Website in 1 Dag

Snel resultaat

Professioneel design

Trek de juiste klanten aan

Voor gepassioneerde ondernemers met een duidelijk doel

die ècht verbinding willen maken met hun website.

Ik maak in 1 dag jouw unieke website, zodat jij meteen vanaf dag 1 de juiste klanten aantrekt!

Website in 1 Dag

Simpel, snel en schaalbaar

Wil je een professionele website, maar niet te duur? Wil jij nu eindelijk eens doorpakken, zodat je aan de slag kunt met je business of met je nieuwe aanbod? Wil jij een mega-goede webpagina waar jij verbinding maakt met jouw ideale klant? Dan is mijn website in 1 dag een optie voor jou.

  Stap 1: Brainstorm sessie

  Nadat je de vragenlijst op pre-screening hebt ingevuld, kijk ik of een ‘Website in 1 Dag’ voor jou geschikt is. Daarna plannen we een brainstormsessie van 2 uur. We kijken naar jouw wensen, welke klanten wil je aantrekken en wat wil je uitstralen. Ik denk ook mee met de inhoud en de kopjes van de teksten, zodat jij hiermee aan de slag kunt.

  Stap 2: Goede voorbereiding

  Ik ga aan de slag met de voorbereidingen. Ik zorg dat WordPress en het Divi-thema geïnstalleerd is, de benodigdheden voor bijv. de veiligheid, back-ups en basis SEO. Ondertussen kun je aan de slag met het aanleveren van bijvoorbeeld je logo, beeldmateriaal en foto’s, teksten, algemene voorwaarden etc.

  Stap 3: D-Day: De Bouwdag

  Alle voorbereiding is geregeld. Op de dag zelf bouw ik van 8:00 tot 17:30 uur (of tot je 100% tevreden bent) aan jouw website. Ik ben de hele dag in verbinding met jou en je business. Tijdens deze dag is er voldoende ruimte voor je feedback en inbreng. Aan het einde van de dag heb jij jouw unieke website.

  Yoehoe!! We gaan live!

  Dit is allemaal inbegrepen:

  • 1 tot 3 pagina’s – of net zo veel als we er kunnen doen in 1 dag.
  • Alles geregeld – Ik maak jouw website en regel alle technische zaken voor je.
  • WordPress – dus gemakkelijk zelf aan te passen en altijd uit te bereiden als je groeit.
  • Ontwerp op maat – De website sluit feilloos aan bij je logo en branding. Heb je nog geen logo, dan help ik je daar graag mee (optioneel).
  • 2 uur brainstormsessie – We kijken wat je wil overbrengen met je website, gaan we aan de slag met de kopteksten en denk ik mee met het schrijven van teksten.
  • 100% responsive – ook voor mobiel en tablet
  • Mijn volledige aandacht – Tijdens de brainstormsessie en de bouwdag heb ik mijn volledige aandacht op jou en je bedrijf. Luister naar je wensen en denk met je mee.

  En dit regel je zelf:

  • Je vult vooraf de vragenlijst in
  • Je verzorgt zelf je teksten en afbeeldingen (ik denk wel met je mee)
  • Hosting en onderhoud is niet standaard inbegrepen

  Maar wat vinden anderen ervan?

  Christ'l, zonder jou zat ik nu nog naar een blanco blad te staren!
  Ik ben hier superblij mee.
  Door jouw visie en inzet straalt mijn bedrijf nu uit wat bij me past.
  Ik zeg DOEN.

  Lisette Smeets

  Equi Feri

  Heldere boodschap, meer resultaat.

  Ik weet hoe lastig het is om succesvol te zijn met je website. Tot ik merkte dat het eigenlijk heel simpel is. Door met minder woorden meer impact te maken. Daarom wil ik je graag helpen. Samen zetten we de stappen die nodig zijn om jouw unieke website neer te zetten. Met een heldere boodschap waarmee jij jouw ideale klant aantrekt.

  Plan een inventarisatiegesprek waarin we samen bespreken hoe we jouw website kunnen laten knallen!

  Christ'l van Ontwerp van C Mill

  In 3 stappen naar een onderscheidende website

  nieuwe website stap 1

  Plan een gesprek

  Samen kijken we naar jouw wensen en maken we een plan voor een onderscheidende website.

   

  website op maat stappenplan

  Website op maat

  Ik ga voor je aan de slag! Als je dat wenst, maak ik ook jouw logo, iconen of een complete huisstijl.

  je website online zetten stappenplan

  Je website kan online

  Klaar! We lanceren je website en iedereen mag het weten! Jouw heldere boodschap kan de wereld in.