Start je droombedrijf: Van passie naar website

Van passie naar online bedrijf met een goede website

Volg op sociale media

De vakantie is voorbij. Je hebt genoten van de zon, de zee, de natuur, het eten, de cultuur, en vooral: de rust. Tijdens de vakantie heb je tijd gehad om na te denken over je leven, je werk, je dromen. Je hebt inspiratie gekregen voor een volgende stap in je bedrijf. Of misschien heb je al langer de wens om een eigen bedrijf te starten, maar heb je nooit de knoop durven doorhakken.

Hoe dan ook, je voelt dat het nu tijd is om actie te ondernemen. Je wilt niet langer wachten op het juiste moment, het perfecte plan, of de ideale omstandigheden. Je wilt nu beginnen met het realiseren van je droombedrijf.

Van droom naar bedrijf

Maar hoe doe je dat? Hoe zet je je ideeën om in concrete plannen? En hoe maak je van je passie en talent je werk? Of hoe zorg je ervoor dat je klanten aantrekt en behoudt? Hoe onderscheid je je van de concurrentie? Hoe bouw je een succesvol bedrijf op?

Dat zijn allemaal vragen waar ik je mee kan helpen. Ik help ondernemers zoals jij om een succesvol bedrijf op te zetten vanuit hun passie en talent. Ik heb zelf ook de sprong gewaagd om mijn eigen bedrijf te starten, en ik weet hoe spannend en uitdagend dat kan zijn. Maar ik kan je ook vertellen dat het ontzettend leuk en bevredigend is om van je passie en talent je werk te maken.

Een website die klanten aantrekt

Een van de belangrijkste onderdelen van een succesvol bedrijf is een goede website. Een website die klanten aantrekt en echt laat zien wie jij bent en waar je voor staat. Want verbinding maken begint bij een goede website, waarmee je klanten zich kunnen identificeren.

Een goede website is meer dan alleen een verzameling van pagina’s, teksten en afbeeldingen. Het is een verlengstuk van jouw persoonlijkheid, jouw visie, jouw missie. Ook vertelt een goede website het verhaal dat je klanten meeneemt in jouw wereld, je aanbod en je oplossing.

Een goede website is ook een website die technisch goed werkt, die snel laadt, die makkelijk navigeert, die veilig is, die mobielvriendelijk is, die SEO-geoptimaliseerd is. Een goede website is een website die voldoet aan de eisen en verwachtingen van jouw klanten én van de zoekmachines.

De voordelen van een website voor je bedrijf

Een website biedt veel voordelen. Zeker bij de start van je bedrijf. Een website is een waardevolle investering voor je bedrijf. Het helpt je om meer zichtbaarheid, geloofwaardigheid en klanttevredenheid te creëren.

  • Een website vergroot je klantenkring. Je bereikt potentiële klanten die je anders niet gevonden hadden. Maar ook bestaande klanten informeer je via je website over je producten, diensten of aanbiedingen.
  • Een website is altijd bereikbaar. Je kunt 24/7 informatie verstrekken aan je bezoekers, zonder dat je fysiek aanwezig hoeft te zijn. Je kunt je klanten contact op laten nemen via een contactformulier, chat of sociale media.
  • Een website is een online visitekaartje. Of eigenlijk zelfs meer dan dat! Je kunt je bedrijf presenteren op een professionele en aantrekkelijke manier die jou onderscheidt van je concurrenten. Je kunt laten zien waar je voor staat en verbinding maken met je potentiële klant.
  • Een website helpt je nieuwe klanten te werven. Door zoekmachineoptimalisatie (SEO) goed in te zetten, zorg je dat je website gevonden wordt door mensen die op zoek zijn naar je product of dienst.
  • Een website zorgt ook voor extra inkomsten als je producten of abonnementen verkoopt.

Hoe maak je een goede website?

Dat is waar ik je mee kan helpen. Ik neem je mee in het proces en samen gaan we aan de slag met jouw website. Daarbij luister ik naar jouw wensen, ideeën en doelen. Ook geef ik je advies over de beste strategieën, technieken en tools. Ik ontwerp en bouw een website die past bij jouw stijl, smaak en budget.

Wil jij meer weten over hoe ik jou kan helpen met jouw website? Stuur me een berichtje of vul het contactformulier in. Dan plannen we een vrijblijvend kennismakingsgesprek in, zodat we alvast kennis kunnen maken. Ik kijk ernaar uit om samen met jou te werken aan jouw droombedrijf.

Door Christ'l van der Burgt

"Ik ben Christ'l van der Burgt, webdesigner, grafisch ontwerper en eigenaar van Ontwerp van C. Gedreven, leergierig, betrokken en een harde werker die vol passie ergens voor gaat. Ik leg graag karakter in mijn ontwerpen. Niet dat van mij, maar dat van mijn klant. Ik vertaal graag de passie en het verhaal in een mooi ontwerp. Connectie en impact maken voor de juiste doelgroep vind ik daarbij belangrijk."

Als eerste de nieuwste artikelen ontvangen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Anderen bekeken ook

De scan-factor

De scan-factor

Hoe je website te optimaliseren voor ongeduldige lezers Wist je dat de meeste mensen websites niet lezen, maar...

Door Christ'l van der Burgt

"Ik ben Christ'l van der Burgt, webdesigner, grafisch ontwerper en eigenaar van Ontwerp van C. Gedreven, leergierig, betrokken en een harde werker die vol passie ergens voor gaat. Ik leg graag karakter in mijn ontwerpen. Niet dat van mij, maar dat van mijn klant. Ik vertaal graag de passie en het verhaal in een mooi ontwerp. Connectie en impact maken voor de juiste doelgroep vind ik daarbij belangrijk."

Volg op sociale media