Haal jij voldoende uit je website?

Wil je graag weten of je website optimaal scoort? Denk je dat er meer uit je website te halen valt? Vraag dan een ‘bijna gratis’ websitescan aan. Een websitescan geeft je inzicht in de gebruiksvriendelijkheid, SEO en betrouwbaarheid van je website. Met de websitescan krijg je inzicht in de sterke en zwakke punten van je website en weet je waar je aan kan werken om je online aanwezigheid te verbeteren.

Heb je zelf je website gemaakt? Twijfel je of je wel genoeg klanten haalt uit jouw website? Misschien zijn er wel een aantal zaken waar jij niet op hebt gelet bij het lanceren van je website. Of is je website een aantal jaren oud en wil je graag weten of deze nog wel voldoet aan de nieuwste technieken. Is jouw website duidelijk genoeg voor jouw bezoekers? Of haken jouw bezoekers af en keren ze niet meer terug naar je website? Loop jij (potentiële) klanten mis? Wil jij méér klanten uit jouw website halen? Dan ben je klaar voor de Website Scan.

Een gebruikersvriendelijker en conversiegerichte website met goede prestaties leidt tot méér klanten en méér omzet. 

Wat houdt de Website Scan in?

“Wat je overbrengt, krijg je terug” is mijn motto. Dat geldt ook voor jouw website. Bij een Website Scan scan ik jouw website ‘aan de voorkant’ op 15 verbeterpunten in de volgende onderdelen.

Gebruikersvriendelijkheid
Het is belangrijk dat jouw bezoeker direct vindt wat hij zoekt. Op dit onderdeel is vaak nog veel verbetering mogelijk.

Conversiegerichtheid
Ik kijk of jouw website zo is ingericht dat je bezoekers de acties nemen die jij beoogt. Ik adviseer jou welke stappen je nog kunt nemen.

Prestatie
Hoe scoort jouw website in de zoekmachines? Hoe lang duurt het voordat je website laadt?  Als dit te lang duurt, dan haken bezoekers af en kiezen ze voor een andere website. Maar ik scan bijvoorbeeld ook op zogenaamde ‘dode links’, je backlinks, op duplicate content en nog veel meer!

Veilige verbinding en AVG-proof
Met een website ben je verplicht aan de privacywetgeving te voldoen. Dit betekent bijvoorbeeld dat je website via een veilige verbinding (SSL) verloopt. Voldoe je hier niet aan, dan geef ik jou aan welke acties je nog moet nemen.

Vraag vandaag de Website Scan nog aan, want wat je overbrengt, krijg je terug.

Vraag vandaag de Website Scan nog aan!

Websitescan (levertijd ca. 5 dagen) 49,-
Websitescan met persoonlijk uitleg en toelichting via Teams 77,-

Heb je een KORTINGSCODE, vul deze dan in op de volgende pagina. Je korting wordt verrekend bij het afrekenen.

Werkwijze

  • Stap 1 – Voorbereiding
    We maken een afspraak voor een online overleg. Ik scan ik jouw website uitgebreid op 15 verbeterpunten.
  • Stap 2 – Verbeterrapport & Online advies
    Tijdens het online overleg bespreken we het uitgebreide verbeterrapport, zodat voor jou helder is welke stappen je kan ondernemen.
  • Stap 3 – Een website die klanten oplevert!
    Je hebt een helder beeld van welke stappen je kan ondernemen om meer uit jouw website te halen met behulp van het verbeterrapport.

Let op: Ik ben gespecialiseerd in WordPress-websites. Heb jij je website gemaakt in Wix, Jimbo of een ander systeem, dan kan het zijn dat ik op enkele punten niet optimaal kan testen. 

3