Websites met karakter

Wat je overbrengt, krijg je terug.

Websites met karakter

Wat je overbrengt,
krijg je terug.

Professioneel design

Trek de juiste klanten aan

✔ Laat je bedrijf groeien

  • Professioneel design
  • Trek de juiste klanten aan
  • Laat je bedrijf groeien
Webdesign Wijchen en omgeving

Op zoek naar een webdesigner die met je meedenkt? Zodat jouw website precies aansluit bij jouw doelgroep? Iemand die verstand heeft van de technische details van een website, maar haarfijn kan uitleggen wat dat voor jouw betekent? Of beter nog, het gewoon voor je regelt?

Naast een technisch goede website, wil je natuurlijk dat je website er mooi uitziet en past bij de sfeer van je bedrijf. Als webdesigner kijk ik naar zowel de techniek als de uitstraling.

Ben je als bedrijf gevestigd in de regio Nijmegen, Wijchen, Grave of Cuijk? Dan ben je bij Ontwerp van C aan het juiste adres. Naast het creëren van jouw website, kun je bij mij ook terecht voor grafische ontwerpen, zoals je logo of visitekaartje. Daarmee heb je alles onder een dak en weet je zeker dat alles op de juiste manier op elkaar is afgestemd.

Samenwerken met Ontwerp van C

De ontwerpen zijn speciaal voor jou gemaakt. Geen standaard template. Ik denk en kijk daarbij verder dan alleen de realisatie van een website of een logo. Daarbij kijk ik naar de technische kant, maar ook de (neuro)marketing achter het ontwerp.  Wanneer ik een ontwerp maak, doe ik dat niet alleen voor jou, maar ook met jou.

Ontwerp van C is gespecialiseerd in:

Website ontwerp webdesign

Unieke websites

Een mooie website die iedereen begrijpt. Een website die voor jou werkt. Een investering die zichzelf terugverdient. Zo hou je tijd over voor waar jij echt goed in bent.

Ontwerp logo huisstijl

Logo & huisstijl

Start je een eigen bedrijf? Wil je je onderneming een nieuwe eigentijdse uitstraling geven? Een logo en huisstijl die past bij jouw bedrijf en jouw passie.

Website bouwer

Onderhoud & veiligheid

Geen zorgen meer om je website. Kies voor een onderhoudscontract?
Of ga jij voor een cursus zodat je jouw website zelf veilig houdt?

Ontwerp van C biedt een totaalconcept: één adres voor website en logo. Laat je logo ontwerpen, je website bouwen of je hosting beheren. Ik verzorg ook het drukwerk voor je visitekaartjes en briefpapier. Heb je al een logo? Geen probleem, dan verwerk ik dat graag in mijn ontwerpen.

Wat maakt jou uniek?

Dat vind ik de belangrijkste vraag: wat maakt jou of jouw onderneming uniek? Of het nou gaat om een logo, visitekaartje, een website of de complete huisstijl: jouw identiteit ligt aan basis van het ontwerp. Ik werk graag mee aan jouw ideeën om de kracht van jouw bedrijf om te zetten in creatieve branding – tijdloos en passend bij jouw verhaal. Want jouw passie is mijn passie.

Samenwerken met Ontwerp van C

De ontwerpen zijn speciaal voor jou gemaakt. Geen standaard template. Ik denk en kijk daarbij verder dan alleen de realisatie van een website of een logo. Daarbij kijk ik naar de technische kant, maar ook de (neuro)marketing achter het ontwerp.  Wanneer ik een ontwerp maak, doe ik dat niet alleen voor jou, maar ook met jou. 

  • Gespecialiseerd in WordPress websites
  • Logo en huisstijl
  • Logoborden
  • Drukwerk en ontwerp
  • Website onderhoud

Met Christ'l samenwerken was voor mij erg prettig. Christ'l is een enthousiast, vrolijk en creatief mens. Ze heeft het talent om de juiste vragen te stellen en te luisteren. Ik wilde een website die bij mijn bedrijf en persoon paste. Christ'l maakte direct tijd voor mij vrij en in een relatief kort gesprek voelde ze perfect aan wat mijn wensen waren. Ze heeft erg snel geleverd, en mij voorzien van diverse tips en trucs. Ik ben superblij met mijn website: www.inkrachtmanagement.nl

Aanbeveling geplaatst op LinkedIn

Moniek Bens

Inkrachtmanagement

Christ’l deed al langer het onderhoud en de kleine aanpassingen aan mijn website www.zuiverenpuurpraktijk.nl. Toen ik mijn website een flinke update wilde geven wist ik dat ik bij Christ’l moet zijn. Ze heeft altijd supergoede ideeën en denkt heel fijn mee. Het was een flinke klus. Toch was ze steeds direct beschikbaar, konden we steeds snel schakelen. En hebben we samen achter de schermen een prachtige website gebouwd. De website heeft nu een fijne duidelijk opbouw, maar ook een hele professionele uitstraling, maar straalt nog steeds de warmte uit die ik zo belangrijk vind. Ik ben echt superblij met het eindresultaat. Christ’l super bedankt voor de fijne samenwerking en al jouw effort hiervoor.

Recensie geplaatst op Google

Manon van Bakel

Zuiver en Puur Praktijk

Ik heb Ontwerp van C heb ingeschakeld voor het maken van mijn website. Ik kende haar al en ik wist dat ze goed werk zou leveren. Ze heeft mijn verwachtingen overtroffen met een prachtige website die precies past bij mij en mijn bedrijf. De website heeft een mooie uitstraling en de tekst is duidelijk en begrijpelijk. Ik heb veel positieve reacties gekregen. Christ’l heeft echt goed aangevoeld wie ik ben en ik ben er ontzettend trots op hoe ze me heeft gepresenteerd. Ze luistert goed naar je wensen en ze denkt met je mee. Ik zou haar zeker aanraden aan iedereen die een mooie website wil hebben.

Alice van Rens

Isorropia voetreflex en pedicure

Vorig jaar heeft Christ’l mij geholpen met het ontwerpen van mijn logo en het bouwen van van de website. Ik had werkelijk geen idee hoe zo iets werkt. Zonder haar zat ik nu nog steeds tegen een blanco pagina aan te staren!
Nu, een dik jaar later heeft ze ook prachtige ontwerpen gemaakt voor mijn visitekaartjes, flyers, banners, stickers, cadeaubonnen en alles wat in mijn hoofd opkomt. Ik vertel haar wat ik wil, en zij maakt het!
Ze is echt mijn computer-engel. In verbinding ontwerpen, samen met haar klant. Dat is haar kracht!
Lisette Smeets

Equi Feri

Christ'l wist meteen wat ik bedoelde en heeft mijn wensen uitstekend uitgevoerd. Haar persoonlijke benadering is erg prettig. Ik ben dus niet alleen supertevreden over haar kennis, maar ook over het fijne contact dat we met elkaar hadden. Superfijn is dat Christ'l snel bereikbaar is en dat de lijntjes kort zijn! Ik ben heel blij met mijn nieuwe website! Ik zou haar zeker aanbevelen!

Recensie geplaatst op Trustoo en Facebook

Anke van den Heuvel

Schoonheidsspecialiste en medisch pedicure

Christ'l heeft voor mij een nieuwe website gemaakt waarbij het voor mij belangrijk is dat potentiële klanten direct contact kunnen leggen om hun vragen te stellen.
Bij het eerste gesprek gaf Christ'l al meteen het gevoel dat ze begreep wat ik bedoelde en al brainstormend kwamen we op mooie ideeën zoals de nieuwe handelsnaam 123laserscannen.nl
Het resultaat is mooi geworden en ik heb de eerste aanvragen al binnengekregen via de website.
Als je een nieuwe website wilt dan ga naar Christ'l, ze kan wensen snel omzetten in een website.
 
Arno Verwegen

123laserscannen.nl

Onze website had een upgrade nodig. We wilden dat deze beter uitstraalde waar we voor staan en waar we goed in zijn. Na een kort gesprek met Christ'l over onze ideeën, de uitstraling en wat wij belangrijk vinden heeft ze dit tot uiting gebracht in onze nieuwe website. Gelijk op de homepage zie je wat we doen. Dat vonden wij heel belangrijk. Wat ik vooral fijn vond, is de wijze van communiceren. Snelle, korte lijnen. Christ'l heeft aan een half woord genoeg. De website is helemaal naar wens. Het straalt echt uit waar wij voor staan als bedrijf. 😀

Recensie geplaatst op Trustoo

Mark van den Bungelaar

Smets Zeefdruk

"Nadat ik 20 jaar uitgesteld had om mijn website af te maken heb ik op aandringen van vrouw en kinderen de eerste de beste webdesigner die op mijn scherm verscheen gemaild. Ik had geluk, want Christ'l is echt de beste! Een zeer gezellig kennismakingsgesprek. Met enkele steekwoorden en foto's van Kristel Beelen maakte Christ'l er de prachtige site van. Dit had ik 20 jaar eerder moeten doen."

Recensie geplaatst op Trustoo

Jan Thijssen

Ruwvoer Distributie Centrum Gassel

Christ'l heeft voor ons de website gemaakt voor onze fietsenverhuur, www.fietsverhuuroostbrabant.nl.
We zijn bij Christ'l uitgekomen doordat ze naar volle tevredenheid al 2 websites voor ons heeft gemaakt. (www.deslaaperij.nl en www.ikleefvoluit.nl

Christ'l voelt heel goed aan wat je wil en wat bij je past en kan dit heel mooi digitaal vertalen. Zo krijg je je persoonlijke website die jouw werk/aanbod heel mooi neerzet, zoals jij het bedoeld. Onze website ziet er erg "fris" uit en is makkelijk in gebruik voor onze klanten. Dus zeer tevreden!!

Recensie geplaatst op Facebook

Hedwig Kanters

Fietsverhuur Oost-Brabant

Tijdens mijn duik in het diepe (ondernemingsplan schrijven, start van onderneming/praktijk in deze roerige tijden) was ik aan het oriënteren voor de marketing strategie. Daarbij ontdekte ik dat voor mijn praktijk de “mond op mond” reclame, toch veruit de grootste vis zal gaan zijn. Maar die kan je niet zomaar opstarten, daarvoor zou ik eerst mij eigen neer moeten zetten “in de markt”, zoals dat heet. (ik ben zelf niet zo commercieel ingesteld, in mijn plan staat ook dat ik geen sellingpoint heb maar een helpingpoint!) Ik kan zelf wel iets met pc’s (heb nog de website gemaakt van mijn zoons voetbalteam, lang geleden) en had ook veel ideeën hoe ik mij neer wilde zetten. Als ik iets geleerd heb in het leidinggeven laatste 30 jaar, dan is het wel delegeren / uitbesteden waar nodig. “Schoenmaker blijf bij je leest”, zeg ik altijd. Dus kwam ik via het blad BewustzijnEnzo bij Ontwerp van C voor een essentiële website. Één van de gouden grepen in mijn opstart! Professioneel en heel erg toegepast op mijzelf. (Mijn ideeën kwamen tot zijn recht) Ze luistert ECHT goed naar je wensen, top!
Nu staat mijn logo (omdat een website en marketingstrategie niet zonder kan) en mijn website als een huis, een professioneel huis. Natuurlijk twijfelde ik in begin, mede omdat ik veel zelf kan, over de prijs. Maar de prijs-kwaliteitverhouding is het meer dan waard. Het logo bijv. zit zo sterk in elkaar, dat ik er tientallen jaren mee vooruit kan, ook na de veranderingen! Ontzettend tevreden en dankbaar naar C!!

Recensie geplaatst op Facebook.

Ruud ten Hacken

Welzijn in Menszijn

Heb Christ'l van Ontwerp van C via internet gevonden en haar enthousiasme sprak mij meteen aan. Ik heb haar gevraagd of ze voor mij een logo wilde ontwerpen waarin meteen duidelijk is dat De Cappuccino Man zowel voor de Koffie als de Cocktail staat. Al snel kwam Christ'l met een ontwerp aan en het was meteen goed voor mij. Dit is precies wat ik bedoelde. Modern, hip en lekker fris. Vervolgens heb ik Christ'l ook gevraagd of zij voor mij de bijbehorende internetsite wilde ontwerpen. Met de kennis en kunde van Christ'l was er uiteraard geen twijfel over het eindresultaat. Veel leuke en enthousiaste reacties op mijn nieuwe website was het gevolg.

Wanneer jezelf ook van plan bent om je huidige bedrijf een nieuwe stijl en uitstraling mee te geven adviseer ik Christ'l van Ontwerp van C.

Neem contact met haar en laat haar met je meedenken; het gewenste eindresultaat komt vanzelf.

Recensie geplaatst op Trustoo

Dennis Bonneveld

De Cappuccino Man

In eerste instantie had ik de website zelf gemaakt. Maar na een aantal jaren wilde ik mijn sterke eigen identiteit en stijl waarin je mijn yogastudio herkent, beter naar voren laten komen. Daarnaast wilde ik dat de site makkelijker en overzichtelijker werd voor de bezoeker, veiliger en geschikt voor de telefoon. Ik wilde een website er anders uitzag dan de zee van identieke websites die ik voorbij zag komen tijdens mijn zoektocht. Daarnaast was ik op zoek naar een websitebouwer waar ik gezien, gehoord maar ook gevoeld zou worden. Vooral dat laatste vind ik erg belangrijk bij mijn bedrijf.

Christ’l kwam bij de yogastudio langs. Ze wilde zien hoe de beleving voelen en kennismaken met mij als mens en ondernemer. Ik had zelf een idee hoe ik de website zou willen. Christ’l dacht mee en werkte mooie dingen uit. Echt een aanvulling op mijn eigen creativiteit en stijl.

Christ'l blijft constant meedenken. Ook na de lancering van de website blijft ze betrokken en ze heeft altijd de knop AAN staan. Zelfs op onverwachte momenten. Mijn website valt op. Ik heb veel bezoekers, waardoor ik aanmeldingen krijg waar ik ook serieus mee kan werken.
Aandacht, verbonden, identiteit en inspiratie zijn kenmerkend voor haar bedrijf en werkwijze. Ik zeg top!

Recensie ontvangen via mail

Louisa van Geenen

Liberty Cuijk

Voor het opstarten van mijn eigen praktijk wist ik wat ik wil, wat ik belangrijk vind en welke sfeer het moet uitstralen. Maar om dat dan te vertalen naar een professionele en overzichtelijke website en bijpassend logo moest ik op zoek naar iemand die dat samen met mij / voor mij kon doen. Omdat ik al meerdere mooie websites en logo's voorbij had zien komen van Ontwerp van C heb ik contact gezocht met Christ'l. En vanaf ons eerste telefoongesprek wist ik dat Christ'l deze vertaalslag zou kunnen maken. Christ'l heeft het in zich om goed te luisteren, te vragen en te adviseren, waardoor je samen tot het gewenste eindresultaat komt! Ik ben dan ook heel erg blij met mijn website www.rtpraktijkmill.nl en het logo. Niet alleen tevreden met het eindresultaat, maar ook met de hele fijne samenwerking!

Recensie geplaatst op Trustoo

Ester Verberk

RT Praktijk Mill

Na het internet afgespeurd te hebben, ben ik bij Christ’l terecht gekomen. Ze sprak me aan omdat ze voor veel lokale ondernemers al een mooie website had gebouwd. De persoonlijke benadering viel me op, in haar beschrijvingen op haar website. Daar was ik naar op zoek. Het is meteen duidelijk wat ze hierin voor je kan betekenen. Mijn twijfel was met name of dat ik mijn idee wat in mijn hoofd zat over www.huisjeopwielen.nl over kon brengen op Christ’l. Dat is meer dan gelukt. Onduidelijkheden werden meteen door een telefoontje of mailtje opgepakt, en aangepast, om zo te komen tot een prachtig eindproduct. Ik krijg veel complimenten over de duidelijke overzichtelijke website en mooie styling. Ik raad je zeker aan om met Christ’l samen te werken omdat ze voor een leek duidelijk uit kan leggen wat er nodig is om een website te bouwen, en welke keuzes je daarin hebt. Ze heeft mijn plaatje wat in mijn hoofd zat op de juiste manier op het web gekregen!

Recensie geplaatst op Trustoo

Lia van Thiel

Huisje op Wielen

Christ’l heeft mijn website gebouwd en ik ben heel blij met het resultaat. Zij heeft vanaf het begin goed geluisterd naar mijn wensen en ervoor gezorgd dat mijn website in een zeer korte tijd klaar was. Verder denkt ze mee en reageert ze snel op wijzigingen. Ze is deskundig en geeft makkelijk te volgen uitleg. Daarnaast is ze altijd professioneel in haar communicatie.  Haar persoonlijke benadering en toewijding maakt haar uniek. Ik zou haar zeker aanbevelen.

Recensie geplaatst op Trustoo

Ronda Steur

rLs Leefstijlcoaching

Christ’l heeft geluisterd naar onze wensen en dit mogelijk gemaakt voor onze website www.isac-examens.nl.
Fijn contact en duidelijke uitleg. kortom zeer tevreden en een aanrader.

Recensie geplaatst op Trustoo

Debby van de Laar

Isac Examens

Het telefonische contact was gelijk heel goed. De offerte was heel duidelijk gespecificeerd en dat was prettig. Het persoonlijke contact was gelijk open en voelde goed. Omdat ik een digibeet ben nam Christ'l me bij de hand. Geen vraag was teveel. Reacties waren heel snel, zo ook de aanpassingen. Christ'l, heeft mijn logo en visitekaartjes naar het juiste bestand gezet. Maar het meest blij ben ik dat ze zo goed de juiste sfeer wist te vangen. Het is een waanzinnig mooie website geworden die er professioneel uitziet en soepel loopt. Het contact met Christ'l is vanaf het begin heel fijn geweest. Ze gaf me het gevoel dat geen vraag te veel was en ik kreeg alle ruimte om het op mijn tempo te doen. Supertevreden over zowel haar professionele manier van werken als ook het contact dat we hadden.
 

Recensie geplaatst op Trustoo

Anita de Kleijn

Balans in huis

Christ'l heeft voor mij de website gemaakt voor mijn praktijk Systeemtherapie Relatief te Cuijk. Ik ben er erg blij mee en heb al veel leuke reacties gekregen. Het was prettig werken met haar. Christ'l doet wat ze zegt, zegt wat ze doet en is transparant in wat ze gedaan heeft. Ook de factuur was precies kloppend. Echt fijn om met haar samen te werken. Het voelde meer dan samenwerken dan dat ze een opdracht voor me uitvoerde. Ze heeft daarnaast een goed en ruim netwerk wat weer erg handig is voor andere vragen aangaande mijn praktijk. Supertevreden over de samenwerking.
 

Trees den Brok

Systeemtherapie Relatief

Bij het opstarten van mijn praktijk voor VoetreflexPlus therapie was op zoek naar iemand voor het ontwerpen en bouwen van mijn website. Tijdens mijn zoektocht op internet kwam ik bij ‘Ontwerp van C’ terecht. De mooie kleuren en uitstraling van de website en van Christ’l als persoon spraken mij meteen aan. Na mijn eerste contact met Christ’l had ik direct een goed gevoel en heb haar zonder enige twijfel de opdracht gegeven. Wat ik erg fijn vind aan het werken met Christ’l is dat ik mijn eigen tempo kon aanhouden bij het aanleveren van teksten en ik haar tussendoor zo vaak kon appen als ik wilde. Christ’l is een fijne persoon om mee te werken, ze is laagdrempelig en reageert snel op vragen. Daarnaast is ze zeer professioneel en deskundig. Ze denkt mee en geeft goede adviezen.
Mijn website ‘Reflex Your Health’ is nu klaar en ben superblij en trots! Ik heb al veel complimenten gekregen van vrienden, collega’s, medestudenten en cliënten. Dus zoek je net als ik een creatieve ontwerper, die met je meedenkt om de website te maken die bij jou past, dan kan ik Christ’l van harte aanbevelen!
Dankjewel Christ’l voor de fijne samenwerking en dit prachtige resultaat!
 
Ilse Elich

Reflex Your Health

Ons bedrijf was toe aan een nieuwe website met portfolio. Omdat wij staan voor service en kwaliteit hebben we Ontwerp van C gevraagd dit voor ons te verzorgen. We wilden graag herkenning van ons oude logo, dit heeft Christ’l op een creatieve wijze opgelost. Samen hebben we tekst en foto’s voor de website gemaakt. Een mooie samenwerking en we zijn trots op het resultaat! Ook benieuwd? Kijk snel www.bouwserviceverbeek.nl.
 

Petra en Ronnie Verbeek

Bouwservice Verbeek

Christ'l heeft voor BewustZijnenzo Magazine het perfecte logo gemaakt. Ik ben super blij met dit logo. Ze luisterde naar mijn verhaal, ving de woorden op. Met haar creatieve brein maakte ze van mijn verhaal een prachtig logo. Ze is een gevoelsmens is en ze heeft de gave om gevoel te laten zien in haar ontwerp. Ik ben super blij hoe mijn logo is geworden nu, door haar creativiteit. Ontwerp van C kan ik iedereen aanbevelen.
 
Diana Peters

BewustZijnenzo Magazine

Ik had een site nodig voor onze Bed & Breakfast Prima Toeven, gelegen in t mooie buitengebied van Mill. Ik kwam uit bij Ontwerp van C. Ik kreeg gevoel dat Christ'l wel zou begrijpen wat ik voor sfeer uit zou willen stralen. Samen zijn we aan het werk gegaan en daar is deze mooie website uitgekomen. Ik hou van fotograferen dus wilde graag alle foto’s zelf maken. Helaas heeft de bouw van de B&B wat langer geduurd doordat corona de kop op stak. Maar Christ'l heeft zeer veel geduld gehad. Uiteindelijk kon ik net voor de eerste gasten kwamen toch nog de foto’s maken van de kamer. En kon onze mooie site online. Ook staat er een reserveringsmodule op en binnen 4 dagen hab ik al verschillende reserveringsaanvragen gekregen en vele reacties dat de website echt heel mooi is geworden. Hij straalt de natuurlijke rust en de landelijk Brabantse sfeer uit die we graag wilde weergeven.
Dus ben je ook op zoek? Ontwerp van C👍
 
Marjan Dollevoet

B&B Prima Toeven

Een paar maanden geleden zag ik op Facebook de website van Christ'l voorbij komen. Ik ben meteen gaan kijken en naar aanleiding daarvan heb ik Christ'l opdracht gegeven om voor mij een logo en website te ontwerpen. Ik had zelf al in gedachten hoe mijn logo er uit moest komen te zien en Christ'l heeft dit voor mij vertaald naar een logo op papier. Voor de uitstraling van de website heb ik aangegeven wat ik mooi vond en hier is Christ'l mee aan de slag gegaan. Ze heeft de website vervolgens helemaal naar mijn wensen en ideeën gemaakt. Ik ben super blij met het mijn website! Christ'l bedankt voor de fijne samenwerking.

 
Linda van den Oever

Balans Voetreflexpraktijk

Ik had bij Christ’l de opdracht neergelegd om een nieuwe website te maken voor Coolbox Mill. Nadat ze een eerste ontwerp had gemaakt zijn we samen om de tafel gegaan voor de finishing touch. Het fijne was dat ze begreep wat ik graag anders zag en veranderde dat dezelfde dag nog. Het is een super mooie website geworden waar ik veel leuke reacties op heb gekregen.

Ik kan Ontwerp van C bij iedereen aanbevelen, niet alleen voor het maken van een website maar ook voor het ontwerpen van een bedrukking op bedrijfswagen, aanhanger enz.

Recensie ontvangen via mail

Ad Heijs

Coolbox Mill

Voor mijn praktijk wilde ik geen doorsnee website, geen eenheidsworst, maar een onderscheidende website die mij moest vertegenwoordigen en die mijn uitstraling kreeg. Ik kende maar één persoon met wie ik dit doel kon bereiken, namelijk Christ’l! Ze pikte mijn gevoel snel op. Haar inlevingsvermogen is groot, dus we zaten meteen op dezelfde golflengte. Mijn afwijkende smaak ‘moest kunnen’ en zo kwam in no time deze bijzondere website tot stand. Ik vind mijn website helemaal de warmte, geborgenheid en betrokkenheid uitstralen, die ik wilde. De sfeer van de website laat niet alleen zien ‘wat’ ik doe, maar ook ‘wie’ ik ben. Ik vertrouwde volledig op Christ’l en samen waren we een uniek en enthousiast team. Ik kan iedereen Christ’l aanraden, want ze heeft alle kwaliteiten om elke soort website te creëren.
Kei bedankt Christ’l, het is helemaal Top!!!

 
Leonie Walschot

Praktijk Leonie Walschot New Health4Life

Een aantal maanden geleden heb ik Christ’l / Ontwerp van C, gevraagd om voor mij een website en logo te maken. Ik doe veel op gevoel en dat gaf heel duidelijk aan dat dat een goede keuze zou zijn. Inmiddels is mijn website klaar en mijn gevoel heeft me niet in de steek gelaten. Het is zo ontzettend mooi geworden, precies zoals ik gehoopt had. Dit had iemand anders niet beter kunnen doen. Ik ben zo blij dat Christ’l mijn ideeën visueel heeft weten te vertalen. Christ’l heeft super fijn en creatief meegedacht en gevoeld in het proces en geduld gehad met mijn ideeën die soms van hot naar her gingen 😉 Ik ben dan ook super blij met het resultaat.
 

Recensie geplaatst op Facebook

Nina van der Burgt

Gezond en Bewust