Een website is veel méér dan een online visitekaartje

Unieke foto’s, een onderscheidend design, maar ook je logo en huisstijl zijn van onschatbare waarde voor je website. Het geeft je bedrijf identiteit en je maakt het bezoekers gemakkelijker om belangrijke zaken te onthouden. Samen met het juiste kleurgebruik zorgt het voor een krachtige website die aansluit bij jouw boodschap: jouw passie vertaald in een uniek ontwerp.

Mobile friendly

Vanzelfsprekend wordt het ontwerp van de website zo gemaakt dat het op elk apparaat goed overkomt. Met een responsive design wordt het horizontale ontwerp van een laptop vertaald naar het verticale ontwerp van een telefoon. Zo is de inhoud van je website altijd en overal bereikbaar.

Vindbaar in Google

Is je website klaar? Dan ga je natuurlijk reclame maken. Zorg voor goede ontwerpen met daarop jouw websiteadres. Op Social Media ga je actief promoten. Als dat voldoende is, dan hoef je verder niets te doen. Maar wanneer jij wil dat meer klanten jouw website gaan bezoeken, kun je gebruikmaken van zoekmachineoptimalisatie. Je kunt dit laten doen, maar je kunt het ook zelf leren!

Samenwerken met
Ontwerp van C

Coolbox Mill

Ik had bij Christ’l de opdracht neerlegt om een nieuwe website te maken voor Coolbox. Nadat ze een eerste ontwerp had gemaakt zijn we samen om de tafel gegaan voor de finishing touch. Het fijne was dat ze begreep wat ik graag anders zag en veranderde dat dezelfde dag nog. Het is een super mooie site geworden waar ik veel leuke reacties op heb gekregen.

Ik kan Ontwerp van Christ’l bij iedereen aanbevelen, niet alleen voor het maken van een website maar ook voor het ontwerpen van een bedrukking op bedrijfswagen, aanhanger enz. enz.

Ad Heijs, Coolbox Mill
www.coolboxmill.nl

Bekijk meer referenties

Ontwerp van C
Mergen 13 Mill
Tel. 06-22747599

KvK 70731128
BTW nr: NL001760309B11

© 2020 webdesign & tekst: Ontwerp van C