Workshop:
Website met Karakter

Professioneel design

Trek de juiste klanten aan

Laat je bedrijf groeien

Wat je overbrengt, krijg je terug.

Daar ben ik van overtuigd. Want je bent ondernemer en je wilt groeien om te investeren in je toekomst. Je website is daarbij een belangrijk onderdeel. Je wilt een website met een eigen, unieke sfeer en een heldere boodschap. Een website die het gevoel overbrengt dat jij jouw klanten wilt geven. Een website met karakter. Jouw karakter. 

Zet je website in voor je boodschap. Gebruik woorden, afbeeldingen en visuals op de juiste manier en maak verbinding met je klant.

  Blinde vlek?

  Voor een ander weet je vaak goed hoe het moet, maar zelf krijg je niks op papier. Je krijgt het gevoel van wat je wilt bereiken niet overgebracht. Herken je dat?

   Ik heb de oplossing!

   Worstel je met je (nieuwe) website? Weet je niet hoe je helder formuleert waar jouw website om draait? Haken je bezoekers af? Dan heb ik een mooi aanbod voor je. In de workshop ‘Website met karakter’ gaan we samen aan de slag met de boodschap van je website. Breng over wat je wilt bereiken zodat je ideale klant de verbinding voelt en actie onderneemt.

   Ben je benieuwd of dit iets voor je is? Neem dan vrijblijvend contact met me op. 

    Hoe ziet de workshop eruit?

    De workshop kan zowel online als op mijn kantoor in Mill plaatsvinden. We plannen samen een dagdeel. Kies je voor het fysiek volgen van de workshop, dan is eten en drinken inbegrepen tijdens de workshop.

    We gaan tijdens deze dag in 7 stappen samen aan de slag met een goede basis die jou helpt om op de juiste manier jouw ideale klant aan te trekken.

    Na de workshop ga je naar huis met een helder beeld en heb je een perfecte basis. Daarnaast ontvang je werkbladen vol kennis en tools die direct toepasbaar zijn in de praktijk. Zodat je echt karakter in je website stopt en daarmee de juiste klanten aantrekt. We hebben een template wat je voor je website kan gebruiken, maar ook voor al je online en offline communicatie.

     

    Want wat je overbrengt, krijg je terug.

    Je ontvangt

    • Een werkboek met een waardevolle template die je kan gebruiken voor je website. Maar ook voor al je online en offline communicatie.
    • Websiteaudit bij een bestaande website
    • Koffie, thee en wat lekkers.
    • Een template “Website met karakter”
    • Een certificaat en een aardigheidje

    Na deze workshop

    • Heb je een handige template waarmee je je website karakter geeft.
    • Kun je de template ook gebruiken voor andere online en offline communicatie zoals je sociale media, offertes en presentaties, zodat je weet hoe jij je ideale klant aantrekt.
    • Is het mijn motto “Wat je overbrengt, krijg je terug” ook op jou van toepassing

    Dit werkt het beste

    De workshop werkt het beste één op één. Het is ook mogelijk de workshop met meerdere collega’s van hetzelfde bedrijf te doen. Bijvoorbeeld de collega’s die verantwoordelijk zijn voor de online en offline communicatie.

    Je ervaart meer rust en duidelijkheid doordat je een duidelijke structuur hebt voor al je website. Maar je kan deze structuur ook gebruiken voor je sociale media, je offertes, je verkoopgesprekken…noem maar op. 

    Wanneer je deze structuur gaat gebruiken in je communicatie,
    kom je erachter dat het veel gemakkelijker wordt.

    Investeren in jezelf en je onderneming

    Er gaat zo veel online. Maar ook in een gesprek kan het lastig zijn om jezelf goed te omschrijven. Om to the point te vertellen waar het om gaat, zonder je potentiële klant te verwarren. Tijdens de workshop vertel ik je mijn methode. De methode geeft je een soort nieuwe energie, waardoor je anders gaat denken over het ‘binnenhalen van klanten’. Hiermee hoef je je klant niet te overtuigen. Zodat je salesgesprekken veel vloeiender en natuurlijker verlopen. 

    Tijdelijke Early Bird
    In verband met de lancering van deze methode als ‘losse workshop’ profiteer je tot 25 april 2023 voor het gereduceerde tarief van 447,-. Na 25 april 2023 zal het tarief van de workshop verhoogd worden! Plan de workshop vandaag nog in!*
    Heb je een tegoedbon ontvangen? Dan ontvang je de extra korting, bovenop de Early Bird-prijs.

    *De workshop hoeft niet in april plaats te vinden, maar kan op een later tijdstip ingepland worden.

    Voor wie is deze workshop geschikt?

    De workshop ‘Website met karakter’ is geschikt als je wil werken aan je boodschap. Als je helder en duidelijk wil formuleren waar jouw bedrijf om draait. Of je nu een startende ondernemer zonder website bent, of een ondernemer met een aantal jaren ervaring. De methode die ik heb ontwikkeld werkt altijd. 

    In de workshop ‘Website met karakter’ gaan we samen aan de slag met de boodschap van je website. Breng over wat je wilt bereiken zodat je ideale klant de verbinding voelt en actie onderneemt.

    Ben je benieuwd of dit iets voor je is? Neem dan vrijblijvend contact met me op.

     Wat klanten zeggen over de workshop

     Christ'l, zonder jou zat ik nu nog naar een blanco blad te staren!
     Ik ben hier superblij mee.
     Door jouw visie en inzet straalt mijn bedrijf nu uit wat bij me past.
     Ik zeg DOEN.

     Lisette Smeets

     Equi Feri

     Heldere boodschap, meer resultaat.

     Ik weet hoe lastig het is om succesvol te zijn met je website. Tot ik merkte dat het eigenlijk heel simpel is. Door met minder woorden meer impact te maken. Daarom wil ik je graag helpen. Samen zetten we de stappen die nodig zijn om jouw unieke website neer te zetten. Met een heldere boodschap waarmee jij jouw ideale klant aantrekt.

     Plan een inventarisatiegesprek waarin we samen bespreken hoe we jouw website kunnen laten knallen!

     Christ'l van Ontwerp van C Mill

     In 3 stappen naar een onderscheidende website

     nieuwe website stap 1

     Plan een gesprek

     Samen kijken we naar jouw wensen en maken we een plan voor een onderscheidende website.

      

     website op maat stappenplan

     Website op maat

     Ik ga voor je aan de slag! Als je dat wenst, maak ik ook jouw logo, iconen of een complete huisstijl.

     je website online zetten stappenplan

     Je website kan online

     Klaar! We lanceren je website en iedereen mag het weten! Jouw heldere boodschap kan de wereld in.

     error: Alert: Deze content is beschermd !!