Een website is veel méér dan een online visitekaartje

Unieke foto’s, een onderscheidend design, maar ook je logo en huisstijl zijn van onschatbare waarde voor je website. Het geeft je bedrijf identiteit en je maakt het bezoekers gemakkelijker om belangrijke zaken te onthouden. Samen met het juiste kleurgebruik zorgt het voor een krachtige website die aansluit bij jouw boodschap: jouw passie vertaald in een uniek ontwerp.

Mobile friendly

Vanzelfsprekend wordt het ontwerp van de website zo gemaakt dat het op elk apparaat goed overkomt. Met een responsive design wordt het horizontale ontwerp van een laptop vertaald naar het verticale ontwerp van een telefoon. Zo is de inhoud van je website altijd en overal bereikbaar.

Vindbaar in Google

Is je website klaar? Dan ga je natuurlijk reclame maken. Zorg voor goede ontwerpen met daarop jouw websiteadres. Op Social Media ga je actief promoten. Als dat voldoende is, dan hoef je verder niets te doen. Maar wanneer jij wil dat meer klanten jouw website gaan bezoeken, kun je gebruikmaken van zoekmachineoptimalisatie. Je kunt dit laten doen, maar je kunt het ook zelf leren!

Veerkracht Mill

Ik werkte al samen met Christ’l aan de carnavalskrant van Mill en haar precisie, enthousiasme en vernieuwende ideeën spraken me erg aan. Toen ik hoorde dat ze websites maakte was mijn keuze snel gemaakt. Ik had mijn ontwerp en lay-out al een heel eind klaar. Christ’l heeft dit nagebouwd in WordPress als lay-out voor mijn website. Ze heeft de puntjes op de i gezet en verbeteringen aangebracht waar ik heel blij mee ben! Wat ik heel fijn vond is de mogelijkheid om zelf te leren hoe je bijvoorbeeld foto’s op de website kunt zetten en tekst kunt aanpassen. Christ’l stuurt dan een handleiding, een duidelijk stappenplan waarmee je goed kunt werken en als je nog vragen hebt kun je altijd bij haar terecht. Ik ben heel tevreden over het proces en het uiteindelijke resultaat.

Karin Peters, Veerkracht Mill
www.veerkrachtmill.nl

Bekijk meer referenties

SQA-T

Ik voel me enthousiast, tevreden, dolblij en weet ik veel wat al niet meer met mijn nieuwe logo, huisstijl en website.

Heel erg bedankt Christ’l voor jouw leuke ideeën, snelle hulp, fijne meedenken en geweldige aanpak.

Jij was jij voor mij van onSQATbare waarde.

Annette Ermers, SQA-T
www.sqa-t.nl

Bekijk meer referenties

Coolbox Mill

Ik had bij Christ’l de opdracht neerlegt om een nieuwe website te maken voor Coolbox. Nadat ze een eerste ontwerp had gemaakt zijn we samen om de tafel gegaan voor de finishing touch. Het fijne was dat ze begreep wat ik graag anders zag en veranderde dat dezelfde dag nog. Het is een super mooie site geworden waar ik veel leuke reacties op heb gekregen.

Ik kan Ontwerp van Christ’l bij iedereen aanbevelen, niet alleen voor het maken van een website maar ook voor het ontwerpen van een bedrukking op bedrijfswagen, aanhanger enz. enz.

Ad Heijs, Coolbox Mill
www.coolboxmill.nl

Bekijk meer referenties

Kindercoaching met hoofd en hart

Ik had allerlei ideeën voor een eigen website, maar ik wist verder niet goed waar en hoe te beginnen. Christ’l is vanaf het begin een ontzettende grote hulp geweest: ze was een klankbord en hielp mee mijn ideeën verder vorm te geven. Het is fijn met haar samen te werken; wat ze zegt, doet ze en dat doet ze tevens binnen afzienbare tijd. Je kunt van haar op aan. Ze geeft allerlei tips en adviezen, waarvan ik er een aantal dankbaar heb opgevolgd. Ik ben blij met het resultaat!
Eveneens ben ik blij met de service die ik nu nog ontvang om de website up to date te houden. Christ’l, ga zo door met je goede werk!

Suzan Verstraten, Kindercoaching met hoofd en hart
www.kindercoachinghoofdhart.nl

Bekijk meer referenties

Van Houtum Mill

Ik had al langere tijd plannen om een een website te maken. Maar ik wist niet goed hoe ik dit aan moest pakken. Hiervoor heb ik Christ’l benaderd. We zijn toen samen gaan zitten om door te spreken wat ik doe en te bekijken hoe ik het zou willen. Binnen zéér korte tijd had Christ’l een mooie website gemaakt. Deze kon ik gemakkelijk zelf nog aanvullen met technische details en foto’s. Om mijn naamsbekendheid extra te vergroten heeft Christ’l een reclameposter en visitekaartjes ontworpen. Deze omschrijft in één oogopslag wat mijn werkzaamheden zijn en waarvoor je mij kunt benaderen. Ik raad Christ’l aan voor het ontwerpen van een website, maar ook voor het ontwerpen van allerlei ander reclamemateriaal, zoals visitekaartjes, hekwerkbanners, stickers etc.
Ga zo door!

 

Koen van Houtum, Van Houtum Mill
www.vanhoutummill.nl

Bekijk meer referenties

Massage praktijk Zenses

Toen ik in november 2016 mijn diploma masseur had gehaald, kon ik niet wachten tot ik officieel kon beginnen. Een massagepraktijkje aan huis. Toevallig kwam ik in contact met Christ’l. Eerst maakte Christ’l het logo en mijn visitekaartjes. Met de kleuren als basis kon de website gemaakt worden. Het zag er allemaal geweldig uit en ik ben er tot op de dag van vandaag heel erg blij mee. Ook nu houdt Christ’l achter de schermen mijn website in de gaten met updates en andere aanpassingen. Christ’l is erg kundig, professioneel en weet precies wat de klant wil. Als je iemand zoekt, die het hele pakketje voor jou bedrijf kan maken, raad ik je absoluut aan om eens met Christ’l te overleggen. Ik weet zeker dat je erg tevreden zult zijn over het resultaat.

Marissa van Dijk, Massagepraktijk Zenses
www.massagepraktijkzenses.nl

Bekijk meer referenties

Ontwerp van C
Mergen 13 Mill
Tel. 06-22747599

KvK 70731128
BTW nr: NL001760309B11

© 2020 webdesign & tekst: Ontwerp van C