Terugkijken en vooruitblikken

Door Christ'l van der Burgt

"Ik ben Christ'l van der Burgt, webdesigner, grafisch ontwerper en eigenaar van Ontwerp van C. Gedreven, leergierig, betrokken en een harde werker die vol passie ergens voor gaat. Ik leg graag karakter in mijn ontwerpen. Niet dat van mij, maar dat van mijn klant. Ik vertaal graag de passie en het verhaal in een mooi ontwerp. Connectie en impact maken voor de juiste doelgroep vind ik daarbij belangrijk."

Het einde van het jaar is in zicht, een goed moment om met terug te kijken op wat je hebt beleefd & bereikt in 2023. Voor mijzelf geldt dat ik terugkijk op een fantastisch jaar waarin ik mooie dingen heb mogen maken.

Dankbaar

Het jaar 2023 was voor mij een jaar vol creativiteit, succes en groei. Een jaar waarin ik mooie websites, logo’s, en andere ontwerpen heb mogen maken voor nieuwe & bestaande klanten.  En ik heb genoten van het contact met al deze fantastische, inspirerende mensen. Ik ben dankbaar voor het vertrouwen dat ik krijg, en voor het werk dat ik met passie mag doen. Ik ben gelukkig met wie ik ben, en trots op mijn lieve familie die me steunt in alles wat ik doe.

Bedankt voor je vertrouwen en de fijne samenwerking in het afgelopen jaar.
Ik wens je een fijne kerst en een gelukkig nieuwjaar. Ik hoop dat je een geweldig jaar zult hebben, vol met liefde, geluk en gezondheid.
En wil je in het nieuwe jaar aan de slag met je website? Neem dan contact met me op.

Anderen bekeken ook

Door Christ'l van der Burgt

"Ik ben Christ'l van der Burgt, webdesigner, grafisch ontwerper en eigenaar van Ontwerp van C. Gedreven, leergierig, betrokken en een harde werker die vol passie ergens voor gaat. Ik leg graag karakter in mijn ontwerpen. Niet dat van mij, maar dat van mijn klant. Ik vertaal graag de passie en het verhaal in een mooi ontwerp. Connectie en impact maken voor de juiste doelgroep vind ik daarbij belangrijk."

Volg op sociale media