snelle hulp, fijne meedenken en geweldige aanpak.
Jij was jij voor mij van onSQATbare waarde.

Recensie ontvangen via mail

Annette Ermers

SQA-T