Ben je ondernemer in de regio Mill & Sint Hubert en op zoek naar een nieuwe website? Ontwerp van C is gevestigd in Mill. 

Zoek je naast een website bouwer iemand die kijkt naar het totaalconcept? Naast het ontwerpen van jouw website, kun je bij Ontwerp van C ook terecht voor grafische ontwerpen voor jouw bedrijf. Laat je logo ontwerpen, je complete huisstijl aanpassen, je visitekaartjes drukken of je hosting beheren. Heb je al een logo? Geen probleem, dan verwerk ik dat graag in mijn ontwerpen.

Je bedrijf vertalen naar een website of ontwerp

Samen sparren over jouw onderneming. Daar begint het allemaal mee. Wat maakt jouw uniek. Wat zijn jouw USP’s (Unique Selling Points)? Of het nou gaat om een logo, visitekaartje, een website of de complete huisstijl: jouw identiteit ligt aan basis van het ontwerp. Ik werk graag mee aan jouw ideeën om de kracht van jouw bedrijf om te zetten in creatieve branding – tijdloos en passend bij jouw verhaal. Want jouw passie is mijn passie.

 

Websites

meer weten >

Ontwerp en branding

meer weten >

RVS en design

meer weten >

Klanten uit de hele regio

Ontwerp van C is gevestigd in Mill, vandaar dat de meeste klanten uit de gemeente Mill en omgeving komen. Maar ook uit de omliggende plaatsen zoals Uden, Zeeland (dorp), Cuijk, Haps, Grave, Escharen, Wanroij, Sint Anthonis. Neem gerust een kijkje bij mijn portfolio of bij de referenties.

Wat anderen zeggen

Een paar maanden geleden zag ik op Facebook de website van Christ’l voorbij komen. Ik ben meteen gaan kijken en naar aanleiding daarvan heb ik Christ’l opdracht gegeven om voor mij een logo en website te ontwerpen. Ik had zelf al in gedachten hoe mijn logo er uit moest komen te zien en Christ’l heeft dit voor mij vertaald naar een logo op papier. Voor de uitstraling van de website heb ik aangegeven wat ik mooi vond en hier is Christ’l mee aan de slag gegaan. Ze heeft de website vervolgens helemaal naar mijn wensen en ideeën gemaakt. Ik ben super blij met het mijn website! Christ’l bedankt voor de fijne samenwerking.

Linda van den Oever, Balans voetreflexpraktijk
www.balansvoetreflexpraktijk.nl

Lees meer ervaringen

Beoordelingen Trustoo website grafisch ontwerp

Ontwerp van C
Mergen 13 Mill
Tel. 06-22747599

KvK 70731128
BTW nr: NL001760309B11

NLGW erkend webdesigner

aangesloten bij NLWG brancheorganisatie voor Nederlandse Webdesigner
© 2021 webdesign & tekst: Ontwerp van C