Website voor een Bed & Breakfast of vakantiehuis

Heb je een bed & breakfast of een vakantiehuis? Verhuur je een apartement? Dan is het belangrijk om een eigen website te hebben met een reserveringstool. Op die manier kunnen je gasten direct via je website een reserveringsaanvraag doen. Daarnaast kun je er links naar diverse reserveringsplatforms toevoegen en zelfs synchroniseren.

De mogelijkheden

Kies je voor een format waar je zelf je teksten en foto’s kunt toevoegen? Of geef je liever het werk uit handen? Ontwerp van C zorgt dat jouw foto’s bijgesneden en geplaatst worden en de teksten gevuld op de pagina’s waar jij dat wil. De website wordt helemaal op maat en jouw wens gemaakt.

Zie jij er tegenop om zelf je teksten te schrijven? Of heb je nog geen foto’s van je vakantiehuis? Geen probleem. Bij Ontwerp van C hebben we een netwerk van specialisten waaronder bijvoorbeeld een tekstschrijver en fotograaf. 

Jouw website is goed leesbaar op pc, tablet en telefoon. Uit de praktijk blijkt dat vooral de laatste vaak gebruikt wordt voor het zoeken naar een overnachting.

Laat jouw website van je bed & breakfast of vakantiehuis maken door Ontwerp van C en wordt zichtbaar en bereikbaar voor potentiële klanten.

Vindbaar in Google

Is je website klaar? Dan ga je natuurlijk reclame maken. Zorg voor goede ontwerpen met daarop jouw websiteadres. Op Social Media ga je actief promoten. Als dat voldoende is, dan hoef je verder niets te doen. Maar wanneer jij wil dat meer klanten jouw website gaan bezoeken, kun je gebruikmaken van zoekmachineoptimalisatie. Je kunt dit laten doen, maar je kunt het ook zelf leren!