Waarom kiezen voor Divi

Waarom kiezen voor Divi Thema

Volg op sociale media

Als je begint met het maken van een website, kun je kiezen uit een aantal thema’s. Er zijn gratis thema’s en er zijn betaalde thema’s. Voor professionele websites wordt meestal gekozen voor een premium thema. Wat voor jou de beste keuze is, lees je in mijn artikel over het verschil tussen gratis en betaalde thema’s. Wil je een thema waarmee je een professionele website kan bouwen? Een thema waarmee je alles helemaal in jouw huisstijl kunt (laten) ontwerpen? Dan is het Divi thema een goede keuze.

Met Divi ontwerpen en bouwen

Het Divi WordPress thema is gemaakt door Elegant Themes. Je kan je pagina’s er helemaal naar wens mee opmaken en ontwerpen. Wil je echt bouwen en ontwerpen naar wens? Dan is Divi een echte aanrader. Het is wel handig om wat meer ervaren te zijn in WordPress, omdat de mogelijkheden enorm zijn. Divi werkt het beste als je de functies gebruikt, zoals deze zijn ontwikkeld. Wanneer je meer wilt, kan een webbouwer modules uitbreiden of aanpassen. Een andere optie is natuurlijk een template naar wens laten ontwikkelen. Ook binnen een maatwerk template kan de Divi Page Builder worden gebruikt!

De Divi Page Builder die je bij het thema krijgt, maakt het mogelijk om mooie en geavanceerde pagina’s te maken. Een voordeel van Divi is dat het een visuele builder is. Je kan met Divi op twee manieren werken, via de voorkant of aan de achterkant van de website. Werk je aan de voorkant, dan werk je direct aan de website. Je ziet direct wat er gebeurt. Een handleiding van de visual builder staat op de website van Elegant Themes.

Je kan met Divi zelf ook templates maken voor productpagina’s, archiefpagina’s, je blogposts en meer. Bijna alle pagina’s kan je bouwen met de Divi Page Builder. Daarnaast kan je de lay-outs opslaan in de bibliotheek, zodat je ze op een andere pagina opnieuw kan gebruiken.
Voor ervaren gebruikers is er de mogelijkheid om modules te wijzigen met CSS-functies. Daarmee schrijf je zelf het script van de module, zodat je de vormgeving helemaal maakt zoals je dat zelf wil.

Wat kost het Divi thema?

Het Divi WordPress thema met de Divi page builder kost $ 89 per jaar. Je tegenwoordig ook een eenmalige licentie kopen voor $ 249. Je kan je licentie via mij laten lopen. Ik zorg dan dat het Divi thema met de bijbehorende eigen API-koppeling gratis en op de juiste manier voor je geïnstalleerd wordt. Natuurlijk kun je ook zelf je licentie aanschaffen. Controleer ook even of er speciale aanbiedingen zijn op de website van Elegant Themes.

Klantenservice

Divi heeft een van de beste klantenservice die ik ooit heb meegemaakt. Ze helpen je echt met meer dan je verwacht voor die prijs. Ze zijn technisch erg goed. Daarnaast zijn ze 24/7 te bereiken via chat en e-mail. Meestal word je binnen een paar uur geholpen.

Is Divi de juiste keuze voor jou?

Divi is een uitstekende optie wanneer je zoekt naar een WordPress theme wat je volledige vrijheid biedt tegen een redelijke prijs. Als Divi eenmaal staat is het gemakkelijk in gebruik en daardoor ook handig aan te passen voor beginners. Divi bestaat al best lang en inmiddels hebben ze het thema en de builder erg gebruiksvriendelijkheid gemaakt. Divi heeft een score van 4.9 uit 5 op Trustpilot. En er zijn al bijna 22.000 reviews.

Twijfel je of het de juiste keuze is? Divi heeft een niet-goed-geld-terug garantie van 30 dagen. Je kan Divi dus zonder risico uitproberen.

Ik ben affiliate van Elegant Themes, dus wanneer jij je met mijn link aanmeldt, krijg ik een kleine provisie. Zo werkt dat. Enthousiaste leden verkopen beter. Dat kost jou niets extra en levert je zelfs een mooi cadeau op! Zorg dat je deze link gebruikt, meld je aan en mail mij je aankoopbewijs.
Tip: Wil je het onderhoud toch al uitbesteden? Denk dan eens na over een onderhoud- en securitycontract. Dan is je thema, incl. updates en benodigde licenties namelijk al inclusief. En bespaar meteen $ 89 per jaar.

Door Christ'l van der Burgt

"Ik ben Christ'l van der Burgt, webdesigner, grafisch ontwerper en eigenaar van Ontwerp van C. Gedreven, leergierig, betrokken en een harde werker die vol passie ergens voor gaat. Ik leg graag karakter in mijn ontwerpen. Niet dat van mij, maar dat van mijn klant. Ik vertaal graag de passie en het verhaal in een mooi ontwerp. Connectie en impact maken voor de juiste doelgroep vind ik daarbij belangrijk."

Als eerste de nieuwste artikelen ontvangen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Anderen bekeken ook

Door Christ'l van der Burgt

"Ik ben Christ'l van der Burgt, webdesigner, grafisch ontwerper en eigenaar van Ontwerp van C. Gedreven, leergierig, betrokken en een harde werker die vol passie ergens voor gaat. Ik leg graag karakter in mijn ontwerpen. Niet dat van mij, maar dat van mijn klant. Ik vertaal graag de passie en het verhaal in een mooi ontwerp. Connectie en impact maken voor de juiste doelgroep vind ik daarbij belangrijk."

Volg op sociale media