Een website die jouw boodschap overbrengt en klanten aantrekt

Helemaal jouw website

Webdesign is meer dan een website online zetten. Het is het ontwerpen van een website dit helemaal bij jou en je bedrijf past. Dat begint met een goed gesprek, een inventarisatie van jouw wensen, jouw stijl en jouw passie.

Unieke foto’s, een onderscheidend design, maar ook je logo en huisstijl zijn van onschatbare waarde voor je website. Het geeft je bedrijf identiteit en je maakt het bezoekers gemakkelijker om belangrijke zaken te onthouden. Samen met het juiste kleurgebruik zorgt het voor een krachtige website die aansluit bij jouw boodschap: jouw passie vertaald in een uniek ontwerp.

Hoe komt jouw website tot stand

  • Samen maken we een inventarisatie over wat jij wil. Je geeft aan wat je wel en niet mooi vindt. Tijdens het gesprek stel ik vragen die ervoor zorgen dat ik weet wat jij wil.
  • Heb je al een logo en een huisstijl? Dan neem ik de kleuren en de stijl uit het logo als startpunt voor het ontwerp van de website. Als je zelf nog geen logo hebt, kan ik dat ook voor je ontwerpen. Op die manier wordt de hele website een geheel.
  • Je levert zelf de teksten, foto’s en overige content aan. Heb je zelf nog geen teksten of foto’s van jezelf of van je bedrijf? Ik werk samen met een aantal freelancers die je daar graag bij helpen. 
  • Als alle content door jou is aangeleverd, begin ik met de bouw van de website.
  • Tijdens het bouwen hou ik je op de hoogte en krijg je inkijk in de conceptversie. Natuurlijk is er genoeg ruimte voor feedback, zodat jouw website straks ook echt jouw trots is.
  • Klaar! Na het verwerken van jouw feedback kan je website online! Promoten maar!

Ook mooi op mobiel

Vanzelfsprekend wordt het ontwerp van de website zo gemaakt dat het op elk apparaat goed overkomt. Met een responsive design wordt het horizontale ontwerp van een laptop vertaald naar het verticale ontwerp van een telefoon. Zo is de inhoud van je website altijd en overal bereikbaar.

Vindbaar in Google

Is je website klaar? Dan ga je natuurlijk reclame maken. Zorg voor goede ontwerpen met daarop jouw websiteadres. Op Social Media ga je actief promoten. Als dat voldoende is, dan hoef je verder niets te doen. Maar wanneer jij wil dat meer klanten jouw website gaan bezoeken, kun je gebruikmaken van zoekmachineoptimalisatie. Je kunt dit laten doen, maar je kunt het ook zelf leren!

Ons bedrijf was toe aan een nieuwe website met portfolio. Omdat wij staan voor service en kwaliteit hebben we Ontwerp van C gevraagd dit voor ons te verzorgen. We wilden graag herkenning van ons oude logo, dit heeft Christ’l op een creatieve wijze opgelost. Samen hebben we tekst en foto’s voor de website gemaakt. Een mooie samenwerking en we zijn trots op het resultaat! Ook benieuwd? Kijk snel www.bouwserviceverbeek.nl.

Petra en Ronnie Verbeek

Bouwservice Verbeek