Website scan

Heb je zonder online marketingkennis zelf je website gemaakt? Twijfel je of je wel genoeg klanten haalt uit jouw website? Misschien zijn er wel een aantal zaken waar jij niet op hebt gelet bij het lanceren van je website. Of is je website een aantal jaren oud en wil je graag weten of deze nog wel voldoet aan de nieuwste technieken.

Is jouw website duidelijk genoeg voor jouw bezoekers? Of haken jouw bezoekers af en keren ze niet meer terug naar je website? Loop jij (potentiële) klanten mis? Wil jij méér klanten uit jouw website halen? Dan ben je klaar voor de Website Scan.

Na de Website Scan wordt jouw website gebruikersvriendelijker, wat leidt tot méér klanten en méér omzet.

Plus dat jouw website ook nog eens hoger rankt in de zoekresultaten van Google.

Wat houdt de Website Scan in?

“Wat je overbrengt, krijg je terug” is mijn motto. Dat geldt ook voor jouw website. Bij een Website Scan scan ik jouw website ‘aan de voorkant’ op 15 verbeterpunten in de volgende onderdelen.

Gebruikersvriendelijkheid
Het is belangrijk dat jouw bezoeker direct vindt wat hij zoekt. Op dit onderdeel is vaak nog veel verbetering mogelijk.

Conversiegerichtheid
Ik kijk of jouw website zo is ingericht dat je bezoekers de acties nemen die jij beoogt. Ik adviseer jou welke stappen je nog kunt nemen.

Prestatie
Hoe scoort jouw website in de zoekmachines. Hoe lang duurt het voordat je website laadt? Als dit te lang duurt, dan haken bezoekers af en kiezen ze voor een andere website. Maar ik scan bijvoorbeeld ook op zogenaamde ‘dode links’.

Veilige verbinding en AVG-proof
Met een website ben je verplicht aan de privacywetgeving te voldoen. Dit betekent bijvoorbeeld dat je website via een veilige verbinding (SSL) verloopt. Voldoe je hier niet aan, dan geef ik jou aan welke acties je nog moet nemen.

Verlaters
Veel websites hebben zogenaamde ‘afknappers’ waardoor bezoekers jouw website direct verlaten nog voordat ze iets gelezen hebben. Zijn er afknappers op jouw website, dan zal ik ze benoemen en jou adviseren wat te doen.

 

Vraag vandaag de Website Scan nog aan, want wat je overbrengt, krijg je terug.

Let op: Ik ben gespecialiseerd in WordPress-websites. Heb jij je website gemaakt in Wix, Jimbo of een ander systeem, dan kan ik mogelijk niet op alle punten optimaal testen.

Werkwijze

  • Stap 1 – Voorbereiding
    We maken een afspraak voor een online overleg. Ik scan ik jouw website uitgebreid op 15 verbeterpunten.
  • Stap 2 – Verbeterrapport & Online advies
    Tijdens het online overleg bespreken we het uitgebreide verbeterrapport, zodat voor jou helder is welke stappen je kan ondernemen.
  • Stap 3 – Een website die klanten oplevert!
    Je hebt een helder beeld van welke stappen je kan ondernemen om meer uit jouw website te halen met behulp van het verbeterrapport.

Vul het formulier in en vraag de Website Scan aan voor jouw website.